![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mazowiecki Park Krajobrazowy
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Udało nam z Jackiem się nawzajem zdopingować i wyjść potruchtać w kroplach deszczu. W lesie było jak zwykle bardzo uroczo.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dzięki Iza za informację, kiedyś się tam wybierzemy.
My na wczorajszych zajęciach popływaliśmy przez 59 minut (2200 m), szybko do przebieralni, potem w ciuchach biegowych na ulice Mokotowa. Znaleźliśmy drogę do jeziorka pod Królikarnią i tam w siąpiącym deszczyku potruchtaliśmy przez godzinę. Po raz pierwszy widziałem Łyskę na lądzie. Ma cienkie (biegowe) nóżki i wielkie płetwy.![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
My na wczorajszych zajęciach popływaliśmy przez 59 minut (2200 m), szybko do przebieralni, potem w ciuchach biegowych na ulice Mokotowa. Znaleźliśmy drogę do jeziorka pod Królikarnią i tam w siąpiącym deszczyku potruchtaliśmy przez godzinę. Po raz pierwszy widziałem Łyskę na lądzie. Ma cienkie (biegowe) nóżki i wielkie płetwy.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Piotrek, ogromne gratulacje!!!
6 miejsce w kategorii wiekowej w Visegrad Maraton i czas lepszy niż rok temu - nie jest źle po tych antybiotykach.
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję Jacku!
Przed chwilą dotarłem do domu. Dziwnie się czuję! Jeszcze nigdy nie byłem tak "niezmęczony" po maratonie i to tak górzystym.
Na trasie głupio się czułem obijając się strasznie, bo czułem, że moc mam, ale rozsądek podpowiadał - to tylko mocniejszy trening - i dzięki temu do końca trzymałem spokojne, równe tempo-wyszło ciut lepiej niż planowałem. Ile ja bym dał, żeby za 2 tygodnie utrzymać takie tempo...![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Zaraz po maratonie zrobiłem jeszcze kilometr z hakiem na basenie (żeby nie zapomnieć o pozostałych dyscyplinach). Do końca tego tygodnia, jeszcze trochę pociągnę treningi - szczególnie rowerowe, a w przyszłym, już odpoczynek i leniwe przebieranie rękami i nogami...![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Przed chwilą dotarłem do domu. Dziwnie się czuję! Jeszcze nigdy nie byłem tak "niezmęczony" po maratonie i to tak górzystym.
Na trasie głupio się czułem obijając się strasznie, bo czułem, że moc mam, ale rozsądek podpowiadał - to tylko mocniejszy trening - i dzięki temu do końca trzymałem spokojne, równe tempo-wyszło ciut lepiej niż planowałem. Ile ja bym dał, żeby za 2 tygodnie utrzymać takie tempo...
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Zaraz po maratonie zrobiłem jeszcze kilometr z hakiem na basenie (żeby nie zapomnieć o pozostałych dyscyplinach). Do końca tego tygodnia, jeszcze trochę pociągnę treningi - szczególnie rowerowe, a w przyszłym, już odpoczynek i leniwe przebieranie rękami i nogami...
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ładne mi obijanie sie na trasie ... górskiego maratonu i taki wynikPiotrekMarysin pisze:Na trasie głupio się czułem obijając się strasznie, bo czułem, że moc mam, ale rozsądek podpowiadał - to tylko mocniejszy trening - i dzięki temu do końca trzymałem spokojne, równe tempo-wyszło ciut lepiej niż planowałem.
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Będzie dobrze. Ten sprawdzian pokazał, że masz moc. Bylebyś na rowerze pojechał spokojnie.PiotrekMarysin pisze:Ile ja bym dał, żeby za 2 tygodnie utrzymać takie tempo...
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Ja nie tylko rower, ale wszystko mam zamiar spokojnie. Jak starczy sił, to na końcówce biegu docisnę.
Niestety nie będzie mnie na dzisiejszym GP. Powodzenia Jacku!
Niestety nie będzie mnie na dzisiejszym GP. Powodzenia Jacku!
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje Jacku!
Utrzymujesz wysoką formę.
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki PiotrzePiotrekMarysin pisze:Gratulacje Jacku!
Biegasz jeszcze w tym tygodniu?
pzdr
henley
henley
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Biegam, tzn. ganiam jak kot z pęcherzem i na trening mało czasu, więc się wolę nie umawiać. Na weekend wyjeżdżam, więc też nie poganiamy.. ![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Powodzenia w BPMW.
Odebrałeś Jacku mojego maila?
![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Powodzenia w BPMW.
Odebrałeś Jacku mojego maila?
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Wyjechali na wakacje... ale nie wszyscy. My dzisiaj z Miodziem zrobiliśmy trasę Stara Miłosna-Falenica-Emowo-Stara Miłosna. Wyszło 29 km. Szybko nie było, ale za to bardzo urokliwie, nawet słoneczko świeciło
Start BG w Falenicy wyglądął całkiem bajkowo.
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
My też jeszcze nie na wakacjach, ale po wyjazdowej imprezie. Renata postanowiła nie dać się i ukończyć triathlon. Nadarzająca się okazja była w Lusowie, kilka kilometrów za Poznaniem. Mała, bardzo sympatyczna impreza zorganizowana siłami lokalnymi. Pełne zabezpieczenie trasy pływackiej, rowerowej i biegowej. Asfalt miał trochę dziur, co między innymi przyczyniło się do awarii dętki w rowerze Renaty. Straciła na tym 15 minut, ale ambitnie postanowiła ukończyć. Kiedy dojechała po rowerze, wszyscy już byli po bieganiu. Dopingowali jej wszyscy zgromadzeni razem ze spikerem.
Jutro mamy w planie 15 km i po długiej nieobecności biegamy w Marysi.![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Zaczynam trzymać kciuki za Piotrka![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Jutro mamy w planie 15 km i po długiej nieobecności biegamy w Marysi.
Zaczynam trzymać kciuki za Piotrka
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ponieważ dawno nie pisałem to gratulacje dla wszystkich hurtem za ostatnie wyniki!
Jutro melduje się pod szlabanem![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Jutro melduje się pod szlabanem
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Wielkie gratulacje dla Reni za wytrwałość!!!
Dziękuję za kciuki, ale najmocniej ściskajcie je w niedzielę od świtu...![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Dziękuję za kciuki, ale najmocniej ściskajcie je w niedzielę od świtu...