No proszę, materiał profesionalny. Tylko aktorów mało wystąpiło. Za rok zrobimy tłum. Co nie?amator76 pisze:Z cytadeli jest nawet filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=EahdNQX0l2w
Popzdrowienia dla biegaczy![]()
PS. Udanego wyjazdu Andrzej
GRUDZIĄDZ BIEGA
- Icenty
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35min
- Życiówka w maratonie: 2h45min
Dzięki Sebastian za relację.Gratulacje za kolejne niezłe wyniki na 10 km.Tak następny 11 listopada u nas i wystąpi cała AB.
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 g
s
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
- amator76
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
Gratulacje dla biegaczy startujących w Gdyni.
Aha tak sobie pomyślałem, że można by zrobić małe spotkano organizacyjno-intergracyjne. Proponuję najbliższy piątek ok. 19.00 np. u mnie. W programie oczywiście omówienie przygotowań do B3P
, a także najbliższego wyjazdu do Torunia, gdzie z tego co słyszę szykuje się niezła ekipa AB i nie tylko. Jest także mnóstwo tematów poruszanych podczas biegów, które domagają się kontynuacji przy herbacie
Szczegóły możemy omówić w środę, zresztą co tu omawiać. Zapraszam i tyle w temacie.
Aha tak sobie pomyślałem, że można by zrobić małe spotkano organizacyjno-intergracyjne. Proponuję najbliższy piątek ok. 19.00 np. u mnie. W programie oczywiście omówienie przygotowań do B3P

-
- Wyga
Witam
Kiedys pytałem Was o sklep z profesjonalnym doborem obuwia.
Chodziło mi o cos takiego
http://swiatbiegacza.pl/index.php/footdisc_cms/
Otóż byłem tam. Podziele sie wrażeniami.Footdisca niestety nie było ale na wideoanalizę się załapałem.Wyrok brzmi pronacja.Wyrok, bo jakoś tak się dzieje,że buty dla pronatorów są zawsze droższe niż dla neutralnych.Np zaproponowano mi butki za prawie 600zł.Moja mina była pewnie prawie bezcenna bo koleś poszedł szybko na zaplecze i przyniósł model prawie o połowę tańszy.Muszę jednak przyznać,że droższy model dużo lepiej trzymał stopę, miałem wrażenie jakby ktoś trzymał mnie za kostkę.Z racji ograniczonych finansów wziąłem model tańszy ale juz wiem na co odkładac kaskę.
Otóż byłem tam. Podziele sie wrażeniami.Footdisca niestety nie było ale na wideoanalizę się załapałem.Wyrok brzmi pronacja.Wyrok, bo jakoś tak się dzieje,że buty dla pronatorów są zawsze droższe niż dla neutralnych.Np zaproponowano mi butki za prawie 600zł.Moja mina była pewnie prawie bezcenna bo koleś poszedł szybko na zaplecze i przyniósł model prawie o połowę tańszy.Muszę jednak przyznać,że droższy model dużo lepiej trzymał stopę, miałem wrażenie jakby ktoś trzymał mnie za kostkę.Z racji ograniczonych finansów wziąłem model tańszy ale juz wiem na co odkładac kaskę.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie podstawa to znać swój rodzaj biegu i jaki się powinno kupić but.Napisz na forum dla innych gdzie byłeś robić ten test z namiarami na miasto i ulicę oraz czy sprzedawcy znają się na rzeczy.zielicho pisze:Witam
s
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Marcin chyba specjalnie mi to robisz bo wiesz że wyjeżdżam i mogę do piątku nie wrócićamator76 pisze:Gratulacje dla biegaczy startujących w Gdyni.
Aha tak sobie pomyślałem, że można by zrobić małe spotkano organizacyjno-intergracyjne. Proponuję najbliższy piątek ok. 19.00 np. u mnie. W programie oczywiście omówienie przygotowań do B3P, a także najbliższego wyjazdu do Torunia, gdzie z tego co słyszę szykuje się niezła ekipa AB i nie tylko. Jest także mnóstwo tematów poruszanych podczas biegów, które domagają się kontynuacji przy herbacie
Szczegóły możemy omówić w środę, zresztą co tu omawiać. Zapraszam i tyle w temacie.

s
- amator76
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
Zakładam, że jednak wrócisz dość szybko, dlaczego masz mieć lepiej ode mnie?maratończyk pisze:Marcin chyba specjalnie mi to robisz bo wiesz że wyjeżdżam i mogę do piątku nie wrócićamator76 pisze:Gratulacje dla biegaczy startujących w Gdyni.
Aha tak sobie pomyślałem, że można by zrobić małe spotkano organizacyjno-intergracyjne. Proponuję najbliższy piątek ok. 19.00 np. u mnie. W programie oczywiście omówienie przygotowań do B3P, a także najbliższego wyjazdu do Torunia, gdzie z tego co słyszę szykuje się niezła ekipa AB i nie tylko. Jest także mnóstwo tematów poruszanych podczas biegów, które domagają się kontynuacji przy herbacie
.Mam nadzieję że Beaty na tej imprezie nie będzie
i wogóle kobiet tam nie będzie
bo znowu bedę samotny przez kolejne miesiące a ty się bedziesz ze mnie śmiać.A mówili mi tyle razy:" pamietaj Andrzej że nie ma kolegów w pracy"
.A tak na serio wypijcie za moje zdrowie a wspominać mnie nie musicie bo i tak wiem że będziecie mnie obgadywać

