PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK

piotras
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Również jestem za tym aby zaczynac wolniej. To pierwsze kółko powinniśmy zaczynać nie szybciej niż 6min/km.

Ja przyznam, że już drugą niedzielę z rzędu byłem na miejscu ciut wcześniej bo o 8.45 właśnie po to żeby te 10-15min potruchtać spokojniej w celu rozgrzewki.

Przyznam że to co obecnie biegamy wspólnie co niedziela przy tempie ok 5:30/km jest dla mnie treningiem w II zakresie. I z tego co obserwuję nie tylko dla mnie. Ale to mnie akurat bardzo cieszy bo raz dzięki grupie forma rośnie:)) Biegam z pulsometrem więc widzę postęp :bleble:

Na pierwszym spotkaniu przebiegłem 10km. W momencie odłączenia się od grupy po 7km miałem tętno 89%HRmax a tętno średnie z całości 85%HRmax.

Na trzecim spotkaniu przebiegłem 16km. W momencie odłączenia się od grupy po 12km miałem tętno 85%HRmax a tętno średnie z całości 80% HRmax.

Rewelka... jeszcze tylko 2 lata i dojdę do formy z 2001 kiedy to 85%HRmax osiągałem przy 3:40/km :bum: :bum:
New Balance but biegowy
110kg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Po niedzielnym biegu już tylko 108kg, zrobiłem z moim pieskiem ok25km ,ale tempo znacznie mniejsze,w następną niedziele postaram sie troszkę szybciej pobiegać.
110kg
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Możecie podać z jakich rejonów Poznania przyjeżdżacie ?
Bo dostałem maila z takim pytaniem ale nie wiedziałem co powiedzieć - może dało by się poprostu kogos po drodze zabrać gdyby to akurat było wam po drodze.
lhiver
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej, jak dla mnie tempo było szybkie ale dowiodło, że spokojnie mogę tak biec. Biegając sama nigdy nie narzucam sobie nawet 6/km, bo się nie chce a tu proszę 5.30-5.45 (bo zostałyśmy trochę z tyłu) ale dało radę...

To pewnie ta "marchewka" - stado facetów w rajtuzach ;)

Do zobaczenia w niedzielę.
Awatar użytkownika
pioropusz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Panowie...już nawet Panie zaczęły udzielać się w naszym temacie na forum. Sukces, można powiedzieć, że jesteśmy w pełni profesjonalną koedukacyjną grupą biegową.

:oczko:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

lhiver pisze:Hej, jak dla mnie tempo było szybkie ale dowiodło, że spokojnie mogę tak biec. Biegając sama nigdy nie narzucam sobie nawet 6/km, bo się nie chce a tu proszę 5.30-5.45 (bo zostałyśmy trochę z tyłu) ale dało radę...

To pewnie ta "marchewka" - stado facetów w rajtuzach ;)

Do zobaczenia w niedzielę.
Przyjeżdżasz na spotkania z Konina ?
maver
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No ja muszę się przyznać, że gdyby nie ta grupa to chyba nie miałbym motywacji robić co tydzień tak długich wybiegań ( 32 - 38km ) a tak dzięki teamowi daje rade :)
Ja docieram z Dębca ale na własnych nogach także nikogo po drodze raczej zabrać nie mogę, chociaż gdyby znalazł się ktoś chętny z okolic dębca, hetmańskiej, grochowskiej, szpitalnej dobiegać nad rusałkę razem ze mną to chętnie przygarnę ;)

Pozdrawiam panią nauczycielkę :) ...innych też oczywiście ;)
Champion is Someone who stands up even when he can't.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

38 km - no to ładnie. :)
110kg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biegnę z Jugosłowiańskiej na oś.Kopernika ,chętnie posłucham dobrych rad po drodze na stadion,kilka kilometrów już udało mi się przebiegnąć ale wiedzy za dużo nie posiadam.
110kg
maver
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

110kg pisze:Biegnę z Jugosłowiańskiej na oś.Kopernika ,chętnie posłucham dobrych rad po drodze na stadion,kilka kilometrów już udało mi się przebiegnąć ale wiedzy za dużo nie posiadam.
No to musimy się zgadać, moglibyśmy się spotykać np. na skrzyżowaniu grunwaldzka/grochowska ok 8:35 - 8:40 z tego skrzyżowania jest jeszcze jakieś 3km więc takim spokojnym tempem dotarlibyśmy na olimpie ok 9:00
Albo jeżeli wolisz marcelińska/grochowska jakieś 2-3 min później :)
Champion is Someone who stands up even when he can't.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

110 - ale maver to podejrzewam że daje nieźle do pieca. ;) - nie wiem jak się będziesz czuł jak dobiegniecie do Olimpii - chyba, że on zastosuje jakąś taryfę ulgową. :)
lhiver
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fredzio - można powiedzieć, że tak, bo do konina jeżdżę praktycznie co tydzień więc urywam z weekendu z rodzicami jeden dzień. Zazwyczaj jadę z Konina z siostrą samochodem, więc mogę kogoś zaierać.

Nie wiem jednak czy dotrzymam słowa jeśli chodzi o tę niedzielę, bo coś mnie choróbsko dorwało.

Postaram się wykurować, pozdrawiam.
michał bartoszak
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ihiver,
Trzymam kciuki za Twoją walkę z choróbskiem.
Dużo vit C,cebula ewentualnie czosnek ,ciepłe napoje i ciepłe łóżko chętnie odwiedzane . To pomaga!
Michał
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Podobno straszna ślizgawka w Poznaniu ?
Potrezbowałbym kogoś z jakims małym aparatem foto na najblizsze spotkanie - z takimi małymi daje sie biegać. Da radę ktoś ? Nawet niekoniecznie żeby z nim biec ale zrobi c parę fotek na początku - w trakcie jakiegoś przemówienia naszego Guru, jak gestykuluje itd a jak nie gestykuluje to trzeba go troche do tego namówic. ;)
Awatar użytkownika
bebej
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Sie poświęcę - najwyżej zbiję mojego canona XPRWTGM 112 112 - baterie cos kiepsko działaja na mrozie ,wezmę 2 paluszki na wszelki wypadek.
ODPOWIEDZ