GRUPA GÓRNOŚLĄSKA 2004
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Ulka -jeśli wystarujesz w Tomaszowie -POWODZENIA!
Matka, żona i biegaczka
- Pirx
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
KURRDE, mialem sie wybrac do Was do Tychow, niestety przewazyly sprawy "natury wyzszej", obym dal se z nimi rade przed wyjazden do Koszyc.
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
napewno Twoja obecność je tak dopinguje.Quote: from lecho on 9:40 pm on Sep. 18, 2004
Kurcze ja to już tylko zawodowców woże na zawody;)
MacGor na podium,Ela na podium normalnie super dziewczyny no i wielki gratulacje tak trzymać.
Do Knurowa nie zdążyłem
(Edited by foma at 5:05 pm on Sep. 19, 2004)
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
MacGor i Ela - GRATULUJĘ.
Mój bieg w Tomaszowie to totalna klapa. Po całonocnej balandze i 3 godz. snu (nie licząc obżarstwa, mniam) to i tak się cieszę, że dobiegłam.
W tym biegu na 10 km kobiety biorą udział dopiero od zeszłego roku, wcześniej mogli startować tylko mężczyźni. Ale dzielne panie z okolic wywalczyły sobie tę możliwość (Brawa dla Emilki z Ujazdu )
Biegło nas osiem, kategorii dla pań nie było, za to dla panów co dziesięć lat i nagroda dla najstarszego biegacza. Bieg dobrze zorganizowany, tylko w tej ciepłocie brakowało punktów z piciem. Ale za to były okazałe medale i piękne dyplomy - wypisane!!! Nawet wpisany był osiągnięty czas!!! No i uczestnicy brali udział w losowaniu nagród. Polecam ten bieg
Mój bieg w Tomaszowie to totalna klapa. Po całonocnej balandze i 3 godz. snu (nie licząc obżarstwa, mniam) to i tak się cieszę, że dobiegłam.
W tym biegu na 10 km kobiety biorą udział dopiero od zeszłego roku, wcześniej mogli startować tylko mężczyźni. Ale dzielne panie z okolic wywalczyły sobie tę możliwość (Brawa dla Emilki z Ujazdu )
Biegło nas osiem, kategorii dla pań nie było, za to dla panów co dziesięć lat i nagroda dla najstarszego biegacza. Bieg dobrze zorganizowany, tylko w tej ciepłocie brakowało punktów z piciem. Ale za to były okazałe medale i piękne dyplomy - wypisane!!! Nawet wpisany był osiągnięty czas!!! No i uczestnicy brali udział w losowaniu nagród. Polecam ten bieg
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe