Mazowiecki Park Krajobrazowy

Awatar użytkownika
PiotrekMarysin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale fajnie macie! Tylko życiówki i życiówki... a ja na razie muszę zapomnieć o rekordach. Ale i tak jest super. Biegam sobie ostatnio na wysokościach na których człowiek z nizin zazwyczaj ledwo funkcjonuje :) Mam nadzieję, że to mi coś da, jak obóz wysokościowy zawodowcom... :)
Jacku, chyba nie ma co szukać powodów gorszego startu niż planowałeś na połówce - brak BPS i choróbsko w ostatnich dniach chyba mówią same za siebie, więc tutaj ostatnie dni i tak by niewiele zmieniły. Gratuluję nowych życiówek Tobie i wszystkim pozostałym rekordzistom.
Pozdrawiam Was i do przeczytania jak znowu uda mi się dostać do sieci...
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wróciłem poobijany, wypierdzieliłem się w lesie z górki, urwałem przewód, rozwaliłem amora, ogólnie fajne zawody :bum: chyba gdzieś na pudle
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ooo Piotrek z daleka do nas przemówił, fajnie, że o nas pamiętałeś. My też serdecznie pozdrawiamy wędrującą rodzinę. :hej:

Kazig, czyli zawody udane :lalala: jak się człowiek nie wywali to znaczy, że nie walczył :hejhej: Ja dlatego prawie nigdy się nie wywracam, chyba, że przez głupotę, a już na pewno nie z powodu ambicji :ojoj:
Gratuluję pudła !!!

Jacku, dziś mamy w planie godzinkę na bieg połączony z gadaniem. Jak zwykle miło będzie pogadać we trójkę, ale nie wiem jeszcze o której, będziemy w kontakcie.

Wczoraj miałem apogeum choroby i zapłaciłem dwa razy za jedną rzecz. Dziś od rana wyjaśniam swój błąd.
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
Renata
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

darek284 pisze: i zapłaciłem dwa razy za jedną rzecz. Dziś od rana wyjaśniam swój błąd.
Dobrze, że to wyjaśniłeś. Święta za pasem, a ty tak nie dbasz o budżet :grr:

Co do dzisiejszego biegania to godzinki nie było, ciemno już się zrobiło, a potem zamiast ćwiczeń w domu (a tak sobie obiecałam, że je zrobię) to pół godziny przeleciało na czytaniu forum (i tego rosyjskiego poety z Poznania :hej: ). Nic tylko głupoty w głowie, a poważny trening poszedł w odstawkę.

Piotrek pozdrawiamy z nizin. Nie zamęcz się na tych wysokościach naddźwiękowych.
Jeszcze informacja, która Cię ucieszy: rowerem jeździmy już bocznymi drogami, a nie tylko 17-tką.

Kazig dołączam się do ochów i achów nad pudłem. Choć pewnie najważniejsze, że dobrze się bawiłeś w tych górkach. To jak teraz rower w naprawie, to może uda się razem pobiegać.
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Awatar użytkownika
henley
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PiotrekMarysin pisze: Biegam sobie ostatnio na wysokościach na których człowiek z nizin zazwyczaj ledwo funkcjonuje :) Mam nadzieję, że to mi coś da, jak obóz wysokościowy zawodowcom... :)
Pozdrowienia Piotrze,

No to na Twoim przykładzie zobaczymy jak działa obóz wysokogórski na amatora :hej: .

Dawaj znać jak najczęściej.
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
Awatar użytkownika
henley
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Renata pisze:(i tego rosyjskiego poety z Poznania :hej: )
Niezły prawda? :hej: Półmaraton biega w 1:20:55 :orany: .
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
Awatar użytkownika
Renata
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

czyta się jak kabaret :hej:, a ten wynik dodaje mu tylko powagi
Pozdrawiam,
Renata
Gerard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zazdroszę Wam biegania - ja wciąż regeneruję nogę :bum: Dla odmiany przerzuciłem sie na dojazdy do pracy rowerem. Renata, Ty także podróżujesz by bike?
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Awatar użytkownika
Renata
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W tym tygodniu nie, bo w pon. regeneracja po szosie, wt. za późno wstałam, dziś samochód oddałam do myjni, a jutro wymieniam opony na letnie, a w piątek to się nie opłaca, bo krócej pracujemy. Ale po świętach zamierzam znów powrócić do roweru, bo w poprzednim tygodniu fajnie mi się jeździło. Jadę Wałem Miedzeszyńskim, mostem Syreny, ścieżką nad Wisłą do Mostu Gdańskiego i potem parkiem (11 km). Czy Twoja trasa jest podobna?
Pozdrawiam,
Renata
Awatar użytkownika
Yogi!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Renata pisze:Biegacze będą biegać, a sędziowie polewać ich zimną wodą. Ja chcę być sędzią :).
Kwestia zasadnicza: Kto leje Sędzinę?

Tak tylko pytam, żeby nie umknęło... :hej:
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Sędzinę oblewa Sędzia, inny wariant istnieje tylko wtedy gdy Sędzia oddali się od Sędziny. Jest to możliwe i wielce prawdopodobne, ponieważ Sędzia będzie bardzo zmęczony.

Niedźwiedziu Yogi, rozumiem, ze będziesz razem z Niedźwiedzicą Emilką.
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
Renata
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Niedźwiedziu Yogi, rozumiem, że będziesz razem z Niedźwiedzicą Emilką i małym miśkiem, który ma szanse na lanie Sędziny :lalala:, która też może być zmęczona.
Jakby co, to nie spóźnijcie się na metę.
Pozdrawiam,
Renata
Awatar użytkownika
Yogi!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rzeczywiście wszystkie pozytywne znaki na ziemi wskazują, że jednak odwiedzimy Marysię, a znaków negatywnych nie starałem się dostrzec. Będziemy w trójkę, z której pewnikiem ja zmierzę się już po raz wtóry z tym zagadkowym dystansem siedmiu tysięcy metrów i jeszcze sześciuset (podobno ;) ). Zrobię to jak na świątecznego nalanego niedźwiedzia przystało - ociężale i niespiesznie.

Mały misiek jest pod ochroną. Może lać, ale nie może być oblewany.
Sędzina i Sędzia, jako inicjatorzy zamieszania zajmują miejsce szczególne i z tego powodu immunitet na nietykalność wodną przysługiwać im nie będzie! :bum:

Darku,
Ponieważ wiadomo, że niedźwiedzice osiągają wagę 200-300kg, będę czynnie chronił wizerunek mojej małżonki i w majestacie prawa za takie porównanie najprawdopodobniej pacnę Cię łapą, mokrą. :lalala: Ale jeszcze to przemyślę :hej:

Wszystkim życzę radosnych i spokojnych Świąt! Do szybkiego zobaczenia!
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Yogi! pisze: Darku,
Ponieważ wiadomo, że niedźwiedzice osiągają wagę 200-300kg, będę czynnie chronił wizerunek mojej małżonki i w majestacie prawa za takie porównanie najprawdopodobniej pacnę Cię łapą, mokrą. :lalala: Ale jeszcze to przemyślę :hej:

Wszystkim życzę radosnych i spokojnych Świąt! Do szybkiego zobaczenia!
Ponieważ wiadomo wszem i wobec, że misie (nawet te telewizyjne misie Yogi) mają jedno z najcięższych pacnięć łapą, na calutkim okrągłym świecie, już zaczynam się bać o swoje kości. Mam w planie, całą masę różnorakich pomysłów na zagospodarowanie swojego i mojej małżonki czasu i nie mogę pozwolić sobie na nawet chwilowy pobyt w szpitalu.

Po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku, że Twoje życzenia spokojnych świąt, dotyczą także mnie, więc już przestaję się bać :nienie:
Misie mają okres ochronny i ja ich nie będę polewał wodą :hejhej:
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
Renata
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czyli zasady zabaw wodnych (i tylko takich, mam nadzieję) na najbliższy poniedziałek zostały ustalone.

Teraz jeszcze gwoli porządku szlabanowego: zapowiadamy się na sobotnie bieganie, tyle, że ze startem o sporym opóźnieniu - powinniśmy być w lesie koło południa. Zabieram ze sobą aparat, bo zauważyłam łany zawilców w ściółce i pierwsze zielone listki :) . Muszę to utrwalić po raz kolejny :).
Pozdrawiam,
Renata
ODPOWIEDZ