Poznań
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W biegu na 800m dzieją się czasami ciekawe rzeczy. Kolo w czapeczce dobrze rozłożył siły i podczas gdy reszta zwalniała, on biegł najrówniej.
-------------------------------------------------
Przypominam o jutrzejszym spotkaniu (9:30 na podbiegu). Zimno się zrobiło więc czapki rękawice i kremy na twarz. Do zobaczenia.
-------------------------------------------------
Przypominam o jutrzejszym spotkaniu (9:30 na podbiegu). Zimno się zrobiło więc czapki rękawice i kremy na twarz. Do zobaczenia.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jesli planujecie w tym roku przebiec maniacka dziesiatke, a jeszcze nie dokonaliscie rejestracji to radze sie pospieszyc poniewaz zostalo ostanie 200 miejsc, ktore rozejda sie bardzo szybko.
- Sandi9
- Wyga
Świetnie, nie ma to jak w ostatniej chwili dowiedzieć się, że jest za zimno żebym jechała na BBL-a... Chyba pozostaje mi uciekać z domu :/
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Nie uciekaj jest za zimno.
- Sandi9
- Wyga
A słyszeliście o -30 w przyszły piątek? ![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Oj chyba już mnie to nie dziwi Łukasz, teraz wiem, jak bieganie uzależnia
- ja za to nad wartą tylko jednego osobnika dziś minęłam i to z miną bardzo nietęgą ![:nienie:](./images/smilies/nienie.gif)
![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Oj chyba już mnie to nie dziwi Łukasz, teraz wiem, jak bieganie uzależnia
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![:nienie:](./images/smilies/nienie.gif)
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
-
- Zaprawiony W Bojach
a nad rusałką i strzeszynkiem przez 3 godziny spotkałem chyba za 20 osób ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W sobotę wróciłem do trudniejszych literek w statyce i niektórym odpadły członki, naruszone mrozem.
Na stronach: 30, 32, 34, 35, 47 i 48, wstawiłem cyferki do samodzielnej kaligrafii przed lustrem.
---------------------------------------
Z cyklu - w poszukiwaniu sprężyny czyli szybszego wyjścia z progu - powracam do tematu, który można znaleźć na 4 stronie naszego wątku. Dyskusję o tym fenomenie można również prześledzić tu.
Dziękuję bardzo za herbatę, w trakcie i po zajęciach.
Na stronach: 30, 32, 34, 35, 47 i 48, wstawiłem cyferki do samodzielnej kaligrafii przed lustrem.
Z cyklu - w poszukiwaniu sprężyny czyli szybszego wyjścia z progu - powracam do tematu, który można znaleźć na 4 stronie naszego wątku. Dyskusję o tym fenomenie można również prześledzić tu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dobra herbata nie jest złayacool pisze:W sobotę wróciłem do trudniejszych literek w statyce i niektórym odpadły członki, naruszone mrozem.
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
Przejrzałem wskazaną stronę i przeczytałem temat. Teraz już wiem co miałeś na myśli i dlaczego bieg z Robertem był tak bardzo inny - w moim brakuje rytmu. Oby udało mi się tą wiedzę przekuć w skuteczniejsze szukanie sprężyny
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:14:01
Hej, jakby kogoś interesowało to w tesco na ulicy serbskiej na pasażu jest sklep nike adidas itd. jest likwidacja sklepu i dziś wychaczyłem fajną czapkę z daszkiem
http://www.runnersclub.pl/product-pol-1 ... REAK-.html
za 30 zł
była jeszcze fajna kurtka http://www.runnersclub.pl/product-pol-1 ... ACKET.html
kolor ciemny granat i cena 100 złotych jakoś ale rozmiar tylko M i XXL niestety M-ka była dla mnie za mała
było też trochę butów do biegania w spoko cenie, może kogoś ta informacja zainteresuje, ogólnie wszystko przecenione i od tych cen jeszcze 40% odliczają przy kasie.
Odnośnie jutra ja jeszcze nie wiem czy zawitam ponieważ wczorajsze bieganie mnie mocno wymroziło i kaszel mnie dziś mocno męczy. Zobaczę jak rano wstanę, jeśli w ogóle zajęcia się odbywają.
Pozdrawiam.
http://www.runnersclub.pl/product-pol-1 ... REAK-.html
za 30 zł
była jeszcze fajna kurtka http://www.runnersclub.pl/product-pol-1 ... ACKET.html
kolor ciemny granat i cena 100 złotych jakoś ale rozmiar tylko M i XXL niestety M-ka była dla mnie za mała
było też trochę butów do biegania w spoko cenie, może kogoś ta informacja zainteresuje, ogólnie wszystko przecenione i od tych cen jeszcze 40% odliczają przy kasie.
Odnośnie jutra ja jeszcze nie wiem czy zawitam ponieważ wczorajsze bieganie mnie mocno wymroziło i kaszel mnie dziś mocno męczy. Zobaczę jak rano wstanę, jeśli w ogóle zajęcia się odbywają.
Pozdrawiam.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Zajęcia są o zwykłej porze. Po przeczytanie artykułu z pierwszej strony widzimy, ze nie ma przeciwwskazań, by poćwiczyć w takiej temperaturze.
-
- Zaprawiony W Bojach
Cieszy mnie to bardzoDorotka Gonitwa pisze:Zajęcia są o zwykłej porze. Po przeczytanie artykułu z pierwszej strony widzimy, ze nie ma przeciwwskazań, by poćwiczyć w takiej temperaturze.
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)