KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
- gomezoo
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:53:21.55
- Życiówka w maratonie: 04:22:41.00
Dzień dobry,
A może jacyś BBLowicze skuszą się na spotkania morsów na Zakrzówku?
Spotkania są w niedziele o 12:00. Krótka rozgrzewka i radosne pływanie w orzeźwiającej wodzie.
Tutaj szczegóły: http://www.kaloryfer.eu/
Miałem przyjemność uczestniczyć w treningach gdyńskiego BBL i tam część uczestników kończy treningi... w morzu
Zapraszam!
Z praktycznych porad warto wziąć klapki (kamienisty brzeg), termos z czymś na rozgrzanie i ewentualnie szlafrok
pozdrawiam
Michał
A może jacyś BBLowicze skuszą się na spotkania morsów na Zakrzówku?
Spotkania są w niedziele o 12:00. Krótka rozgrzewka i radosne pływanie w orzeźwiającej wodzie.
Tutaj szczegóły: http://www.kaloryfer.eu/
Miałem przyjemność uczestniczyć w treningach gdyńskiego BBL i tam część uczestników kończy treningi... w morzu
Zapraszam!
Z praktycznych porad warto wziąć klapki (kamienisty brzeg), termos z czymś na rozgrzanie i ewentualnie szlafrok
pozdrawiam
Michał
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
[Edit]
Dziękujemy wszystkim za wypełnienie! Zebrałyśmy już wystarczającą ilość danych, a po podsumowaniu postaramy się zamieścić tutaj co nam z tego wyszło
Pozdrawiamy
Witajcie!
Jesteśmy studentkami 1 roku SUM na AWF w Krakowie i w ramach jednych z zajęć przeprowadzamy krótką ankietę dotyczącą biegania. Ankieta zawiera jedynie cztery krótkie pytania! Badanie jest anonimowe, a zebrane dane zostaną wykorzystane jedynie w celu stworzenia zadania zaliczeniowego. Z góry dziękujemy za poświęcony czas!
http://www.ankietka.pl/ankieta/101162/bieganie.html
Dziękujemy wszystkim za wypełnienie! Zebrałyśmy już wystarczającą ilość danych, a po podsumowaniu postaramy się zamieścić tutaj co nam z tego wyszło
Pozdrawiamy
Witajcie!
Jesteśmy studentkami 1 roku SUM na AWF w Krakowie i w ramach jednych z zajęć przeprowadzamy krótką ankietę dotyczącą biegania. Ankieta zawiera jedynie cztery krótkie pytania! Badanie jest anonimowe, a zebrane dane zostaną wykorzystane jedynie w celu stworzenia zadania zaliczeniowego. Z góry dziękujemy za poświęcony czas!
http://www.ankietka.pl/ankieta/101162/bieganie.html
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49min
- Życiówka w maratonie: 4h28
Teraz zapowiada się jeszcze ciekawiej !!Grzesio80 pisze:musze powiedziec ze traska w Wolskim naprawde super )
I pisząc w pewnej konwencji: ....oj będzie się działo, oj będzie.....
Wygląda na to, że choć będzie na pewno biało, zasp nie będzie i ma być w sobotę nawet słonecznie!
Czyli BBL Kraków : spotykamy się wszyscy we czwartek 6.12.2012 na biegu Mikołaja i Śnieżynki
przypominam jest też dystans 3,5 km[
a w sobotę 8.12.2012 w Lasku Wolskim
Oczywiście trening 9.30 też dla najwytrwalszych na rozgrzewkę przed biegiem
Konkurs Suunto - pełna mobilizacja - wykorzystać pocztę " pantoflową", bo wystarczy tylko frekwencja 60 %
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49min
- Życiówka w maratonie: 4h28
Wydaje się, że 19 .12. 2012 jest terminem lepszym, bo im bliżej Świąt tym zawsze mniej czasu,Krzysztof Janik pisze:Przypominam że ostatnie zajęcia w tym roku będa 22 grudnia.
Proponuje żeby spotkanie kawiarniane odbyło się 19 lub 20 grudnia od godz 20?
