Ale w sensie, że gratulować Misiowi i Misiowej???Yogi! pisze:Emilka o 18:30, przedwczoraj. Kubuś.
Mazowiecki Park Krajobrazowy
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:45:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
GRATULACJE!!!!! Uściskaj ją od nasYogi! pisze:Emilka o 18:30, przedwczoraj. Kubuś.darek284 pisze:Jacek napisał o 1:05
Renia o 1:06, a
Przemek o 1:07
Kurcze, a tak sie zastanawiałam, jak ją widizialam w sobotę w Marysi.... Dzielna
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Kontakt:
Czyli gratulować!
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Wiedzieliśmy, że coś się święci i narodziny Kubusia uczciliśmy z Jackiem 2 pętelkami po lesie. Gratuluję rodzicom!
Spotkaliśmy dwójkę dziwnych osobników z przymocowanymi do butów podłużnymi płaskimi przedmiotami. Z daleka wyglądali jak nordyccy spacerowicze - to przez kijki. Chyba ich skądś znamy. Nie wiem, czy przez przypadek nie organizowali ostatnio jakiegoś biegu w lesie...
A na marginesie. Nie da się wpisać mojego treningu na biegówkach do dzienniczka w przeciwieństwie do roweru po basenie. Minimalny dystans dla dzienniczka to 100 m.
Spotkaliśmy dwójkę dziwnych osobników z przymocowanymi do butów podłużnymi płaskimi przedmiotami. Z daleka wyglądali jak nordyccy spacerowicze - to przez kijki. Chyba ich skądś znamy. Nie wiem, czy przez przypadek nie organizowali ostatnio jakiegoś biegu w lesie...
A na marginesie. Nie da się wpisać mojego treningu na biegówkach do dzienniczka w przeciwieństwie do roweru po basenie. Minimalny dystans dla dzienniczka to 100 m.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Wiwat Kubuś, wiwat mama Kubusia, no i Tata też się łapie na wiwaty.
My, co prawda nie wiedzieliśmy co się święci, ale z okazji narodzin Kubusia, otworzyliśmy nowy sezon narciarski w Marysi 2009/2010.
Pierwsze 12 km zrobione. Spotkaliśmy wczoraj Bartka z kolegami na rowerze, Piotrka i Jacka biegających i parę z psami na rekonesansie czy da się już jeździć z zaprzęgiem. Las był wczoraj piękny.
My, co prawda nie wiedzieliśmy co się święci, ale z okazji narodzin Kubusia, otworzyliśmy nowy sezon narciarski w Marysi 2009/2010.
Pierwsze 12 km zrobione. Spotkaliśmy wczoraj Bartka z kolegami na rowerze, Piotrka i Jacka biegających i parę z psami na rekonesansie czy da się już jeździć z zaprzęgiem. Las był wczoraj piękny.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przyłączam się do wiwatowania dla Misiowej Rodziny, ciepła i zdrowia im życząc !!
Potwierdzam, że było super wczoraj
Potwierdzam, że było super wczoraj
. Tylko okrutnie mi zmarzły palce u rąk - to wszystko przez te kijki, które trzeba trzymać w dłoniach. Ślad założony. Piotrek polecam lekturę.z przymocowanymi do butów podłużnymi płaskimi przedmiotami
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
-
- Zaprawiony W Bojach
Wow! Gratulacje dla całej Misiowej rodziny!!!. To szybko Emilce poszło!
Zazdroszczę biegającym na nogach i biegówkach. Ja obecnie nawet z dzieciakami na sanki nie wyjdę
Zazdroszczę biegającym na nogach i biegówkach. Ja obecnie nawet z dzieciakami na sanki nie wyjdę
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Oj Renia, chyba chcesz żebym nigdy nie odchodził od komputera...
Gerard, czyżbyś się rozłożył? Współczuję i kuruj się.
Szkoda, że nie popadało przed Maryśką, bo dzieciaki miały by frajdę, jakbym ich przeciągnął na sankach...
Jak zaczynałem biegać, to natknąłem się tu na portalu na super artykuł.
Polecałem już kilku osobom, ale wrzucam publicznie, bo może jeszcze ktoś się skusi. Dla mnie to kultowy tekst...
Gerard, czyżbyś się rozłożył? Współczuję i kuruj się.
Szkoda, że nie popadało przed Maryśką, bo dzieciaki miały by frajdę, jakbym ich przeciągnął na sankach...
Jak zaczynałem biegać, to natknąłem się tu na portalu na super artykuł.
Polecałem już kilku osobom, ale wrzucam publicznie, bo może jeszcze ktoś się skusi. Dla mnie to kultowy tekst...
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Kontakt:
Znam go I uważam za boski!PiotrekMarysin pisze:Jak zaczynałem biegać, to natknąłem się tu na portalu na super artykuł.
Ja jeszcze kocham ten: Skąd się biorą biegacze
Jakiś taki... Życiowy Ja zacząłem po 37. uriodzinach
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent
-
- Zaprawiony W Bojach
E tam, od razu rozłożył. Nie mogę na razie biegać z innego powodu. Kontuzja niebiegowa, ale chwilowo wszelkie aktywaności, zwłaszcza na powietrzu wykluczone.PiotrekMarysin pisze: Gerard, czyżbyś się rozłożył? Współczuję i kuruj się.
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Kontakt:
Gerard - zdrowiej!
Różne są przypadki... Tak na przykład pewien mój kumpel chwilowo nie biega z powodu "niekontuzji"...
Żona mu powiedziała, że do Świąt ma nie biegać, bo jak się od tego zaziębi i rozłoży na Święta, to mu powyrywa nogi z... nieważne
Różne są przypadki... Tak na przykład pewien mój kumpel chwilowo nie biega z powodu "niekontuzji"...
Żona mu powiedziała, że do Świąt ma nie biegać, bo jak się od tego zaziębi i rozłoży na Święta, to mu powyrywa nogi z... nieważne
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja jeszcze się od biegania nie zaziębiłem, a biegam 5 lat.
Może to kwestia żony, ciekawe
A Gerardowi życzę, żeby mógł z dziećmi wyjść na sanki.
Może to kwestia żony, ciekawe
A Gerardowi życzę, żeby mógł z dziećmi wyjść na sanki.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47:06
Na jutrzejsze ranne bieganie ma ktos ochote ?
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Kontakt:
Co prawda dopiero wróciłem z brydżyka, ale spróbuję się zebrać z psiakami powiedzmy na 9:30Piotr Anin-Sadul pisze:Na jutrzejsze ranne bieganie ma ktos ochote ?
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent