Zapraszam serdecznie na jutrzejszy trening na stadionie Skry!
Do zobaczenia o 9.30

Ciężko i lekko to pojęcie względne. Ja ostatnio nadwyrężyłem sobie dwugłowy uda, bo chciałem sobie "tylko" sprawdzić w dniu wolnym od biegów ćwiczenia z Chodakowską (co ciekawe od tego głównie boli mnie teraz łydka). Na treningu mógłbym sobie przebiec spokojnie 10km, ale na samą myśl o sprintach po bieżni, interwałach, czy skipach boli mnie głowa. Również nie interesują mnie żadne sprawdziany czasowe, jak po prostu biegam bo lubięczarekb pisze:Jak zaprasza Sandra to zawsze można liczyć na "plażę Sandry", czasem plotki ....a na pewno na to iż lekko nie będzie
a na koniec Wielkie zadowolenie
![]()
MariNerr - ryzykujesz coś? Zajęcia są bezpłatne. To co jednemu pasuje idealnie dla Ciebie może być beznadziejne i odwrotnie. To co dzieje sie na zajęciach zależy od kilku czynników: trenera, dnia, oczekiwań grupy, czasami scenariusz układa sie na bieżąco.MariNerr pisze:Chciałbym nieśmiało zasugerować, żeby może coś więcej pisać o tych waszych zajęciach. Zdjęcia są fajne, ale pisząc same zapraszamy i dziękujemy BBL wygląda trochę jak randka w ciemno, albo wyprawa do restauracji na zasadzie pójdziemy zobaczymy co nam zaserwują.
Jak nie ma szans na krótkie info przed zajęciami to może chociaż coś po?