GG -Grupa Górnośląska 2004
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Byłem u wracza z tymi bólami pod kolanem: podejżewa że zrobiła mi się torbiel, nie jest to groźne ale hmmm doktorek chciałby mnie raczej zbadać jak mi kolano opuchnie (ja nie).
Cóż w zeszłym tygodniu było już lepiej (poza gardłem) ból przechodził za to w niedzielę (~14 km) po prostu kumulacja!! Prawe kolano w zgjęciu a lewe rzepka i kostka i to nawet przy chodzeniu!!! Ostatnią nadzieją jest to że może to wynik tego przeziębienia. Jak nie to sezon raczej...
Cóż w zeszłym tygodniu było już lepiej (poza gardłem) ból przechodził za to w niedzielę (~14 km) po prostu kumulacja!! Prawe kolano w zgjęciu a lewe rzepka i kostka i to nawet przy chodzeniu!!! Ostatnią nadzieją jest to że może to wynik tego przeziębienia. Jak nie to sezon raczej...
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
O rany! Ale Was wykłada!!
Tylko mnie i Lecha jeszcze nie wyłożyło (i mam nadzieję, że nie wyłoży).
Trzymajcie się i szybkiego wykurowania
Tylko mnie i Lecha jeszcze nie wyłożyło (i mam nadzieję, że nie wyłoży).
Trzymajcie się i szybkiego wykurowania
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
No ja sobie biegam,robię duży kilometraż:)
A najepszym sposobem na dolegliwości
grypowe-czosnek.Codziennie przed spaniem
ze dwa ząbki i jak na razie grypa mnie omija.
A najepszym sposobem na dolegliwości
grypowe-czosnek.Codziennie przed spaniem
ze dwa ząbki i jak na razie grypa mnie omija.
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Żywię się czosnkiem od dłuższego czasu, ale jednak widać trudy podróży są ponad tym. Byłam u lekarza, wszystko prawie dobrze, tylko po powrocie, po zażyciu leków -pogorszyło mi się. Ledwo żyję.
Życzę wszystkim zdrowia -nie dajcie się wybić z rytmu treningowego!
Życzę wszystkim zdrowia -nie dajcie się wybić z rytmu treningowego!
[b]szuuu[/b]
- Lacert
- Wyga
Wracając do mego pytania.
Gdzie biegam?
Katowice Bogucice - Dolina Trzech Stawów - Muchowiec i z powrotem. Ostatnio ze znajomym uprawiam biegi leśne w okolicy Ligoty.
Gdzie pętelka Mikołowska jest chętnie się dowiem, jak tam trafić?
A z tym czosnkiem to lepiej uważać, w zeszłym roku przekonany o jego skuteczności zjadłem małe co nieco
i szybko odczułem, iż wykazuje on jednak działanie drażniące na błone śluzową przełyku. No i tydzień przeleżałem w łóżeczku
Gdzie biegam?
Katowice Bogucice - Dolina Trzech Stawów - Muchowiec i z powrotem. Ostatnio ze znajomym uprawiam biegi leśne w okolicy Ligoty.
Gdzie pętelka Mikołowska jest chętnie się dowiem, jak tam trafić?
A z tym czosnkiem to lepiej uważać, w zeszłym roku przekonany o jego skuteczności zjadłem małe co nieco
i szybko odczułem, iż wykazuje on jednak działanie drażniące na błone śluzową przełyku. No i tydzień przeleżałem w łóżeczku
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Lacert -jaki dystans jesteś w stanie biec bez większego problemu i/lub ile minut? Jesteś początkujący, czy może brałeś już udział w jakichś biegach ulicznych?
PM (Pętelka Mikołowska) jest niedaleko Auchan w Mikołowie. Ma 12km, są też opcje: 8km i 16km. W lesie. Przecudnym. Zapraszamy w soboty i nie tylko.
PM (Pętelka Mikołowska) jest niedaleko Auchan w Mikołowie. Ma 12km, są też opcje: 8km i 16km. W lesie. Przecudnym. Zapraszamy w soboty i nie tylko.
[b]szuuu[/b]