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 41,08
Panowie!
Wy tu gadu gadu a ja postanowiłem iż pobiegnę w Toruniu z Wami, bo.....skoro nie złamałem bariery 40 minut z powodu braku 4 sekund na "dyszkę";) to postanowiłem, że uwieńczę ten rok startem w półmaratonie. Koniec kropka!!!!
Jednego wariata więcej z AB na trasie mikołajów
tylko musicie dać mi znać co do wyjazdu - oczywiście zabiorę się z kimś z AB jak da radę. Liczę na wyrozumiałość, dyskrecję i miejsce w aucie 
W Gdyni byłem nie 167 tylko 176
Wy tu gadu gadu a ja postanowiłem iż pobiegnę w Toruniu z Wami, bo.....skoro nie złamałem bariery 40 minut z powodu braku 4 sekund na "dyszkę";) to postanowiłem, że uwieńczę ten rok startem w półmaratonie. Koniec kropka!!!!
Jednego wariata więcej z AB na trasie mikołajów

W Gdyni byłem nie 167 tylko 176

- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Dawid spokojnie możesz poleżeć sobie w łużku
w niedzielę. W razie czego mamy już wprawę w odbieraniu pakietów za ciebie a tym razem czipa schowamy pod czapkę.
A tak na serio to faktycznie trzeba już zacząć ustalać kto jedzie do Torunia bo może zasadnym było by wynajęcie autobusu i zabranie z sobą kibiców składających się z naszych rodzin.
Lista kto jedzie do Torunia o których już wiem reszta niech się dopisuje do niej :
1.Andrzej
2.Irek
3.Sebastian
4.Dawid
5.Alicja z Bąkowa
6.Alicja maratonka
7.Zbyszek
8.Rafał
9.Marcin
10.

A tak na serio to faktycznie trzeba już zacząć ustalać kto jedzie do Torunia bo może zasadnym było by wynajęcie autobusu i zabranie z sobą kibiców składających się z naszych rodzin.
Lista kto jedzie do Torunia o których już wiem reszta niech się dopisuje do niej :
1.Andrzej
2.Irek
3.Sebastian
4.Dawid
5.Alicja z Bąkowa
6.Alicja maratonka
7.Zbyszek
8.Rafał
9.Marcin
10.

s
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:14
- Życiówka w maratonie: 2:57:08
- Kontakt:
Ja jestem zapisany i jeżeli wszystko się dobrze ułoży, to pobiegne w Toruniu 

Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
-
- Rozgrzewający Się
Filmik z Cytadeli świetny pełen profesjonalizm - muza ekstra. Zamawiam taki z B3P w przyszłym roku 
PS. patrząc na tym filmie z tyłu na swoje stopy w zwolnionym tempie, widać jak stawiamy stopę - wideoanaliza !!!
dodatkowo można zrobić prosty test mokrej stopy - mamy odpowiedź jakich butów potrzebujemy!!!

PS. patrząc na tym filmie z tyłu na swoje stopy w zwolnionym tempie, widać jak stawiamy stopę - wideoanaliza !!!
dodatkowo można zrobić prosty test mokrej stopy - mamy odpowiedź jakich butów potrzebujemy!!!
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Cześć wszystkim
.Widzę że lista wyjazdowa do Torunia się powiększa to fajnie :uuusmiech: myslę że na 4 samochody trzeba by było pojechać no chyba że jeszcze inne osoby będą się dopisywać i nie koniecznie z naszej grupy.Pokarzmy że Grudziadz też biega
.Jutro z rana wyjeżdżam więc mam nadzieje ze ktoś mnie zastąpi na forum i wrzuci jakiś żarcik plus nowinki biegowe
.Pozdrawiam Andrzej i nie zapomnijcie o jutrzejszym treningu
.Tak jak co środę do wyboru hala na Olimpi w godzinach 17.30-19.00 lub spotkanie z renegatami
przy przejeździe kolejowym o godzinie 18.00

s
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Z cyklu trening biegacza-Główne zasady POSE running
http://crossfitendurance.pl/glowne-zasady-pose-running/
http://crossfitendurance.pl/glowne-zasady-pose-running/
s
-
- Wyga
Podaję kontakt na sklep o którym wspomniałem na wcześniejszej stronie.
http://swiatbiegacza.pl/index.php/kontakt/
Jeśli chodzi o wrażenia to widziałem,ze zajmuje się mną profesjonalista.Widac było, że jego praca nie polega tylko na sprzedawaniu butów ale również na pomocy w ich doborze dla konkretnego klienta.
Pewnie, że można samemu spróbować wideoanalizy ale juz by samemu ją interpretować to wiąże się to raczej z takim ryzykiem jak leczenie się samemu w chorobie.
Ja nie ryzykuję. Biegacze z G-dza mogliby pewnie popytać na Olimpii o taką wideoanalizę.Na pewno tam cos takiego robią.
http://swiatbiegacza.pl/index.php/kontakt/
Jeśli chodzi o wrażenia to widziałem,ze zajmuje się mną profesjonalista.Widac było, że jego praca nie polega tylko na sprzedawaniu butów ale również na pomocy w ich doborze dla konkretnego klienta.
Pewnie, że można samemu spróbować wideoanalizy ale juz by samemu ją interpretować to wiąże się to raczej z takim ryzykiem jak leczenie się samemu w chorobie.
Ja nie ryzykuję. Biegacze z G-dza mogliby pewnie popytać na Olimpii o taką wideoanalizę.Na pewno tam cos takiego robią.