chyba chodzi o tę samą osobę co tu prawda? to gdzie jest błąd?

Nie, "Yacool" to przez Y i dwa Ojuż tu byłam pisze:ale Yacool to przez SZ tak?
nie ma innej możliwości - ja się muszę do Was wybraćCrocodil pisze:Nie, "Yacool" to przez Y i dwa Ojuż tu byłam pisze:ale Yacool to przez SZ tak?A tak faktycznie, nasz maestro treneiro bombastico Yacool vel Zenon vel "w trupa na luzie" nazywa się Jacek Ksiąszkiewicz i nie da się ukryć, że to głównie dzięki Niemu z ochotą chodzi się w sobotę rano na zajęcia BBL
Oczywiście reszta kamratów BeznadziejnieBrakującegoLuzu to też wyśmienite towarzystwo
tak :)ROLL4LIFE pisze: Jaki charakter mają te zajęcia , spokojne wybieganie czy raczej "intensywna" praca nad formą?
parking: http://maps.google.com/maps?q=pozna%C5% ... d&t=h&z=18ROLL4LIFE pisze: Z postów wyczytałem że zajęcia odbywają sie na Malcie gdzie można zostawić tam auto?albo gdzie mogę sie z kimś spotkać żeby za nim pojechać.
A ani mnie ani Marka niestety nie będzie w tym tygodniuLoginMusiMiecMin3Zna pisze:zaś serio, zajęcia są wspaniałe - trzeba przyjść i spróbować.
tak, wymaga tego parytet.już tu byłam pisze:muszę o to zapytać![]()
biegają jakieś dziewczyny regularnie w soboty na BBLu?
Oczywiście!już tu byłam pisze:muszę o to zapytać![]()
biegają jakieś dziewczyny regularnie w soboty na BBLu?
A Ty byś chciał oglądać samych facetów w legginsach?Qba Krause pisze:yacool ma na drugie parytet?