Andrzej -ja niestety jestem dziś poza Grudziądzem. Przynajmniej do południa. Jeśli uda mi się wrócic do godź. 13.00 to pobiegnę z Wami z Cytadeli jeśli nie, to potruchtam sobie gdzieś wieczorem. Zimna kąpiel to w moim przypadku dopiero przyszła sobota.maratończyk pisze:Pamiętajcie ze jutro dzień pełen wrażeń. Na poczatek zaczniemy od krótkiej przebieżki dookoła jeziora
-spotkanie 09.00 przed plażą miejską.O 10.00 rozpoczyna się sezon morsowania.Mam nadzieję że chętni z Akademii Biegania nie pękną i wstawią się na plaży na nasz chrzest :uuusmiech: .Liczę tu na Małgosię,Rafała,Maćka judoke,Andrzeja.
.Zapraszam również do pojawienia się pozostałych naszych biegaczy aby nam kibicowali a może skuszą się na chodzenie po ogniu.a jak nie to bedzie jeszcze wspólne ognisko i co najważniejsze kobiety
![]()
Następna atrakcja to nasz regionalny bieg niepodległości. Startujemy o 13.30 z Cytadeli wspierani przez cyklistów.Biegniemy do Mniszka za Wisłą gdzie złożymy kwiaty i zapalimy znicz na grobach pomordowanych.
No i ostatnia atrakcja na zakończenie dnia.Walniemy się na kanapę i do końca niedzieli będziemy wspominać jak dzisiaj było fajnie.
Liczę na was moi drodzy.Pomoc widziana w każdej postaci jak na przykład powrotna podwózka z Mniszka , kibicowanie na plaży, lub cytadeli a najlepiej bezpośredni udział w zabawie.
Zresztą każdy orze jak może.![]()
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze przedsięwzięcia biegowe, kąpielowe oraz za całą sportową otoczkę dnia dzisiejszego.
pozdr.