Ja też wczoraj trochę pobiegałem. Ale nie tyle co Ty Andrzej -mi wyszło jakieś 15 km, a i tak bolą mnie kolanamaratończyk pisze:Cześć wszystkim.Nie będę pisał o pogodzie bo sami widzicie jak jest
.Dobrze że wczoraj udało nam się przebiec troszeczkę kilometrów więc dzisiaj można odpoczywać przy cieplej herbatce i książce
.
Pamiętajcie o przemyśleniu naszych inicjatyw i czy nie chcieli byście wziąść w nich udziału.Pierwsza to udział jako wolontariusze w Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy gdzie jako Akademia Biegania bedziemy zbierać pieniążki ( mam już 5 chętnych ) a jak ktoś chce się dołączyc to ma czas do 22 listopada.Druga inicjatywa to bieg 11 listopada z cytadeli do pomników związanych z odzyskaniem niepodległości.
Jak o 13.00 to powinniśmy się wyrobić z morsowaniem.Są już chętni : Damian i Dawid i mam nadzieję że ja również.Drodzy biegacze z AB i nie tylko przemyślcie to czy nie warto by powolutku przebiec się z flagą 11 listopada dla uczczenia święta i dajcie mi znać.amator76 pisze:Cześć, niedzielny bieg z Cytadeli wstępnie o godzinie 13. Miłego dnia życzę wszystkim.
Chyba przekonałeś mnie tym niusem.6.5% zeszło poniżej 3 h.Może i mi się uda.amator76 pisze:Coś dla tych, którzy szykują na przyszły rok życiówkę w maratonie już wiosną i dla takich jak ja, którzy pierwszy raz chcą za kilka miesięcy zmierzyć się z królewskim dystansem.
http://www.lodzmaraton.pl/aktualnosci/l ... a-zyciowek