GLIWICE!!!
- aogro
- Dyskutant
próbowałem tego serwisu ale moj sonyericsson sie wiesza przy tym oprogramowaniu. mam tam wytyczonych kilka tras któymi czesto biegam. póki co sport tracker nokii jednak jest ciągle lepszym programem. niestety tylko dla posiadaczy nokii:)
- Dzidka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ciekawa ta strona endomondo, tak jak i sportstracker o której pisał ArturS. Niestety mojego sony ericsson`a nie ma w wykazie. Stary rupieć. Zostaję przy "mojej" stronie nikeplus.
A tymczasem nadal leczę kontuzję: gips ściągnięty, w poniedziałek kolejna kontrola u ortopedy.
A tymczasem nadal leczę kontuzję: gips ściągnięty, w poniedziałek kolejna kontrola u ortopedy.
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
-
- Wyga
Witam ponownie po dlugiej przerwie i niepisaniu
Widzę ze troche nowych gliwickich biegaczy przybyło ja narazie wakacyjnie w Cieszynie biegam co drugi dzien i dopiero od pazdziernika wroce na gliwickie ścieżki.:P Zdecydowanie wole biegać w Gliwicach...tak przyjemnie płasko wszedzie...haha :D Biegam w rejonach politechniki i akademików ( park, działki za lodowiskiem, orlik przy jasnej) pozdrowionka dla biegaczy
Widzę ze troche nowych gliwickich biegaczy przybyło ja narazie wakacyjnie w Cieszynie biegam co drugi dzien i dopiero od pazdziernika wroce na gliwickie ścieżki.:P Zdecydowanie wole biegać w Gliwicach...tak przyjemnie płasko wszedzie...haha :D Biegam w rejonach politechniki i akademików ( park, działki za lodowiskiem, orlik przy jasnej) pozdrowionka dla biegaczy
-
- Rozgrzewający Się
Orlik przy Jasnej powiadasz ? Może mnie widziałeś z reguły biegałem w czerwonej koszulce z nike lub silesia marathon ;p Póki co wakacyjna przerwa z powodu pracy od września trzeba będzie ostro się za siebie wziąść : )
-
- Rozgrzewający Się
Do tej pory po mieście biegałem (żeby urozmaicać sobie trasę) ale ostatnio dwa razy dla odmiany 'zaliczyłem' orlika przy jasnej. Trzeba czasem czegoś innego spróbować..
-
- Wyga
"WidziaŁaś" jak już :D :P...Na Jasnej zaczęłam biegac od czasu jak park zalało . I mijałam nawet sporą ilość biegaczy ale nie kojarzę nikogo w czerwonej koszulce :P Zaletą Jasnej jest świetna nawierzchnia ale faktycznie na dłuższą metę to jest trochę nudne. Ale dobrze jest sobie zmieniać trasy tak dla urozmaicenia
-
- Rozgrzewający Się
Upsss... wybacz little_dove ;p Orbit podobno 260m po ostatnim torze jest. No i faktycznie bieganie po orliku jest straaasznie nudne ale i tak jest to chyba najlepsze na wszelkiego rodzaju interwały czy siłę biegową, odmierzony dystans dobra nawierzchnia.
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
A na pierwszym chyba 250m.
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
- slavek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 51.23
- Życiówka w maratonie: 4:30
Witam wszystkich biegaczy !!!
W sobotę są zawody w Jaworznie na 15km. wybieram się tam. Może ktoś też się wybiera, mogę się dołożyć do paliwa lub kogoś zabrać ze sobą.
Pozdrawiam
Slavek
W sobotę są zawody w Jaworznie na 15km. wybieram się tam. Może ktoś też się wybiera, mogę się dołożyć do paliwa lub kogoś zabrać ze sobą.
Pozdrawiam
Slavek
-
- Wyga
spoko,spoko nic sie nie stało :P
eee...tylko 250 długości? kurcze a ja myslalam ze troche wiecej...
eee...tylko 250 długości? kurcze a ja myslalam ze troche wiecej...
-
- Rozgrzewający Się
Nic nie wyszło z tego mierzenia heh. Po paru kółkach na jasnej przeniosłem się na bieżnie na sikorniku (chciałem sprawdzić czy już ją skończyli). Okazało się, że tak - wygląda bardzo okazale i tak też się po niej biega, jest zdecydowanie dłuższa od orlika i nie ma na niej tych wysokich krawężników po wewnętrznej stronie toru (takich jak na jasnej;> ostatnio bym się na tym zabił).
Po krótkiej przygodzie z gliwickimi bieżniami pozostanę jednak fanem biegania po mieście. Tak w ogóle już od dłuższego czasu siedzi mi w głowie taki pomysł, żeby biegać w różnych miastach, znanych miejscach. Chciałbym po prostu wsiąść w auto.. pojechać np do krakowa i przebiec się wzdłuż wisły, obok wawelu, przez rynek etc, etc albo coś na śląsku zaliczyć - rybnik, bielsko (w nocy), czy nawet zagranicą (ostrava)..
Po krótkiej przygodzie z gliwickimi bieżniami pozostanę jednak fanem biegania po mieście. Tak w ogóle już od dłuższego czasu siedzi mi w głowie taki pomysł, żeby biegać w różnych miastach, znanych miejscach. Chciałbym po prostu wsiąść w auto.. pojechać np do krakowa i przebiec się wzdłuż wisły, obok wawelu, przez rynek etc, etc albo coś na śląsku zaliczyć - rybnik, bielsko (w nocy), czy nawet zagranicą (ostrava)..
-
- Wyga
orbit--> To ja sie zastanawiam jak szeroką bieżnie potrzebujesz, że sie na kraweżnikach zabijasz :D hahah
A tak z ciekawości ile (czasowo albo dystansowo :P) biegacie? I wogole jak czesto? Bo ja narazie biegam co drugi dzien stopniowo wydluzajac czas biegania ( chce do 1h dojsc ). I zastanawiam sie czy lepiej jest biegac codziennie krocej czy np co drugi dzien po godzince? Nie stosuje zadnego planu biegowego, po prostu biegam sobie dla przyjemności
pozdrawiam
A tak z ciekawości ile (czasowo albo dystansowo :P) biegacie? I wogole jak czesto? Bo ja narazie biegam co drugi dzien stopniowo wydluzajac czas biegania ( chce do 1h dojsc ). I zastanawiam sie czy lepiej jest biegac codziennie krocej czy np co drugi dzien po godzince? Nie stosuje zadnego planu biegowego, po prostu biegam sobie dla przyjemności
pozdrawiam