Mazowiecki Park Krajobrazowy
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:45:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Piotrek!
Czy to z Tobą machaliśmy sobie dziś rano w głębi lasu, a potem na rogu rezerwatu, bliżej Kościuszkowców?
Byłeś może w czerwonej kurtce/bluzie? Ja byłem w żółtej kurtce z kapturem i czarnych spodniach...
Tak koło 10:00-10:20...
Czy to z Tobą machaliśmy sobie dziś rano w głębi lasu, a potem na rogu rezerwatu, bliżej Kościuszkowców?
Byłeś może w czerwonej kurtce/bluzie? Ja byłem w żółtej kurtce z kapturem i czarnych spodniach...
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47:06
Byłem przed szlabanem o 9:38 niestety twojego posta ze bedziesz o 9 30 nie przeczytałem, troche pozno go napisałes. Niestety chyba sie nie widzielismy byłem ubrany cały na czarno w kominiarce+czapkaPrzemek_Docent pisze:Piotrek!
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dziękuję Wam za dobre słowa i biegowo-narciarskie intencje. W obecnej chwili sytuacja przedstawia się następująco:
Emilka na fali superkompensacji wraca do sił, Kubuś pod okiem Adasia ćwiczy skipy B w orientacji horyzontalnej, a ja dla przeciwwagi się roztyłem i nie wiem, czy mieszczę się jeszcze... w sześćdziesiąt na dychę.
Zaciągam więc podwójne skarpety i spróbuję coś popodbiegać.
Emilka na fali superkompensacji wraca do sił, Kubuś pod okiem Adasia ćwiczy skipy B w orientacji horyzontalnej, a ja dla przeciwwagi się roztyłem i nie wiem, czy mieszczę się jeszcze... w sześćdziesiąt na dychę.
Zaciągam więc podwójne skarpety i spróbuję coś popodbiegać.
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ano dość późno napisałem To się minęliśmy o minuty... Ja byłem ok. 9:35...Piotr Anin-Sadul pisze:Byłem przed szlabanem o 9:38 niestety twojego posta ze bedziesz o 9 30 nie przeczytałem, troche pozno go napisałes. Niestety chyba sie nie widzielismy byłem ubrany cały na czarno w kominiarce+czapka
Potem, koło linii startowej "Szalonej Maryśki" obejrzałem się i kogoś z tyłu widziałem... Może to byłeś Ty
Następnym razem może się lepiej uda zsynchronizować
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Piotrek_Marysin nic się nie chwali, to ja zacznę. W sobotę byliśmy w Żyrardowie na Mityngu Pływackim. Byliśmy, tzn.: cały DAR (Darek, Adam i ja) i Piotrek oraz jeszcze cała masa naszych znajomych, dobrych pływaków. Przywieźliśmy tonę medali, ale najwięcej wygrał Piotrek. Startował w każdej konkurencji i w każdej coś wygrywał. Już nawet się pogubiłam ile on tych medali dostał. Chyba drugi w kolejności był Adam (cztery złota). Ja mam dwa srebrne i życiówki na 50 m, 800 m i 1500 m (pierwszy raz pływałam na zawodach ).
Drugi powód do zadowolenia to dwa treningi na nartach biegowych w Maryśce. Raz po trasie 5 km pętli (to we czw. wieczorem, gdy spotkaliśmy henleya z Piotrkiem), a dziś po wydmie. W lesie w zasadzie biegali sami narciarze. Biegaczy nożnych może tylko ze dwóch widzieliśmy. Za to śladów narciarskich jak i samych osobników w różnym wieku na tych "płaskich przedmiotach" będących przedmiotami pożądania Piotrka_Marysina, całe mnóstwo.
Drugi powód do zadowolenia to dwa treningi na nartach biegowych w Maryśce. Raz po trasie 5 km pętli (to we czw. wieczorem, gdy spotkaliśmy henleya z Piotrkiem), a dziś po wydmie. W lesie w zasadzie biegali sami narciarze. Biegaczy nożnych może tylko ze dwóch widzieliśmy. Za to śladów narciarskich jak i samych osobników w różnym wieku na tych "płaskich przedmiotach" będących przedmiotami pożądania Piotrka_Marysina, całe mnóstwo.
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Kontakt:
No to szczere gratulacje dla Wszystkich Medalistów!
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Pogoda pokrzyżowała moje i Jacka plany treningowe. Za zimno na mocniejszy trening. Szkoda gardła...
A dziękuję Renia. Skoro już zostałem wywołany do tablicy, to sprostuję, że Adam zdobył nieporównywalnie więcej medali. Moje trzy kolory (złoty, srebrny i brązowy) przy jego 4 złotach, to pikuś.
A dziękuję Renia. Skoro już zostałem wywołany do tablicy, to sprostuję, że Adam zdobył nieporównywalnie więcej medali. Moje trzy kolory (złoty, srebrny i brązowy) przy jego 4 złotach, to pikuś.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47:06
Zajefajnie Gratulacje wszystkim
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Ogromne gratulacje dla triatlonistów trenujących w MPK!!!!!!!
A ja myślałem ,że Waszą koronną konkurencją jest bieganie .
A ja myślałem ,że Waszą koronną konkurencją jest bieganie .
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Bo tak jest Jacku . Pływanie jest najmniej konkurencyjnym sportem z tych wchodzących w skład tri.
Czy dziś wieczór planujemy jakieś wspólne bieganie?
Raczej mogę zacząć o 19. Przed południem napisał bym ostatecznie, czy dam radę na 19, ale czy jest ktoś chętny???
Czy dziś wieczór planujemy jakieś wspólne bieganie?
Raczej mogę zacząć o 19. Przed południem napisał bym ostatecznie, czy dam radę na 19, ale czy jest ktoś chętny???
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Będę o 19 pod szlabanem.
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
My dziś nie biegamy, zaraz wchodzę na rower.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Marysia obiegana. Dla narto-biegaczy, to był ostatni dzwonek i spotkana para skrzętnie to wykorzystywała.
Jak tylko przestanie lać, to i my biegacze wrócimy na ścieżki...
Było tak urokliwie, że połowę dystansu biegłem ze zgaszoną lampką.
Jak tylko przestanie lać, to i my biegacze wrócimy na ścieżki...
Było tak urokliwie, że połowę dystansu biegłem ze zgaszoną lampką.
- beata
- Ekspert/Trener
Czyżby prądu zabrakło ?PiotrekMarysin pisze:połowę dystansu biegłem ze zgaszoną lampką.
Wszystkiego dobrego "na" i na "po" świętach.
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Kontakt:
Dołączam się do życzeń Dla Wszystkich czytających i piszących ten wątek
Aha! Jeśli się nie utopię w błocie, to jutro (dzień wolny od pracy) rano biegnę z psami "Orły" Wigilijne
Aha! Jeśli się nie utopię w błocie, to jutro (dzień wolny od pracy) rano biegnę z psami "Orły" Wigilijne
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent