Też już bym z chęcią sobie pobiegał, ale wszystko wskazuje na to, że jednak w tym roku to się nie stanie..
Jutro będę na treningu kolo przejazduamator76 pisze:Koszulka czeka, powiedz tylko gdzie i kiedy mam ją podrzucić?dejw pisze: Znajdzie się dla mnie pamiątkowa koszulka z biegu w Dniu Niepodległości czy przepiliście ją na ostatniej imprezie![]()
Jest duże prawdopodobieństwo, że ten sposób może działać.birdy pisze:Fajny CrossFit: 21-15-9 powtórzeń. Mam sygnały, że coraz więcej więcej osób ćwiczy tym systemem więc chyba działa...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UHrplnxVok
pozdr.
Ja biegam w asisach z goroteksem coś na podobę Fuji i to biegam już 2 sezon.Jak na razie to sobie chwalę.Oczywiście biegam w nich tylko od listopada do końca marca i jak na razie nic się z nimi złego nie dzieje.Noga zawsze sucha i ciepło w nich tak jak powinno być w sezonie jesień-zima.Wystarczy tylko cienka skarpetka.Plus dla takich butów jak dla mnie to że sa solidne i pomimo że nie raz walnołem w jakis korzń to nic sie nie stało.zielicho pisze:Apropos kremów to w głowie mi siedzi wypowiedź Justyny Kowalczyk, która powiedziała że nie używa żadnych kremów,gdyż każdy z nich zawiera min wodę i taki krem w połaczeniu z mrozami w jakich biega bardziej szkodzi niż chroni.
Zastanawiam się nad butami z goretexem,ma ktoś z Was Asics Fujitrabuco?Proszę o opinie.
Są w przystępnej cenie w decathlonie za ok 350 zl.
I polecam rękawiczki stamtąd za jedyne 24,99 (w dziale bieganie ).Zawsze miałem tak,że po kilku przebiegniętych km było mi za ciepło w dłonie i potem rękawiczki na przemian zakładałem i ściągałem.Te o których pisze są na tyle cienkie i przewiewne,że są akurat.
I takie treningi mi się widzą.Myślę że już w przyszłym roku zakupię troszeczkę sprzętu i wprowadzę je na naszych treningach.Jest to odmiana crossfitu zwana crossfit enduro.birdy pisze:Fajny CrossFit: 21-15-9 powtórzeń. Mam sygnały, że coraz więcej więcej osób ćwiczy tym systemem więc chyba działa...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UHrplnxVok
pozdr.