PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK

mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

to gratulacje Eddie zycioweczki Teraz to Garmin pokazał pewnie ,, to niemozliwe by miec takie tetno:))

a kolezanka to ambitne m aplany i dobrze Zgadzam sie ze Malta z powodu galerii wiele stracila wiec ja omijam na ten moment chyba ze z samego rana wczesnie
Podaj lepiej jakie predkosci rozwijasz bo na 79%Hrmax mozna calkiem szybko biegac :)
A nad Warta jest obecnie pieknie
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

to gratulacje Eddie zycioweczki Teraz to Garmin pokazał pewnie ,, to niemozliwe by miec takie tetno:))
Od 7 miesięcy, czyli odkąd mam kontuzję nie używam paska pulsometru, żeby się nie dołować bo moje 75% miałbym przy ruszeniu nogą z miejsca ;) A wczoraj na zawodach prawdopodobnie pulsometr wskazał by nowy High Score czyli ponad 206 ;)
Awatar użytkownika
cividini
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

nie no co ty, 79% przesadziłam z klawiaturą, max 60-70 tzn 120-130 tempo, wolny bieg , najchętniej żeby był interwałowy zatem z truchtem i szybkim marszem, no cóż

przymierzam się aby sama spróbowac pobiegać rano nad Malta, myslicie że są tam ludzie??? w ogole nie ma w Poznaniu dobrych miejsc blisko do biegania..
Awatar użytkownika
turecki7
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Gratulacje Edi!!
Ciebie to trzeba tylko dobrze zmotywować przed startem. na ile chcesz pobiec w Pile to cię nakręcę.??
Ale tak poważnie to było ciężko wczoraj więc i tak jestem zadowolony.
Ja w niedzielę odpuszczam jadę z dzieckiem na Bakugan Bitwy kto nie ma syna 5-7 lat to nie wie co to są Bakugany, a kto ma to w Starym Browarze od 11 cała wielka impreza :hej:
powodzenia w Szczecinku
gosia2303
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Gratuluję życióweczek :hej:
Mnie poszło jako tako. Spodziewałam się że będzie gorzej, ale na mecie stwierdziłam że mogło być lepiej. Przegrałam walke z wiatrem na ostatnim kilometrze ale cóż słaba kobietka jestem więc trzeba się z tym pogodzić :hahaha:
Będzie ktoś w niedzielę nad Rusałką? bo ja na pewno, kwestia o której godzinie, bo jeśli mam być sama to będę wtedy wcześniej :usmiech:
mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ze wzgledu na szkole nie bede mogl byc o 9 ale plalnuje byc koło 5:20 wiec Goska jak masz ochote na jedno wspolne koleczko to zapraszam potem juz bede realizowal wlasny plan tj II zakres

a propo GP przegladalem wyniki i zwatpilem we wlasne siły 15 lub 16 min na 5 km to dla mnie kosmos :( 20 min rowniez :) braki w szybkosci duze niestety
mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cividini pisze:nie no co ty, 79% przesadziłam z klawiaturą, max 60-70 tzn 120-130 tempo, wolny bieg , najchętniej żeby był interwałowy zatem z truchtem i szybkim marszem, no cóż

przymierzam się aby sama spróbowac pobiegać rano nad Malta, myslicie że są tam ludzie??? w ogole nie ma w Poznaniu dobrych miejsc blisko do biegania..

czyli poszukujesz osoby calkowicie poczatkujacej Na pewno miło jest z kims zaczac przygode z bieganiem czas szybciej plynie a i motywacja spora

Co do miejsc do biegania nie zgodze sie z Toba Moim zdaniem jest gdzie pobiegac kwestia czego sie szuka Jak lubisz miasto noca to wszystko oswietlone Sa i lasy dokolo wiec dla kazdego cos milego Mankamentem moze byc dotarcie do tycch miejsc gdy mieszkasz w samym centrum
gosia2303
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

mario36 pisze:ze wzgledu na szkole nie bede mogl byc o 9 ale plalnuje byc koło 5:20 wiec Goska jak masz ochote na jedno wspolne koleczko to zapraszam potem juz bede realizowal wlasny plan tj II zakres

a propo GP przegladalem wyniki i zwatpilem we wlasne siły 15 lub 16 min na 5 km to dla mnie kosmos :( 20 min rowniez :) braki w szybkosci duze niestety

Mariusz 5:20 w środku tygodnia owszem, przed pracą, ale w niedzielę miałam na myśli raczej 8:00 :hejhej:
Awatar użytkownika
Wiechu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

cividini pisze:cześć witam:)))

krótka piłka: czy są jacyś ludzie w Poznaniu, np na tym forum, którzy:

a) biegający codziennie lub prawie codziennie
b) nad Maltą lub Wartą
c) biegający w b.wczesnych godzinach porannych lub 17-18.00?
d) ile maja lat, gdzie i kiedy biegają?JAK BIEGAJĄ?

zaopatrzyłam się właśnie w miękkie wygodne buty, kupiłam adekwatne stroje sportowe i zamierzam biegać korzystając z uroków wiosny, gdyż albowiem szkoda życia i pory roku na bieganie w miejscu w fitness klubie na bieżni, kiedy można skorzystać z dobrodziejstw natury
mogę biegać sama dla mnie to nie problem,zamierzam się za to ostro wziąć, ale zainteresowało mnie czy może są tu ludzie którzy biegają regularnie z zachowaniem max 60-79% tempa? tzn ja absolutnie początkująca , na szczęscie nie ze słomianym zapałem, niestety zbyt niedoświadczona na długie maratony (powyzej godziny) w szybkim tempie

:) odpowiedź mile widziana
:orany: Niezłe wymagania jak na początek :hej:
Kobieta wie czego chce :hejhej:
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wiedzialem!! :D Predzej czy pozniej Wiechu musial sie uaktywnic ;)
Awatar użytkownika
Wiechu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

:hejhej: Edi ja jestem aktywny cały czas :hejhej:
Awatar użytkownika
mikaelos
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak się wam biegało w nd?
Muszę wam powiedzieć, że Szczecinek to całkiem ładne miasteczko, a start w nd biegu właśnie w Szczecinku uczy pokory. Tylu genialnych zawodników dawno nie widziałem :szok:
Michał
Awatar użytkownika
russian, white russian
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pod refleksję:
na maniackiej załapałem się na 45 na 1238 sklasyfikowanych zawodników
w Szczecinku - 43 na 276, ale jakbym pobiegł tak, jak na maniackiej - byłbym dalej.

piętnasty zawodnik - 30:37. lepiej niż na mistrzostwach polski na stadionie.
no i podczas dekoracji wreszcie było komu klaskać - sami olimpijczycy i medaliści mistrzostw krajowych.

zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A mówiłem, że Szczecinek rządzi :D
Awatar użytkownika
turecki7
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

no to piękna impreza była. faktycznie piekielnie mocna obsada. gratuluję wyników.
ODPOWIEDZ