Poznań
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na stronie pojawił się artykuł o obozie, który planuję w kwietniu. W ubiegłym roku obóz zorganizowałem w górach, tym razem chcę skupić się bardziej na konkretach niż widokach. Jak wiecie oprócz sobotnich zajęć spotykamy się również w innych dniach tygodnia. Takie spotkania integrują grupę i pozwalają na lepsze poznanie się. Kwietniowy obóz wpisuje się w te założenia. Daje także możliwość uczestniczenia w zajęciach osobom spoza bbl.
W zanadrzu mam też plany związane z pętlą w Zielińcu, którą tak dzielnie okopuje czesio. Ma to być i w zasadzie już jest, pętla umożliwiająca bezpieczne bieganie po niej boso. Chcę abyście zaczęli korzystać z tego "nowego obiektu", bo często daje on lepsze warunki do treningu niż bieżnia stadionowa. Przekonać o tym można się choćby w tak wietrzne dni jak dzisiejszy, gdyż pętla schowana jest całkowicie w lesie.
W zanadrzu mam też plany związane z pętlą w Zielińcu, którą tak dzielnie okopuje czesio. Ma to być i w zasadzie już jest, pętla umożliwiająca bezpieczne bieganie po niej boso. Chcę abyście zaczęli korzystać z tego "nowego obiektu", bo często daje on lepsze warunki do treningu niż bieżnia stadionowa. Przekonać o tym można się choćby w tak wietrzne dni jak dzisiejszy, gdyż pętla schowana jest całkowicie w lesie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Obóz zapowiada się bardzo ciekawie i z miłą chęcią bym się na niego wybrał ale na tą chwilę jeszcze nie wiem czy z powodów służbowych, będę w stanie wziąć w nim udział Mam nadzieję, że sprawa się szybko wyjaśni (i oby pozytywnie).yacool pisze:Na stronie pojawił się artykuł o obozie, który planuję w kwietniu. W ubiegłym roku obóz zorganizowałem w górach, tym razem chcę skupić się bardziej na konkretach niż widokach. Jak wiecie oprócz sobotnich zajęć spotykamy się również w innych dniach tygodnia. Takie spotkania integrują grupę i pozwalają na lepsze poznanie się. Kwietniowy obóz wpisuje się w te założenia. Daje także możliwość uczestniczenia w zajęciach osobom spoza bbl.
Bieganie boso po tej pętli jest nie tylko bezpieczne ale przede wszystkim przyjemne Gorące podziękowania dla Jacka, Roberta i wszystkich którzy przyczyniają się do jej powstania i utrzymania. Bosak to ciekawe doświadczenie i jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to ja osobiście polecam spróbowaćyacool pisze:W zanadrzu mam też plany związane z pętlą w Zielińcu, którą tak dzielnie okopuje czesio. Ma to być i w zasadzie już jest, pętla umożliwiająca bezpieczne bieganie po niej boso. Chcę abyście zaczęli korzystać z tego "nowego obiektu", bo często daje on lepsze warunki do treningu niż bieżnia stadionowa. Przekonać o tym można się choćby w tak wietrzne dni jak dzisiejszy, gdyż pętla schowana jest całkowicie w lesie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Czyli kwestia dostępu do stadionu została wyjaśniona?Trebor400 pisze:Zapraszam w sobotę Na Olimpię na Teścik Cooperka. Warto!!! Jak zawsze o 9.30
Do zobaczenia Robert M.
-
- Zaprawiony W Bojach
otóż i właśnie
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak,
wygląda to bardziej optymistycznie i mam zapewnienie z Sejmu, że możemy przeprowadzić test.
wygląda to bardziej optymistycznie i mam zapewnienie z Sejmu, że możemy przeprowadzić test.
-
- Zaprawiony W Bojach
a tak w ogóle to kto z nas biegnie w niedzielę połówkę?
- ROLL4LIFE
- Rozgrzewający Się
Jutro spotykamy sie bez względu na warunki deszcz itp??
BTW jestem Mariusz
Obóz jest bardzo interesujący i tak bliziutko domu, fajnym miejscem do biegania w tej okolicy jest obszar wokół dziewiczej góry .Na trasach spotykamy stadka sarenek , cisza spokój .
Do kiedy należało by sie zdecydować ? z urlopem może być problem
Mój styl biegania przypomina raczej rozpędzony skład towarowy! przydało by sie przeformować go w fikająca antylopę
BTW jestem Mariusz
Obóz jest bardzo interesujący i tak bliziutko domu, fajnym miejscem do biegania w tej okolicy jest obszar wokół dziewiczej góry .Na trasach spotykamy stadka sarenek , cisza spokój .
