![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Glowrafie stary druhu
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mnie się już chyba nie zmieni
Nasze wywody o katorżniczej pracy Nie zachęcają do Biegania ?
Można to na 2 różne sposoby postrzegać.
1. ktoś kto jeszcze na początku 2009 niewiele miał wspólnego z jakimkolwiek wysiłkiem fizycznym... pod koniec 2011 płacze że ma odpuścić jeden dzień treningu, wtedy nie wyobrażał sobie 20 minutowdgo ruchu... teraz wqrza sie jak jest 20 minut w bezruchu. BIEGANIE ZMIENIA LUDZI ... NA LEPSZE ? ? (osądźcie sami)
Moje wywody o pracy pracy pracy, Taką pracę to ja kocham, i Nic mi tego nie zastąpi.
Że nie mam z tego zabawy ? Jejku, mam kilkanaście do kilkudziesięciu razy w roku świetną zabawę na trasie zawodów... po tej całej orce po tej katorżniczej pracy są zawody w których każdy kilometr to świetna zabawa taki FUN że rozrywa usta od uśmiechu
A jak jescze wynik jest pozytywny to HO HO HO
BANAN nie schodzi z twarzy przez kilka dni
2. koleś i jemu podobni są jacyś dziwni, -> w tym przypadku polecam zobaczyć nas podczas BBLu albo na jakimś innym treningu
piszemy sobie jedno, ale w trakcie treningu jesteśmy tak pozyywnie naładowani, tacy uśmiechnięci i zadowoleni że zachęcamy swoją osobą wszystkich dookoła.
Uwielbiam zimę mróz, jak wybiegam w koszulce i prostym ortalionie, a ludzie patrzą jak na szalenca co to chce zamarznąć... ale widzą że śmiało biegnie i DAJE radę... pewnie zastanawiają się czy Sami mogliby spróbować
Co do Poznania... to dałem dupy
ale Bieganie mnie nauczyło że każdy dzień jest inny, i przynosi nowe interesujące(kontuzje, przeszkody,niespodzianki) przygody
Nigdy nie wiesz czy dobiegniesz, ale Nadzieje masz ZAWSZE
Oczywiście wszystkie moje słowa na Forum trzeba postrzegać z wielkim dystansem i poczuciem humoru
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)