Poznań
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czekam jeszcze na dane ostatniej osoby i jutro zgłoszę nas jako drużynę na GP pod nazwą: BBL
( w sumie liczymy 16 osób - jeśli ktoś zaspał, a chce jeszcze dołączyć proszę o info).
Jeśli będziecie się indywidualnie rejestrować na poszczególne biegi też wpisujcie BBL.
Rozwinięcie tego skrótu każdy zna!
Do zobaczenia w sobotę!
( w sumie liczymy 16 osób - jeśli ktoś zaspał, a chce jeszcze dołączyć proszę o info).
Jeśli będziecie się indywidualnie rejestrować na poszczególne biegi też wpisujcie BBL.
Rozwinięcie tego skrótu każdy zna!
Do zobaczenia w sobotę!
-
- Zaprawiony W Bojach
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W sobotę zajęcia są o 10:00. Jak zwykle już przed startem w gp, będą miały formę rozgrzewki.
- Sandi9
- Wyga
Kurczę, chyba sylwestrowe balowanie mnie ogłupiło i się zarejestrowałam na sobotni bieg już Nie wiedziałam, że to tak drużynowo się rejestruje - co robić?
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
-
- Zaprawiony W Bojach
Sandi,
jest ok. Na sobotni bieg się rejestrujemy bez zmian indywidualnie, jedynie w drużynie dla ujednolicenia wpisujmy już BBL.
Ja natomiast zgłaszam dziś naszą 16-stkę to dalszej rywalizacji i klasyfikacji drużynowej jako BBL.
jest ok. Na sobotni bieg się rejestrujemy bez zmian indywidualnie, jedynie w drużynie dla ujednolicenia wpisujmy już BBL.
Ja natomiast zgłaszam dziś naszą 16-stkę to dalszej rywalizacji i klasyfikacji drużynowej jako BBL.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiaj była dobra pogoda na start i wykorzystaliście to. Brawo, cieszę się. Jak tylko pojawią się wyniki, to uaktualnię nasze statystyki.
-----------------------------------------------------
Poniżej wstawiam link do miejsca, gdzie możemy realizować nasze sobotnie spotkania. To jest na razie propozycja. Godzinę zostawimy bez zmian czyli 9:30.
W przyszłym tygodniu ostatecznie potwierdzę te informacje lub jeśli macie jakieś propozycje to zapraszam do dyskusji.
Podbieg Malta
-----------------------------------------------------
Poniżej wstawiam link do miejsca, gdzie możemy realizować nasze sobotnie spotkania. To jest na razie propozycja. Godzinę zostawimy bez zmian czyli 9:30.
W przyszłym tygodniu ostatecznie potwierdzę te informacje lub jeśli macie jakieś propozycje to zapraszam do dyskusji.
Podbieg Malta
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wrzuciłem aktualizację wyników na pierwszą stronę.
Crocodil, jak zachowasz przez kolejne dwa starty w gp, dwuminutowe progresy, to w lutym wskoczysz na 19 minut. Będzie kogo gonić. Muszę podkręcić nieco tę rywalizację, bo marznę na mecie, a jak nie marznę to przysypiam. Docelowo chcę, by wszyscy moi zawodnicy biegali poniżej 20 minut w gp. Kobieta, mężczyzna czy inny gad. Nieważne. Do zobaczenia za tydzień.
Crocodil, jak zachowasz przez kolejne dwa starty w gp, dwuminutowe progresy, to w lutym wskoczysz na 19 minut. Będzie kogo gonić. Muszę podkręcić nieco tę rywalizację, bo marznę na mecie, a jak nie marznę to przysypiam. Docelowo chcę, by wszyscy moi zawodnicy biegali poniżej 20 minut w gp. Kobieta, mężczyzna czy inny gad. Nieważne. Do zobaczenia za tydzień.
-
- Zaprawiony W Bojach
Yacool, jak nas tak będziesz podkręcał na siebie nawzajem, to faktycznie załączy nam się umysł gadzi, a wtedy nie będzie na nas mocnych! Atak albo ucieczka - obie dyscypliny szybkościowe.
Ja dziś na 4 km szukając luzu miałam wrażenie, że biegnę coraz niżej podłoża, może niedługo zamienię się w gekona, warana czy inną gadzinę ( do tej mi chyba już bliżej niż dalej ) ...a jak mi ktoś będzie deptał po ogonie, to go zrzucę i pobiegnę dalej
Dzięki Maciej, ale to Twój progres z biegu na bieg zasługuje na pełen szacunek! Brawo!
Pogoda nam wyraźnie sprzyja, świetne zawody, nie wiem jak Wy, ale ja jestem w pełni zadowolona!
Teraz konsumpcja, a potem kompensacja, a potem luuuuzzzz...
Ja dziś na 4 km szukając luzu miałam wrażenie, że biegnę coraz niżej podłoża, może niedługo zamienię się w gekona, warana czy inną gadzinę ( do tej mi chyba już bliżej niż dalej ) ...a jak mi ktoś będzie deptał po ogonie, to go zrzucę i pobiegnę dalej
Dzięki Maciej, ale to Twój progres z biegu na bieg zasługuje na pełen szacunek! Brawo!
Pogoda nam wyraźnie sprzyja, świetne zawody, nie wiem jak Wy, ale ja jestem w pełni zadowolona!
Teraz konsumpcja, a potem kompensacja, a potem luuuuzzzz...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
13 minut też jest poniżej 20yacool pisze:Docelowo chcę, by wszyscy moi zawodnicy biegali poniżej 20 minut w gp. Kobieta, mężczyzna czy inny gad. Nieważne.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
13 minut też jest poniżej 20
Na minima na 2016r. mamy jeszcze trochę czasu.
-
- Stary Wyga
znajomy wysłał mi zapytanie .... tu cytat:
"Mam pytanie. Nie chcesz kupić pasa na bidony z adidasa : http://www.biegshop.pl/akcesoria-do-bie ... ng-belt-3/ oto link do tego pasa. A jeśli nie, to nie wiesz kto by chciał go kupić? Cena w sklepie jest 115zł, ja chcę sprzedać za 70zł. Jest nowy, zapakowany."
jesli jest ktos chetny to dajcie mi znac:))
"Mam pytanie. Nie chcesz kupić pasa na bidony z adidasa : http://www.biegshop.pl/akcesoria-do-bie ... ng-belt-3/ oto link do tego pasa. A jeśli nie, to nie wiesz kto by chciał go kupić? Cena w sklepie jest 115zł, ja chcę sprzedać za 70zł. Jest nowy, zapakowany."
jesli jest ktos chetny to dajcie mi znac:))