Do kiedy należało by sie zdecydować ? z urlopem może być problem
Mój styl biegania przypomina raczej rozpędzony skład towarowy! przydało by sie przeformować go w fikająca antylopę
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Spora obsada
Mimo, że większości nie znam osobiście to będę na trasie dopingował (fotografował) na sławetnej Hetmańskiej
Mimo, że większości nie znam osobiście to będę na trasie dopingował (fotografował) na sławetnej Hetmańskiej
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
ROLL4LIFE pisze:Obóz jest bardzo interesujący
Zapisy ruszyły, listę zamykamy 10 kwietnia, chyba, że wcześniej zbierze się zakładana liczba uczestników. Założenie to max 20 osób, by dać wszystkim komfortowe warunki treningu pod czujnym okiem trenera z możliwością indywidualnych konsultacji.ROLL4LIFE pisze:Do kiedy należało by sie zdecydować ?
Warunkiem jest mailowe zgłoszenie do yacoola lub do mnie i przedpłata. Szczegóły TU
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiaj były ciężkie warunki do robienia testu. Dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się na start, pomimo tego.
Poniżej wstawiam numery startowe i przypisane im wyniki:
nr/dystans
1511/2210
1506/2130
1507/2320
1502/2330
1501/2110
1508/2205
1510/2470
1512/2180
1503/3040
1505/3750
1509/2870
1550/2770
1504/2880
1513/2450
Proszę o kontakt mailowy (yacool144@gmail.com) w celu uzupełnienia danych do dyplomów.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jutro o 9:00 przy balkonie Romea. Do zobaczenia i powodzenia.
Poniżej wstawiam numery startowe i przypisane im wyniki:
nr/dystans
1511/2210
1506/2130
1507/2320
1502/2330
1501/2110
1508/2205
1510/2470
1512/2180
1503/3040
1505/3750
1509/2870
1550/2770
1504/2880
1513/2450
Proszę o kontakt mailowy (yacool144@gmail.com) w celu uzupełnienia danych do dyplomów.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jutro o 9:00 przy balkonie Romea. Do zobaczenia i powodzenia.
- Sandi9
- Wyga
No jednak dziś wybrałam regenerację w łóżeczku, nie zazdroszczę coopera w tych warunkach :/
Półmaratończycy, słuchajcie - widzimy się jutro gdzieś przed startem? O której przyjeżdżacie?
Półmaratończycy, słuchajcie - widzimy się jutro gdzieś przed startem? O której przyjeżdżacie?
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
- PioRun
- Rozgrzewający Się
Cześć,
Wielkie dzięki wszystkim za wsparcie podczas dzisiejszego testu Coopera. W tak trudnych warunkach i z doświadczeniem biegania zaledwie od tygodnia - było to dla mnie spore wyzwanie. I pomimo uzyskania najgorszego wyniku spośród wszystkich biorących udział w teście, cieszę się, że pokonałem własną słabość i miałem okazję pobiegać w tak miłym towarzystwie.
Ponieważ nie będę mógł "fizycznie" być z Wami co tydzień, zapewniam, że myślami będę Wam towarzyszył, biegając "na wygnaniu"...
Startującym jutro w połówce życzę powodzenia, poprawienia życiówek i lepszej pogody, niż była dzisiaj.
Chorym - zdrowia i szybkiego powrotu na bieżnię.
A wszystkim - dużo uśmiechu i pozytywnego nastawienia.
Do zobaczenia za jakiś czas.
Piotr
Wielkie dzięki wszystkim za wsparcie podczas dzisiejszego testu Coopera. W tak trudnych warunkach i z doświadczeniem biegania zaledwie od tygodnia - było to dla mnie spore wyzwanie. I pomimo uzyskania najgorszego wyniku spośród wszystkich biorących udział w teście, cieszę się, że pokonałem własną słabość i miałem okazję pobiegać w tak miłym towarzystwie.
Ponieważ nie będę mógł "fizycznie" być z Wami co tydzień, zapewniam, że myślami będę Wam towarzyszył, biegając "na wygnaniu"...
Startującym jutro w połówce życzę powodzenia, poprawienia życiówek i lepszej pogody, niż była dzisiaj.
Chorym - zdrowia i szybkiego powrotu na bieżnię.
A wszystkim - dużo uśmiechu i pozytywnego nastawienia.
Do zobaczenia za jakiś czas.
Piotr
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Ostatni będą pierwszymi. Mamy nadzieję, że do nas jeszcze zawitasz. No i wytrwasz w bieganiu. Nie zapomnij jeszcze zerknąć na nasze forum, bo będą fotki. Aldona
Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 16:22 przez Dorotka Gonitwa, łącznie zmieniany 1 raz.