PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
to gratulacje Eddie zycioweczki Teraz to Garmin pokazał pewnie ,, to niemozliwe by miec takie tetno:))
a kolezanka to ambitne m aplany i dobrze Zgadzam sie ze Malta z powodu galerii wiele stracila wiec ja omijam na ten moment chyba ze z samego rana wczesnie
Podaj lepiej jakie predkosci rozwijasz bo na 79%Hrmax mozna calkiem szybko biegac
A nad Warta jest obecnie pieknie
a kolezanka to ambitne m aplany i dobrze Zgadzam sie ze Malta z powodu galerii wiele stracila wiec ja omijam na ten moment chyba ze z samego rana wczesnie
Podaj lepiej jakie predkosci rozwijasz bo na 79%Hrmax mozna calkiem szybko biegac
A nad Warta jest obecnie pieknie
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Od 7 miesięcy, czyli odkąd mam kontuzję nie używam paska pulsometru, żeby się nie dołować bo moje 75% miałbym przy ruszeniu nogą z miejsca A wczoraj na zawodach prawdopodobnie pulsometr wskazał by nowy High Score czyli ponad 206to gratulacje Eddie zycioweczki Teraz to Garmin pokazał pewnie ,, to niemozliwe by miec takie tetno:))
- cividini
- Rozgrzewający Się
nie no co ty, 79% przesadziłam z klawiaturą, max 60-70 tzn 120-130 tempo, wolny bieg , najchętniej żeby był interwałowy zatem z truchtem i szybkim marszem, no cóż
przymierzam się aby sama spróbowac pobiegać rano nad Malta, myslicie że są tam ludzie??? w ogole nie ma w Poznaniu dobrych miejsc blisko do biegania..
przymierzam się aby sama spróbowac pobiegać rano nad Malta, myslicie że są tam ludzie??? w ogole nie ma w Poznaniu dobrych miejsc blisko do biegania..
- turecki7
- Stary Wyga
Gratulacje Edi!!
Ciebie to trzeba tylko dobrze zmotywować przed startem. na ile chcesz pobiec w Pile to cię nakręcę.??
Ale tak poważnie to było ciężko wczoraj więc i tak jestem zadowolony.
Ja w niedzielę odpuszczam jadę z dzieckiem na Bakugan Bitwy kto nie ma syna 5-7 lat to nie wie co to są Bakugany, a kto ma to w Starym Browarze od 11 cała wielka impreza
powodzenia w Szczecinku
Ciebie to trzeba tylko dobrze zmotywować przed startem. na ile chcesz pobiec w Pile to cię nakręcę.??
Ale tak poważnie to było ciężko wczoraj więc i tak jestem zadowolony.
Ja w niedzielę odpuszczam jadę z dzieckiem na Bakugan Bitwy kto nie ma syna 5-7 lat to nie wie co to są Bakugany, a kto ma to w Starym Browarze od 11 cała wielka impreza
powodzenia w Szczecinku
-
- Rozgrzewający Się
Gratuluję życióweczek
Mnie poszło jako tako. Spodziewałam się że będzie gorzej, ale na mecie stwierdziłam że mogło być lepiej. Przegrałam walke z wiatrem na ostatnim kilometrze ale cóż słaba kobietka jestem więc trzeba się z tym pogodzić
Będzie ktoś w niedzielę nad Rusałką? bo ja na pewno, kwestia o której godzinie, bo jeśli mam być sama to będę wtedy wcześniej
Mnie poszło jako tako. Spodziewałam się że będzie gorzej, ale na mecie stwierdziłam że mogło być lepiej. Przegrałam walke z wiatrem na ostatnim kilometrze ale cóż słaba kobietka jestem więc trzeba się z tym pogodzić
Będzie ktoś w niedzielę nad Rusałką? bo ja na pewno, kwestia o której godzinie, bo jeśli mam być sama to będę wtedy wcześniej
-
- Zaprawiony W Bojach
ze wzgledu na szkole nie bede mogl byc o 9 ale plalnuje byc koło 5:20 wiec Goska jak masz ochote na jedno wspolne koleczko to zapraszam potem juz bede realizowal wlasny plan tj II zakres
a propo GP przegladalem wyniki i zwatpilem we wlasne siły 15 lub 16 min na 5 km to dla mnie kosmos 20 min rowniez braki w szybkosci duze niestety
a propo GP przegladalem wyniki i zwatpilem we wlasne siły 15 lub 16 min na 5 km to dla mnie kosmos 20 min rowniez braki w szybkosci duze niestety
-
- Zaprawiony W Bojach
cividini pisze:nie no co ty, 79% przesadziłam z klawiaturą, max 60-70 tzn 120-130 tempo, wolny bieg , najchętniej żeby był interwałowy zatem z truchtem i szybkim marszem, no cóż
czyli poszukujesz osoby calkowicie poczatkujacej Na pewno miło jest z kims zaczac przygode z bieganiem czas szybciej plynie a i motywacja spora
Co do miejsc do biegania nie zgodze sie z Toba Moim zdaniem jest gdzie pobiegac kwestia czego sie szuka Jak lubisz miasto noca to wszystko oswietlone Sa i lasy dokolo wiec dla kazdego cos milego Mankamentem moze byc dotarcie do tycch miejsc gdy mieszkasz w samym centrum
-
- Rozgrzewający Się
mario36 pisze:ze wzgledu na szkole nie bede mogl byc o 9 ale plalnuje byc koło 5:20 wiec Goska jak masz ochote na jedno wspolne koleczko to zapraszam potem juz bede realizowal wlasny plan tj II zakres
Mariusz 5:20 w środku tygodnia owszem, przed pracą, ale w niedzielę miałam na myśli raczej 8:00
- Wiechu
- Wyga
Niezłe wymagania jak na początekcividini pisze:cześć witam:)))
krótka piłka: czy są jacyś ludzie w Poznaniu, np na tym forum, którzy:
a) biegający codziennie lub prawie codziennie
b) nad Maltą lub Wartą
c) biegający w b.wczesnych godzinach porannych lub 17-18.00?
d) ile maja lat, gdzie i kiedy biegają?JAK BIEGAJĄ?
zaopatrzyłam się właśnie w miękkie wygodne buty, kupiłam adekwatne stroje sportowe i zamierzam biegać korzystając z uroków wiosny, gdyż albowiem szkoda życia i pory roku na bieganie w miejscu w fitness klubie na bieżni, kiedy można skorzystać z dobrodziejstw natury
mogę biegać sama dla mnie to nie problem,zamierzam się za to ostro wziąć, ale zainteresowało mnie czy może są tu ludzie którzy biegają regularnie z zachowaniem max 60-79% tempa? tzn ja absolutnie początkująca , na szczęscie nie ze słomianym zapałem, niestety zbyt niedoświadczona na długie maratony (powyzej godziny) w szybkim tempie
odpowiedź mile widziana
Kobieta wie czego chce
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wiedzialem!! :D Predzej czy pozniej Wiechu musial sie uaktywnic
- mikaelos
- Wyga
Jak się wam biegało w nd?
Muszę wam powiedzieć, że Szczecinek to całkiem ładne miasteczko, a start w nd biegu właśnie w Szczecinku uczy pokory. Tylu genialnych zawodników dawno nie widziałem
Muszę wam powiedzieć, że Szczecinek to całkiem ładne miasteczko, a start w nd biegu właśnie w Szczecinku uczy pokory. Tylu genialnych zawodników dawno nie widziałem
Michał
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
pod refleksję:
na maniackiej załapałem się na 45 na 1238 sklasyfikowanych zawodników
w Szczecinku - 43 na 276, ale jakbym pobiegł tak, jak na maniackiej - byłbym dalej.
piętnasty zawodnik - 30:37. lepiej niż na mistrzostwach polski na stadionie.
no i podczas dekoracji wreszcie było komu klaskać - sami olimpijczycy i medaliści mistrzostw krajowych.
zdrówko
na maniackiej załapałem się na 45 na 1238 sklasyfikowanych zawodników
w Szczecinku - 43 na 276, ale jakbym pobiegł tak, jak na maniackiej - byłbym dalej.
piętnasty zawodnik - 30:37. lepiej niż na mistrzostwach polski na stadionie.
no i podczas dekoracji wreszcie było komu klaskać - sami olimpijczycy i medaliści mistrzostw krajowych.
zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach