KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
- Marcin Sawuła
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:50
- Życiówka w maratonie: brak
Hej zdrowi(bez kontuzji) BBLowicze! Jest dla nas nadzieja: http://krakowbiega.pl/
-
- Wyga
- Kontakt:
i to jest bardzo dobra wiadomość, trzeba się tylko trochę podreperować i mogę biec :D
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Dzięki za info, to jest szansa na dogonienie ToruniaMarcin Sawuła pisze:Hej zdrowi(bez kontuzji) BBLowicze! Jest dla nas nadzieja: http://krakowbiega.pl/
Jutro wybieram się do Dąbrowy na Dychę Aktywnych, jedzie ze mną qperson, jeśli ktoś miałby jeszcze ochotę dołączyć to dajcie znać, podeślę szczegóły wyjazdu. Biorąc pod uwagę sprzyjającą aurę i trasę biegu, na pół leśną wokół jeziorka, to chyba warto Szczegóły: http://www.aktywnadabrowa.pl/
- Marcin Sawuła
- Stary Wyga
Z wielką chęcią bym się zabrał ale jednak postanowiłem, że jeszcze nie teraz. Rower w domu i basen muszą wystaczyćGrzesio80 pisze:chcialem poinformowac ze w Puszczy warunki do biegania superowe. kolorki dopisaly, temperatura idealna. szkoda ze nie udalo sie zmobilizowac wiecej ludkow ;p
-
- Zaprawiony W Bojach
ja juz sie zapisalem szkoda tylko ze godzina bedzie kolidowac z listopadowym i grudniowym BBL treningiem, ale nie wszystko da sie ogarnac
jak dla mnie bedzie to okazja do comiesiecznego sprawdzianu w pieknych okolicznosciach przyrody
opcja karnetu tez jest zachecajaca
jak dla mnie bedzie to okazja do comiesiecznego sprawdzianu w pieknych okolicznosciach przyrody
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Chwała Bogu za te biegi w Lasku Wolskim! Trzeba zebrać potężną grupę na oba starty, wtedy mamy niemałe szanse z Toruniem. Na szczęście w regulaminie nie widzę żadnych ograniczeń wiekowych, więc zarówno w listopadowym, jak i w grudniowym biegu możecie się mnie spodziewać! A może i o karnecie pomyślę...?
Pozdrowienia!
Pozdrowienia!
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Zaprawiony W Bojach
Marcin Sawuła pisze:Hej zdrowi(bez kontuzji) BBLowicze! Jest dla nas nadzieja: http://krakowbiega.pl/
Podziękował ci Marcin za tą cudną wieść.
- Marcin Sawuła
- Stary Wyga
No dobrze już dobrze, podziękowania później ale jakie karnety? Bo chyba nie doczytałem. Niby miałem siedzieć spokojnie i wypoczywać, czyt. lekkie spokojne biegi do końca roku, ale choćbym chciał to nie usiedzę spokojnie
-
- Zaprawiony W Bojach
jak wiadomo na cykl grand prix sklada sie 5 biegow. mozna wniesc oplate od razu za wszystkie 5 w wysokosci 75zl. wpisowe za pierwszy bieg wynosi 15zl za kazdy nastepny 20zl, wiec w karnecie wychodzi taniej
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49min
- Życiówka w maratonie: 4h28
Wiadomość znakomita - jedynie co można to potraktować BBL jako przedłużoną rozgrzewkęGrzesio80 pisze:ja juz sie zapisalem szkoda tylko ze godzina bedzie kolidowac z listopadowym i grudniowym BBL treningiem, ale nie wszystko da sie ogarnac
jak dla mnie bedzie to okazja do comiesiecznego sprawdzianu w pieknych okolicznociach przyrody
zacząć może wcześnie o 9.00, skończyć ok.10.00
a może okazać się, że w przypadku karnetów, nie trzeba będzie rejestrować się za każdym razem ?
czyli po BBL od razu na start!
tylko gdzie będzie można zaparkować ?
Albo w obu terminach startowych zrobimy " BBL wyjazdowe"??