Trzeba znaleźć jeszcze miejsce
ale proponuję na najbliższych zajęciach 8.12. "głosowanie negatywne ", tzn. konkretnie ilu osobom, które
zamierzają przyjść nie pasuje termin 19.12 ?
Pod ten termin zaproponuję jakieś miejsce, może ktoś będzie miał inne?
Podobne pytanie postawię w dniu 8.12. przy okazji biegu w Lasku Wolskim, tak aby na zajęciach 15.12. tylko
już zapraszać na w/w spotkanie kawiarniane
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
Troszkę nas było, ale okaże się przy wynikach.
Bieg badzo sympatyczny, koleżeński a biegacze dopisali i zaskoczyli organizatorów ilością uczestników.
Prawdziwe zimowe bieganie.
Bieg badzo sympatyczny, koleżeński a biegacze dopisali i zaskoczyli organizatorów ilością uczestników.
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
-
- Zaprawiony W Bojach
ehhhFladra pisze:Troszkę nas było, ale okaże się przy wynikach.
tylko pozazdroscic...
-
- Wyga
- Kontakt:
Niestety lipa wyszła i nie dojechałem wczoraj do Krakowa na czas, i mnie nie było ale odbije sobie w sobotę
a tak poza tym , wybiera się ktoś przed startem jeszcze na groble?
a tak poza tym , wybiera się ktoś przed startem jeszcze na groble?
- Kratka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:52:05
Hejka
Od niedawna i z pewną taką nieśmiałością uczestniczę w światku biegowym, stąd mój problem i prośba o pomoc.
Przychodzę na krakowskie treningi BBL, a wczoraj wzięłam udział w biegu mikołajkowym na Błoniach. Było to moje pierwsze tego typu oficjalne "wystąpienie", ledwo dałam radę, ale dałam i dzisiaj puchnę z dumy:))). Ale do rzeczy.
Nie zgłaszałam swojego udziału przez internet, tylko wieczorem ustawiłam się w ogonku, podałam nazwisko (i prosiłam panią o zapisanie, że to z klubu bbl) i dostałam numerek i pobiegłam.
Na koniec mi powiedzieli, że jak chcę dostać "dyplom" oraz "medal" to mam przesłać swoje zgłoszenie drogą mailową. Ale pod jaki adres??? Gdzie???? Myślałam, że łatwo znajdę to w necie, ale ten Krakowski Klub Biegowy, czyli Dystans, w ogóle nie chce mi się wyświetlić, nie umiem tego znaleźć. Nie będzie mnie na jutrzejszym treningu, nie mam kogo zapytać.
Czy moglibyście podrzucić mi linka, pod który mam wysłać swój udział w biegu?
Dzięki
Od niedawna i z pewną taką nieśmiałością uczestniczę w światku biegowym, stąd mój problem i prośba o pomoc.
Przychodzę na krakowskie treningi BBL, a wczoraj wzięłam udział w biegu mikołajkowym na Błoniach. Było to moje pierwsze tego typu oficjalne "wystąpienie", ledwo dałam radę, ale dałam i dzisiaj puchnę z dumy:))). Ale do rzeczy.
Nie zgłaszałam swojego udziału przez internet, tylko wieczorem ustawiłam się w ogonku, podałam nazwisko (i prosiłam panią o zapisanie, że to z klubu bbl) i dostałam numerek i pobiegłam.
Na koniec mi powiedzieli, że jak chcę dostać "dyplom" oraz "medal" to mam przesłać swoje zgłoszenie drogą mailową. Ale pod jaki adres??? Gdzie???? Myślałam, że łatwo znajdę to w necie, ale ten Krakowski Klub Biegowy, czyli Dystans, w ogóle nie chce mi się wyświetlić, nie umiem tego znaleźć. Nie będzie mnie na jutrzejszym treningu, nie mam kogo zapytać.
Dzięki
-
- Rozgrzewający Się
tu http://www.maratonypolskie.pl/dokument/ ... ulamin.doc masz linka do regulaminu bieguKratka pisze:Hejka
podany jest tam adres email do zapisów: isoplus@onet.eu
pozdrawiam,
Kinga
Kinga