GRUDZIĄDZ BIEGA

Awatar użytkownika
maciek75
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Marcin nie bądź taki skromny, Ty też dzisiaj byłeś nadzwyczaj rozmowny i generalnie miałem wrażenie jak bym biegł z Edkiem tyle że dwa razy bardziej rozmownym :hahaha: Potwierdzam, że dystans szybko zleciał i biegło mi się na tyle dobrze że postanowiłem odbić w bok i przebiec kilka kilometrów więcej, dzisiejszy trening za sprawą ładnej pogody i miłego towarzystwa zaliczam do udanych :oczko:
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35min
Życiówka w maratonie: 2h45min

Nieprzeczytany post

Podczas dzisiejszego biegania Maciek mówił ze był w kinie na najnowszym filmie James Bond i tak sobie pomyslałem że chyba też się wybiorę :niewiem: .Przed chwilą spojrzałem na stronkę MM Grudziądz a tu miła niespodzianka wygrałem bilet do Heliosa za mój artykuł o bieganiu :uuusmiech: .Coś mi się zdaje że więcej szczęścia mam w kartach niż miłości.Czas to zmienić i w kinie rozejrzeć się za kimś :szok: .Marcin może zamiast scrabli też pójdziesz do kina :hahaha: ?
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 g:m:s
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
Awatar użytkownika
amator76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53

Nieprzeczytany post

Zapraszasz mnie? :hahaha: Liczę, że skosztuję też gęsi, którą zapewne wygrasz dziś, w poniedziałek, albo wtorek w kablówce :hejhej:
Obrazek
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie obejrzałem program na TVP Info ,które polecał nam Zbyszek o ultramaratończyku.Zawsze mam wiele szacunku i podziwu dla takich osób i sma również dzięki takim ludziom podnoszę sobie poprzeczkę i stawiam sobie nowe cele.

Dariusz Strychalski. Lekarze skazali go na śmierć, a on wygrywa maratony
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/art ... /585762796
Awatar użytkownika
amator76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Otrzymałem wiadomość od organizatora dnia otwartego Cytadeli 11 listopada, z pytaniem o dołączenie Akademii do akcji uczczenia pamięci ofiar walki o niepodległość. Wiem, że część z nas tego dnia morsuje, a część biega w Gdyni i Warszawie, ja z kolei będę chyba w pracy, ale jakby się zebrała grupka chętnych do biegu ze zniczami pod pomniki to proszę o kontakt. Jutro będę miał więcej szczegółów, a na razie info, które dostałem.

dobry wieczór , Panie Marcinie bardzo prosze o kontakt w sprawie związanej z Akademią Biegania.Chodzi o pewną propozycję biegu w dniu 11 listopada na trasie Cytadela - Mokre lub Cytadela - Leśniczówka-Mniszek . chodzi o kilka osob , ktore pobieglyby dla uczczenia pamięci ofiar mordów niemieckich . My ( organizatorzy festynu na Cytadeli) wyposażylibyśmy biegaczy w znicze i kwiaty oraz odpowiednie symbole narodowe .Gdybyście się zgodzili , to obok biegaczy byłaby jeszcze grupa cyklistow i motocyklistow/automobilistow. Ja w "kawalkadzie" aut będę jechal pod pomnik na Księżych Górach . Ewentualnie mozemy zmodyfikowac scenariusz i wszyscy udaja się pod pomnik na Księże Góry -zarówno rowerzyści jesli będą jak i biegacze jeśli beda no i my.pozdrawiam Sławomir Kosmala email: rawelin.gdz@wp.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo ciekawa propozycja aby uczcić Dzień Niepodległości :taktak: .Szkoda że koliguje z naszym morsowaniem i biegami w innych zawodach :wrrwrr: .Jeżeli było by to na przykład po kąpieli i zabawie na plaży to ja z chęcią bym pobiegł w takiej inicjatywie :taktak: .Mam nadzieję że może znajdą się inni chętni biegacze nie tylko z AB aby pobiec z flagą.Dawajcie znać na forum co o tym sadzicie.W końcu marka AB do czegoś zobowiązuje :hej:
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim :taktak: .Nie będę pisał o pogodzie bo sami widzicie jak jest :wrrwrr: .Dobrze że wczoraj udało nam się przebiec troszeczkę kilometrów więc dzisiaj można odpoczywać przy cieplej herbatce i książce :bleble: .
Pamiętajcie o przemyśleniu naszych inicjatyw i czy nie chcieli byście wziąść w nich udziału.Pierwsza to udział jako wolontariusze w Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy gdzie jako Akademia Biegania bedziemy zbierać pieniążki ( mam już 5 chętnych ) a jak ktoś chce się dołączyc to ma czas do 22 listopada.Druga inicjatywa to bieg 11 listopada z cytadeli do pomników związanych z odzyskaniem niepodległości.
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z cyklu trening biegacza-Biegowe demotywatory - co nie wpłynie dobrze na twoje nastawienie do treningu i jak to zwalczyć?

http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... twoje.html
birdy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

maratończyk pisze:Cześć wszystkim :taktak: .Nie będę pisał o pogodzie bo sami widzicie jak jest :wrrwrr: .Dobrze że wczoraj udało nam się przebiec troszeczkę kilometrów więc dzisiaj można odpoczywać przy cieplej herbatce i książce :bleble: .
Pamiętajcie o przemyśleniu naszych inicjatyw i czy nie chcieli byście wziąść w nich udziału.Pierwsza to udział jako wolontariusze w Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy gdzie jako Akademia Biegania bedziemy zbierać pieniążki ( mam już 5 chętnych ) a jak ktoś chce się dołączyc to ma czas do 22 listopada.Druga inicjatywa to bieg 11 listopada z cytadeli do pomników związanych z odzyskaniem niepodległości.
Ja też wczoraj trochę pobiegałem. Ale nie tyle co Ty Andrzej -mi wyszło jakieś 15 km, a i tak bolą mnie kolana :chlip: ...
Dziś pogoda rzeczywiście nie nastraja optymistycznie. Nie mogę się zebrac z wyjściem do pracy... -na szczęście sam decyduję, o której zaczynam i o której kończę więc za bardzo się nie martwię tym dzisiejszym lenistwem :spoczko:

pozdr.
Awatar użytkownika
amator76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć, niedzielny bieg z Cytadeli wstępnie o godzinie 13. Miłego dnia życzę wszystkim.
Obrazek
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

amator76 pisze:Cześć, niedzielny bieg z Cytadeli wstępnie o godzinie 13. Miłego dnia życzę wszystkim.
Jak o 13.00 to powinniśmy się wyrobić z morsowaniem.Są już chętni : Damian i Dawid i mam nadzieję że ja również.Drodzy biegacze z AB i nie tylko przemyślcie to czy nie warto by powolutku przebiec się z flagą 11 listopada dla uczczenia święta i dajcie mi znać.
Awatar użytkownika
amator76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Coś dla tych, którzy szykują na przyszły rok życiówkę w maratonie już wiosną i dla takich jak ja, którzy pierwszy raz chcą za kilka miesięcy zmierzyć się z królewskim dystansem.
http://www.lodzmaraton.pl/aktualnosci/l ... a-zyciowek
Obrazek
Awatar użytkownika
Da_Vido
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wczoraj na TVPinfo natknąłem się na reportaż o biegu w Rawiczu. Dla tych, którzy nie słyszeli jeszcze o tym półmaratonie za więziennymi kratami:
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... wiczu.html
http://skarzynski.pl/2012/rawicka-polma ... -wolnosci/
Obrazek
Poniżej relacja z pierwszego półmaratony, który odbył się na terenie zakładu zamkniętego.
http://www.runners-world.pl/ludzie/Bieg ... -4788.html
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

amator76 pisze:Coś dla tych, którzy szykują na przyszły rok życiówkę w maratonie już wiosną i dla takich jak ja, którzy pierwszy raz chcą za kilka miesięcy zmierzyć się z królewskim dystansem.
http://www.lodzmaraton.pl/aktualnosci/l ... a-zyciowek
Chyba przekonałeś mnie tym niusem.6.5% zeszło poniżej 3 h.Może i mi się uda.
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim :taktak: .Jak dla mnie mogła by przyjść zima z mrozem ale bez opadów bo taka chlapa jak teraz nie służy biegaczom za bardzo :wrrwrr: .
Pamietajcie że jutro juz środa więc widzimy sie na wspólnym treningu :uuusmiech: .Jak ostatnio do wyboru hala na Olimpii w godzinach 17.30-19.00 lub spotkanie renegatów przy przejeździe kolejowym o godz.18.00 :hejhej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