Poznań
- ROLL4LIFE
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zajęcia bardzo fajnie prowadzone. THX za wskazówki .Mój m.smukły odczuł trochę "Grzyby" dobrze że sobie odpuściłem bo bym dziś jęczał :P
Muffinki były Wypas ! Sandi9 wszystkiego naj naj najlepszego , samych sukcesów
Muffinki były Wypas ! Sandi9 wszystkiego naj naj najlepszego , samych sukcesów
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj miałem "przetarcie" w podobnych warunkach - będąc u rodziców wybrałem się na bieganie po okolicznych lasach. Ogólnie było super i chociaż miejscami błoto było po kostki (o kałużach nie wspominając), a wiatr próbował zatrzymać mnie w miejscu, to Zen-Kaptereny sprawiły się świetnie (zasłużyły sobie na pranie )ATGO pisze:miękkie podłoże, to delikatne określenie grzęzawiska jakie jest nad Rusałką. Ale do GP sporo czasu, więc luz.
Przyłączam się do życzeń dla Sandry - wszystkiego naj-, naj-, najlepszego!
-
- Wyga
co tu taka cisza? nasz kolega Lukas80 uczestniczył w weekend w ekstremalnym biegu sztafetowym i wraz z drużyna zajął bardzo dobre miejsce. Wyniki w linku poniżej. poproszę o gratulacje dla Łukasza
http://www.sztafetabochnia.pl/user_file ... WYNIKI.pdf
http://www.sztafetabochnia.pl/user_file ... WYNIKI.pdf
-
- Zaprawiony W Bojach
Brawo Łukasz! Moje najserdeczniejsze gratulacje! Oczywiście dla reszty drużyny takżewoodstock pisze:Wyniki w linku poniżej. poproszę o gratulacje dla Łukasza
Ten bieg to faktycznie ekstremum - nie dość że pod ziemią to jeszcze 12 godzin Ale przynajmniej zdrowo - można się nawdychać jodu za wsze czasy
-
- Stary Wyga
oto co robilem w weekend
http://runbobrun.eu/12-godzinny-podziem ... ztafetowy/
pisze kolega z druzyny na swoim biegowym blogu....ze swojej strony dodam ze było naprawde ciezko, miałem problemy z oddychaniem, jakies kłucie w klatce od 9okrążenia, strach o skurcze w łydkach i kaszel. Czekam juz tylk ona wyniki indywidualne bo wydaje mi sie ze zaskoczylem samego siebie . A z 19 na 61 ekip jestem mega szczesliwy.
..Biegam Bo Lubie i KB Maniac Poznań kooperacja :DD
pisze kolega z druzyny na swoim biegowym blogu....ze swojej strony dodam ze było naprawde ciezko, miałem problemy z oddychaniem, jakies kłucie w klatce od 9okrążenia, strach o skurcze w łydkach i kaszel. Czekam juz tylk ona wyniki indywidualne bo wydaje mi sie ze zaskoczylem samego siebie . A z 19 na 61 ekip jestem mega szczesliwy.
..Biegam Bo Lubie i KB Maniac Poznań kooperacja :DD
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Łukasz jesteś Wielki!!! Gratulacje.
-
- Zaprawiony W Bojach
Łukasz, bez dwóch zdań, potrafisz znaleźć niecodzienne imprezy biegowe
Wygląda na niezły hardcore i tak jak pisze Twój kolega na blogu, wierzę, że można było zmagać się tam ze swoimi biegowymi "demonami"...
Olbrzymie gratulacje!
Po takich przeżyciach bieganie w gp, to bułka z masłem
Wygląda na niezły hardcore i tak jak pisze Twój kolega na blogu, wierzę, że można było zmagać się tam ze swoimi biegowymi "demonami"...
Olbrzymie gratulacje!
Po takich przeżyciach bieganie w gp, to bułka z masłem
- Sandi9
- Wyga
a ja przesyłam obiecany przepis
Cynamonowo – Jabłkowe Muffinki – przepis na 12 muffinek (albo na keksówkę ciasta)
Składniki:
• ¾ szklanki mleka
• ½ szklanki oleju roślinnego
• 1 jajko
• 1 średnie, obrane, wydrążone jabłko pokrojone w kostkę ( nie za małą)
• 2 szklanki mąki (wiecie, najlepiej razowej, ale można pół na pół )
• 2/3 szklanki cukru lub miodu (cukier mieszamy w "suchej" misce, a jeśli miód, łączymy z mokrymi składnikami)
• 2 łyżeczki proszku do pieczenia ( ja daję mniej, chyba, że zależy wam na spektakularnych wielkościach muffinek)
• 1 łyżeczka soli
• 1 czubata łyżeczka cynamonu
Opcjonalnie :
• Brązowy cukier i płatki owsiane do posypania babeczek z wierzchu przed włożeniem do piekarnika
1) Rozgrzej piekarnik do 200 stopni i wyłóż formę do muffinek papierowymi foremkami
2) W małej misce zmieszaj mikserem mleko, olej i jajko. Dodaj pokrojone jabłko i odstaw na bok.
