Poznań
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
...ale to się kojarzy z pracą.
A jak czarny myśli o pracy, to kładzie się w cieniu pod palmą i czeka aż mu przejdzie.
A jak czarny myśli o pracy, to kładzie się w cieniu pod palmą i czeka aż mu przejdzie.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na Olimpii. Jak nas wywalą z tataraku, to nic nie szkodzi. Zrobimy rytm na środku Niestachowskiej. Pokieruję ruchem.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Cieszę się że mogłam posłużyć jako przykład "beznadziejnego przypadku"
Naprawdę super uczucie
Czy spobotnie spotkania juz na stałe zostały przeniesione na Olimpię? Niestety w najbliższą sobotę mi nie pasuję i chciała bym wiedziec jak to będzie wyglądało w najbliższych tygodniach.
Chociaż nie wiem czy da się coś zrobic z moim przypadkiem
ps. półmaraton ukończony z czasem 02:17:20
pozdrawiam
Cieszę się że mogłam posłużyć jako przykład "beznadziejnego przypadku"
Naprawdę super uczucie
Czy spobotnie spotkania juz na stałe zostały przeniesione na Olimpię? Niestety w najbliższą sobotę mi nie pasuję i chciała bym wiedziec jak to będzie wyglądało w najbliższych tygodniach.
Chociaż nie wiem czy da się coś zrobic z moim przypadkiem
ps. półmaraton ukończony z czasem 02:17:20
pozdrawiam
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Podczas zajęć wspominaliśmy razem z Robertem o cierpliwości i wyrozumiałości dla siebie, bo pokazujemy nowe spojrzenie na bieganie. A beznadziejne przypadki to te bez cudzysłowów, za to z czipsami przed telewizorem i wielkimi marzeniami o bieganiu, za które kiedyś się wezmą ale najpierw muszą skończyć się czipsy w sklepie...
Gratuluję zaliczenia połówki.
P.S. Olimpia jest najpiękniejszym stadionem w Polsce i jedynym, który nie wyraził zgody na prowadzenie zajęć w ramach akcji "biegam bo lubię". Sobota będzie więc przynoszącą dreszcz emocji - samowolą.
Za dwa tygodnie zdaje się wypadnie GP w biegach przełajowych na Rusałce. Połączymy obie imprezy, jak zwykle to już bywało. Dalej w przyszłość nie wybiegam.
Gratuluję zaliczenia połówki.
P.S. Olimpia jest najpiękniejszym stadionem w Polsce i jedynym, który nie wyraził zgody na prowadzenie zajęć w ramach akcji "biegam bo lubię". Sobota będzie więc przynoszącą dreszcz emocji - samowolą.
Za dwa tygodnie zdaje się wypadnie GP w biegach przełajowych na Rusałce. Połączymy obie imprezy, jak zwykle to już bywało. Dalej w przyszłość nie wybiegam.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak, oczywiście 9:30
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fredzio mnie wyręczył, dzięki.
Poniżej wrzucam na razie dwa rytmy, które świetnie nadawać się będą do pracy nad koordynacją przed lustrem. Jutro przećwiczymy te układy, na razie bez muzyki.
djembe_001
djembe_002
Piszę o tych rytmicznych motywach muzycznych w czasie przyszłym, bo pomimo zapętlenia w programie awave studio, nie chcą grać w sposób ciągły w internecie (słyszalna pauza), a przynajmniej w mojej wyszukiwarce. Muszę poryć nieco w necie i znaleźć tego przyczynę, chyba że ktoś byłby tak miły i pomógł rozwiązać ten, banalny jak sądzę, problem. Ideą jest praca przy transowej muzyce, bo łatwiej i przyjemniej tańczyć krok biegowy w rytm bębnów niż w rytm liczenia.
Poniżej wrzucam na razie dwa rytmy, które świetnie nadawać się będą do pracy nad koordynacją przed lustrem. Jutro przećwiczymy te układy, na razie bez muzyki.
djembe_001
djembe_002
Piszę o tych rytmicznych motywach muzycznych w czasie przyszłym, bo pomimo zapętlenia w programie awave studio, nie chcą grać w sposób ciągły w internecie (słyszalna pauza), a przynajmniej w mojej wyszukiwarce. Muszę poryć nieco w necie i znaleźć tego przyczynę, chyba że ktoś byłby tak miły i pomógł rozwiązać ten, banalny jak sądzę, problem. Ideą jest praca przy transowej muzyce, bo łatwiej i przyjemniej tańczyć krok biegowy w rytm bębnów niż w rytm liczenia.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Nawet przy radioaktywnym deszczu.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Obiecałem link do ciekawego artykułu o świadomym rozciąganiu i jego prewencyjnym charakterze.
Dzisiaj poszliśmy nieco na żywioł z bosakiem. Nie planowałem tego, a już na pewno podczas przebieżek. Na kolejnych spotkaniach, pod warunkiem, że będzie dość ciepło na dworze, zaproponuję układy w statyce, właśnie na boso, bo tak jest zdecydowanie bezpieczniej. Wrzucam linki do artykułów o bosaku: cz.I, cz.II.
Dzisiaj poszliśmy nieco na żywioł z bosakiem. Nie planowałem tego, a już na pewno podczas przebieżek. Na kolejnych spotkaniach, pod warunkiem, że będzie dość ciepło na dworze, zaproponuję układy w statyce, właśnie na boso, bo tak jest zdecydowanie bezpieczniej. Wrzucam linki do artykułów o bosaku: cz.I, cz.II.
- Jarecki-1977
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44,30
- Kontakt:
No i wyszło, że jestem prowodyrem imprezy Ale mi z tym dobrze
Jarek
-
- Rozgrzewający Się
Witam:)
dopiero teraz tutaj dotarłam. I...okazuje sie, ze spotkania sobotnie sa na innym stadione niż na Śródka:( oprócz mnie były jeszcze 3 osoby. Dziwiliśmy się, ze takie nikłe jest zainteresowanie...teraz już wiem, dlaczego
może warto zmienić na aktualne info m.in na bieganie.pl ??
http://bieganie.pl/?show=1&cat=159&id=2073
ps.kilka kółek zrobiliśmy:)
dopiero teraz tutaj dotarłam. I...okazuje sie, ze spotkania sobotnie sa na innym stadione niż na Śródka:( oprócz mnie były jeszcze 3 osoby. Dziwiliśmy się, ze takie nikłe jest zainteresowanie...teraz już wiem, dlaczego
może warto zmienić na aktualne info m.in na bieganie.pl ??
http://bieganie.pl/?show=1&cat=159&id=2073
ps.kilka kółek zrobiliśmy:)