Między innymi po to te zajęcia są na stadionie, żeby można było zrobić ciekawy program dla różnych poziomów.Piotr Cichecki pisze:A czy ludzie, którzy biegają już jakiś czas (ja np. 2 miesiące) też mogą przyjść? Ma to sens, czy to na prawdę tylko dla zupełnych nowicjuszy? Pytam, bo jestem ze Stargardu Szcz. i nie wiem, czy mam specjalnie jechać.
Pozdrawiam
SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Fajnie ,ze w końcu i ludzie ze Szczecina sie tu pojawiaja i odzywaja . Widzimy sie na stadionie!!! Pozdrawiam.
Aaaa....i zabieram ze soba jeszcze jednego małoletniego
niech sie uczy jak fajnie mozna spedzic sobotni ranek. 
Aaaa....i zabieram ze soba jeszcze jednego małoletniego

- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
- Życiówka w maratonie: brak
Jeżeli ktoś ma ochotę pobiegać w tygodniu po tartanie bez żadnych zbędnych formalności to zapraszam do Polic.
. Bieżnia (i cały stadion) otwarta do 21:00, wstęp w pełni wolny. Czasami wieczorami można pobiegać przy jupiterach 
A czy zaglądają na to forum nasi trenerzy?:-) Jeżeli tak to proszę o email na PW.

A czy zaglądają na to forum nasi trenerzy?:-) Jeżeli tak to proszę o email na PW.
- Rafał Wójcik
- Wyga
- Życiówka na 10k: 29,06
- Życiówka w maratonie: 2,13,02
Witam wszystkich ze Szczecina i okolic!!!
Odbyły się już trzy spotkania Z akcji BiegamBoLubię na stadionie w szczecinie!!! Średnia frekwencja to 11-12 osób w tym na ostatnim spotkaniu 6 osób było początkujących biegaczy!
Mam nadzieję że wszystkim się podobało i że będą dalej uczęszczać w zajęciach.
Oczywiście ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH BEZ WZGLĘDU NA ICH STOPIEŃ ZAAWANSOWANIA BIEGOWEGO!!!
Tym którzy zaczynają przygodę z bieganiem pomożemy wprowadzić się w tajniki biegowego wademekum! a dla tych którzy już biegają i startują na różnych biegowych trasach, pomożemy w przygotowaniach i ustaleniu treningu do tych biegów!
Następne spotkanie BiegamBoLubię 9 kwietnia. Zapraszam wszystkich którzy już odbyli taki trening i tych których jeszcze nie było a bardzo by chcieli przyjść ale nie są pewni czy podołają lub wstydzą się ujawnić swoje talenta biegowe!!!
Czym więcej trenujących tym lepiej!!!
Pokarzmy wszystkim że SZCZECIN też biega!!! i lubi się bawić bieganiem!!!
SERDECZNIE ZAPRASZAM
Rafał Wójcik: prowadzący BiegamBoLubię Szczecin
a tu podaje link odnośnie mojego cv biegowego.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rafa%C5%82 ... oatleta%29
Odbyły się już trzy spotkania Z akcji BiegamBoLubię na stadionie w szczecinie!!! Średnia frekwencja to 11-12 osób w tym na ostatnim spotkaniu 6 osób było początkujących biegaczy!
Mam nadzieję że wszystkim się podobało i że będą dalej uczęszczać w zajęciach.
Oczywiście ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH BEZ WZGLĘDU NA ICH STOPIEŃ ZAAWANSOWANIA BIEGOWEGO!!!
Tym którzy zaczynają przygodę z bieganiem pomożemy wprowadzić się w tajniki biegowego wademekum! a dla tych którzy już biegają i startują na różnych biegowych trasach, pomożemy w przygotowaniach i ustaleniu treningu do tych biegów!
Następne spotkanie BiegamBoLubię 9 kwietnia. Zapraszam wszystkich którzy już odbyli taki trening i tych których jeszcze nie było a bardzo by chcieli przyjść ale nie są pewni czy podołają lub wstydzą się ujawnić swoje talenta biegowe!!!
Czym więcej trenujących tym lepiej!!!
Pokarzmy wszystkim że SZCZECIN też biega!!! i lubi się bawić bieganiem!!!
SERDECZNIE ZAPRASZAM
Rafał Wójcik: prowadzący BiegamBoLubię Szczecin
a tu podaje link odnośnie mojego cv biegowego.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rafa%C5%82 ... oatleta%29
- ContactLost
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:01
Było fajnie i na pewno pojawię się jeszcze wielokrotnie ale niestety nie przez najbliższe 2 tygodnie
Chyba, że coś się wydarzy to będę. Tak czy inaczej z planowanej godziny zrobiło się 1,5h i nikomu do domu się nie spieszyło 

about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila

@: majkel.w@gmail.com
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
hej,
mi się bardzo podobało, a byłam już 2 razy, ubolewam nad tym, że teraz 9 kwietnia raczej mnie nie będzie, ale napewno za tydzień znów się pojawię, zachęcam wszystkich do wspólnego biegania, pozdrawiam
mi się bardzo podobało, a byłam już 2 razy, ubolewam nad tym, że teraz 9 kwietnia raczej mnie nie będzie, ale napewno za tydzień znów się pojawię, zachęcam wszystkich do wspólnego biegania, pozdrawiam