3) W większej misce zmieszaj suche składniki : mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i cynamon. Zamieszaj łyżką, żeby się połączyły i wlej mokre składniki. Wymieszaj masę łyżką, tylko do momentu połączenia się obu mieszanin. Nie mieszaj za długo, bo babeczki będą płaskie.
4) Przy pomocy małej łyżeczki, nakładaj dużą łyżką masę do 2/3 wysokości foremek. Jeśli chcesz posyp -babeczki brązowym cukrem i płatkami owsianymi.
5) Piecz 18-20 min, aż nie będą złoto-brązowe. Po upieczenia od razu przełóż je na talerz.
Smacznego
A przepis pochodzi z tej strony -> http://simpledailyrecipes.com/7266/cinn ... e-muffins/
Cynamonowo – Jabłkowe Muffinki – przepis na 12 muffinek (albo na keksówkę ciasta)
Składniki:
• ¾ szklanki mleka
• ½ szklanki oleju roślinnego
• 1 jajko
• 1 średnie, obrane, wydrążone jabłko pokrojone w kostkę ( nie za małą)
• 2 szklanki mąki (wiecie, najlepiej razowej, ale można pół na pół )
• 2/3 szklanki cukru lub miodu (cukier mieszamy w "suchej" misce, a jeśli miód, łączymy z mokrymi składnikami)
• 2 łyżeczki proszku do pieczenia ( ja daję mniej, chyba, że zależy wam na spektakularnych wielkościach muffinek)
• 1 łyżeczka soli
• 1 czubata łyżeczka cynamonu
Opcjonalnie :
• Brązowy cukier i płatki owsiane do posypania babeczek z wierzchu przed włożeniem do piekarnika
1) Rozgrzej piekarnik do 200 stopni i wyłóż formę do muffinek papierowymi foremkami
2) W małej misce zmieszaj mikserem mleko, olej i jajko. Dodaj pokrojone jabłko i odstaw na bok.
3) W większej misce zmieszaj suche składniki : mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i cynamon. Zamieszaj łyżką, żeby się połączyły i wlej mokre składniki. Wymieszaj masę łyżką, tylko do momentu połączenia się obu mieszanin. Nie mieszaj za długo, bo babeczki będą płaskie.
4) Przy pomocy małej łyżeczki, nakładaj dużą łyżką masę do 2/3 wysokości foremek. Jeśli chcesz posyp -babeczki brązowym cukrem i płatkami owsianymi.
5) Piecz 18-20 min, aż nie będą złoto-brązowe. Po upieczenia od razu przełóż je na talerz.
Smacznego
A przepis pochodzi z tej strony -> http://simpledailyrecipes.com/7266/cinn ... e-muffins/
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
- Sandi9
- Wyga
jejku teraz zauważyłam życzenia, wielkie dzięki ) (a dwie muffinki zamroziłam, cuda się zdarzają )
Ale czas już przestać świętować tą pełnoletniość, trzy imprezy zdecydowanie nadwyrężyły mój żołądek i kondycję :P Plus jest taki, że dostałam wreszcie taki wypasiony zegarek do biegania, cieszę się jak dzieciak :D
Łukasz, gratulacje!
Ale czas już przestać świętować tą pełnoletniość, trzy imprezy zdecydowanie nadwyrężyły mój żołądek i kondycję :P Plus jest taki, że dostałam wreszcie taki wypasiony zegarek do biegania, cieszę się jak dzieciak :D
Łukasz, gratulacje!
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Batony Sandi mają dwa oblicza można je jeść po upieczeniu, a także po wymieszaniu. Z czym druga opcja jest zdecydowanie zdrowsza i co najważniejsze mniej zachodu z jej przygotowaniem. Może to być dobry wstęp do diety surojadów.
-
- Zaprawiony W Bojach
Skoro jesteśmy przy temacie żywienia,Dorotka Gonitwa pisze: Może to być dobry wstęp do diety surojadów.
chciałam Was serdecznie zaprosić na wykład mojego znajomego Karola Szyguły, autora bloga.
Rozpocznie on cykl spotkań ZDROWIE NA OKU, dla osób, które chcą świadomie żyć i dbać o swoje zdrowie, także w kontekście uprawiania sportu.
„Zdrowy styl życia – od czego zacząć”.
16.03, piątek, godz. 17:30
City Park w Poznaniu ul. Wojskowa 4, Kukania Cafe&Bar
Wstęp wolny!
Liczba miejsc ograniczona, zainteresowanych wzięciem udziału proszę o info na priv.
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
przeczytałam bloga, obejrzałam film. super sprawa, gratulacje !lukas80 pisze:oto co robilem w weekend
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt: