Będe przejazdem po godz 17 więc chętnie powłóczę nogami w miłym towarzystwie...
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
To jak już tak podpytujemy o truchtaniu, może jest też ekipa truchtająca po Tychach.mar_jas pisze:tak mi się nasunęło.... może w ramach wyzbywania się kompleksów ktoś ma ochotę w czwartek potruchtac po Mikołowie???
Dam znać, prawdopodobnie będę w czwartek chciał coś potruchtać, ale jeszcze nie wiem jak mi się ułoży tydzieńmar_jas pisze:tak mi się nasunęło.... może w ramach wyzbywania się kompleksów ktoś ma ochotę w czwartek potruchtac po Mikołowie???
Z truchtających Tyszan to z pewnością ja :D i Szymon, z tym, że ja aktualnie testuję mleko, miód i czosnek, żeby nie dać plamy w Żorach :P rozmyślałam też o okładzie z młodych piersi, ale ta opcja chyba nie była adresowana do mniemar_jas pisze: Tytuł: Re: MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
mar_jas napisał(a):
tak mi się nasunęło.... może w ramach wyzbywania się kompleksów ktoś ma ochotę w czwartek potruchtac po Mikołowie???
To jak już tak podpytujemy o truchtaniu, może jest też ekipa truchtająca po Tychach.
Okolice osiedla A lub B więc te najbliższe od strony Mikołowa?
To musimy się zgadać.advula pisze:Z truchtających Tyszan to z pewnością ja :D i Szymon, z tym, że ja aktualnie testuję mleko, miód i czosnek, żeby nie dać plamy w Żorach :P rozmyślałam też o okładzie z młodych piersi, ale ta opcja chyba nie była adresowana do mniemar_jas pisze: Tytuł: Re: MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
mar_jas napisał(a):
tak mi się nasunęło.... może w ramach wyzbywania się kompleksów ktoś ma ochotę w czwartek potruchtac po Mikołowie???
To jak już tak podpytujemy o truchtaniu, może jest też ekipa truchtająca po Tychach.
Okolice osiedla A lub B więc te najbliższe od strony Mikołowa?hihihih
Dobrej zabawy dziś na rowerach
RudiFM pisze: To musimy się zgadać.
Ty, Szymon, Monika (moja druga połowa) i ja (Marek) to już 4 osoby.
A to już tłum, będzie się miło biegało.
Jeśli jesteście za zawsze chętnie dołączę do grupy.
Byłaby również fajna ekipa na wypad na rowery do Łazisk.
Drastycznie spadają koszty dojazdu.
Jak się na to zapatrujecie?
mar_jas pisze:
Gwarantuje ciekawą trasę , piękne widoki, spokojne tempo, i miłą ciekawą pogawędkę w doborowym towarzystwie
Dzięki wszystkim obecnym a zwłaszcza Tobie Ewa za zorganizowanie nam tego treningu no i bardzo profesjonalne podejście. Super, mam nadzieję że przez zimę zbierze się ekipa żeby jak to mówiłaś raz w tygodniu zrobić dobry trening interwałowy.Ewa N. pisze:Zadanie wykonane
Dziękuję Jaśkowi, Adasiowi, Jackowi, Szymonowi, Łukaszowi i Tomaszowi (który zdecydował sie w ostatniej chwili) za przybycie.
Jasiek z twoją technika pedałowania, Szymona postawą i Adasia kondycją, rzetelnością i wytrzymałością Tour de France jest Wasze
Dzielnie się wszyscy spisali, BRAVO, BRAVO, BRAVO!
Pamiętajcie każdy trenuje dla siebie
Ewa, naprawdę niesamowicie z Ciebie inteligentna, bystra kobieta, do tego jaka wysportowana, potrafisz właściwie ocenić człowieka....Ewa N. pisze: Jasiek z twoją technika pedałowania, Szymona postawą i Adasia kondycją, rzetelnością i wytrzymałością Tour de France jest Wasze![]()
Lukas75 pisze:
Dzięki wszystkim obecnym a zwłaszcza Tobie Ewa za zorganizowanie nam tego treningu no i bardzo profesjonalne podejście. Super, mam nadzieję że przez zimę zbierze się ekipa żeby jak to mówiłaś raz w tygodniu zrobić dobry trening interwałowy.
Jeszcze raz wielkie dzięki aha no i sauna też supera najlepsze to kubeł zimnej wody po
rewelacja.
NO TO UROSŁAM będzie jakieś 2 cm, dziękuję, dziękuję, dziękuję. Szacun dla Wszystkich, którym sie chceJ@SIEK pisze: Ewa, naprawdę niesamowicie z Ciebie inteligentna, bystra kobieta, do tego jaka wysportowana, potrafisz właściwie ocenić człowieka....
Dzięki wielkie, było mega fajnie, czuję się naprawdę solidnie zrelaksowany.
Dokonałem pomiaru i wyszło mi 55 porównam z innymi urządzeniami ale fajna sprawa dzięki za linkaJ@SIEK pisze:Między innymi jednak byli tacy, co mimo inteligencji i bystrości nie mogli uwierzyć, że można za pomocą telefonu mierzyć puls. Więc oto link do aplikacji Instant Heart Rate na smarftony z Androidem.