Liczę na gimnastykę, sprawność ogólnąCiekawe, co będzie na zajęciach
WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
Chciałabym... Imprez biegowych jak mrówków wszędzie, wszystko super tylko czasu brak :/
Z powodu świąt, majówek, ślubów i innych rzeczy nie byłam na Skrze chyba ze 4 tygodnie pod rząd, wracam a tu trenejro Robert z włosami - prawie nie poznałam
Za tydzień chyba jestem - do zobaczenia wszystkim!
Z powodu świąt, majówek, ślubów i innych rzeczy nie byłam na Skrze chyba ze 4 tygodnie pod rząd, wracam a tu trenejro Robert z włosami - prawie nie poznałam
Za tydzień chyba jestem - do zobaczenia wszystkim!
- mwojciec
- Rozgrzewający Się
Witam
Słuchajcie słuchajcie Mam pytanko, czy w ramach tych spotkań sobotnich macie w planach takie "sprofilowanie" żeby np. zrobić w jeden weekend pokaz "rozgrzewka amatora" plus "rozciąganie u amatora?". Bo słowa słowami, opisy opisami ale na żywo i w fachowym wydaniu - na pewno nauka tych "technik" dla mnie byłaby super sprawą.
Ja sie nie mogę nauczyć jak robić prawidłowo rozgrzewkę i rozciąganie a dystanse sie wydłużają i boję się że będą kontuzje albo w ogóle fatalna "technika" ( tfu tfu tfu) biegu. Dodam że te przemyślenia wzięły mi się z lektury tekstu o najczęstszych błędach amatorów biegania na konkurencyjnym portalu.
Pozdrawiam
Słuchajcie słuchajcie Mam pytanko, czy w ramach tych spotkań sobotnich macie w planach takie "sprofilowanie" żeby np. zrobić w jeden weekend pokaz "rozgrzewka amatora" plus "rozciąganie u amatora?". Bo słowa słowami, opisy opisami ale na żywo i w fachowym wydaniu - na pewno nauka tych "technik" dla mnie byłaby super sprawą.
Ja sie nie mogę nauczyć jak robić prawidłowo rozgrzewkę i rozciąganie a dystanse sie wydłużają i boję się że będą kontuzje albo w ogóle fatalna "technika" ( tfu tfu tfu) biegu. Dodam że te przemyślenia wzięły mi się z lektury tekstu o najczęstszych błędach amatorów biegania na konkurencyjnym portalu.
Pozdrawiam
- beata
- Ekspert/Trener
Witaj!
Na każdych zajęciach do sprawy podchodzimy kompleksowo , tzn. zajęcia zawierają w sobie wszystkie podstawowe elementy treningu: rozgrzewkę, rozciąganie, elementy siły biegowej, sprawności, a dla chętnych - także jakieś mocniejsze - konkretniejsze akcenty, np. w postaci interwałów lub też biegu ciągłego.
Trudno byłoby poświecić całe zajęcia na np. rozgrzewkę, bo po rozgrzewce trudno byłoby z kolei zajęcia zakończyć - po kompleksowej rozgrzewce przechodzimy do dalszych elementów treningu .
Zatem zapraszamy na nasze sobotnie zajęcia, odpowiemy na Twoje pytania i rozwiejemy wszelkie biegowe wątpliwości .
No, a w grupie biegać zawsze raźniej .
Na każdych zajęciach do sprawy podchodzimy kompleksowo , tzn. zajęcia zawierają w sobie wszystkie podstawowe elementy treningu: rozgrzewkę, rozciąganie, elementy siły biegowej, sprawności, a dla chętnych - także jakieś mocniejsze - konkretniejsze akcenty, np. w postaci interwałów lub też biegu ciągłego.
Trudno byłoby poświecić całe zajęcia na np. rozgrzewkę, bo po rozgrzewce trudno byłoby z kolei zajęcia zakończyć - po kompleksowej rozgrzewce przechodzimy do dalszych elementów treningu .
Zatem zapraszamy na nasze sobotnie zajęcia, odpowiemy na Twoje pytania i rozwiejemy wszelkie biegowe wątpliwości .
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:50,00
- Życiówka w maratonie: 4:09,00
Przede wszystkim, chcę poinformować, że zajęcia sobotnie BBL w Warszawie na stadionie warszawskiej Skry odbędą się tradycyjnie. Jak napisała nasza Trenerka: Beata spotkania odbywają się w pewnej określonej konwencji. Nie mniej jednak pierwsza część zajęć poświęcona jest właśnie rozgrzewce. Mówimy o podstawowych zasadach zdrowej, bezpiecznej rozgrzewki i ją przeprowadzamy. Oczywiście jest to okazja do bezpośredniego z nami kontaktu i rozmowy. W związku z powyższym serdecznie zapraszam.
ROBERT - Trener BBL
- beata
- Ekspert/Trener
Już jutro nasze cotygodniowe zajęcia !
Pogoda zapowiada się świetnie, nie za gorąco, nie za zimno, słońce i wiatr .
Zapraszamy wszystkich - i tych biegających, i tych dopiero zaczynających - o 9.30 na stadion Skry !
Pogoda zapowiada się świetnie, nie za gorąco, nie za zimno, słońce i wiatr .
Zapraszamy wszystkich - i tych biegających, i tych dopiero zaczynających - o 9.30 na stadion Skry !
- mwojciec
- Rozgrzewający Się
Bardzo dziękuje za odpowiedź Akurat jutro wyjezdzam z Wawy ( wesele, Żonka świadkowa) więc nie dam rady być ale za tydzień nie mam wymówek !!!beata pisze:Witaj!
- beata
- Ekspert/Trener
Tak, tak, serdecznie zapraszamy - za tydzień też będzie i rozgrzewka, i rozciąganie i bieganie - co kto lubi, a wiadomo - wszyscy lubimy po prostu biegać .mwojciec pisze:Bardzo dziękuje za odpowiedź Akurat jutro wyjezdzam z Wawy ( wesele, Żonka świadkowa) więc nie dam rady być ale za tydzień nie mam wymówek !!!
Poza tym za tydzień Dzień Dziecka i zajęcia adresowane też do dzieci i całych rodzin .
No, ale u nas Dzień Dziecka jest zawsze, co widać na zdjęciach .
Dziękujemy wszystkim za obecność na dzisiejszych zajęciach i zapraszamy za tydzień !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- beata
- Ekspert/Trener
Jeszcze z Powerade , no i biegowe, żeby nie było, że dziś tylko był Dzień Dziecka i nikt nie biegał .
Więcej zdjęć będzie dostępnych dziś lub jutro na FB (gdybym mogła tylko bieganiem i zdjęciami się zajmować, to byłyby dziś ).
Więcej zdjęć będzie dostępnych dziś lub jutro na FB (gdybym mogła tylko bieganiem i zdjęciami się zajmować, to byłyby dziś ).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Wyga
A ja to zawsze mam dylemat typu "robić zdjęcia czy biegać?" No i wychodzi jak wychodzi - rezultat: zdjęć brak
Zaliczyłem fajną sobotę na SKRZE i to dzięki Wam, dlatego kieruję wielkie podziękowania dla Trenerów za to że poświęcacie dla nas swój czas.
Ze zdjęć już teraz wiem kto ostatnio otworzył większość butelek kubusia i powerade`a - no cóż, pozostaje pewnie wytłumaczenie że to pragnienie
W przyszłą sobotę będzie ciężko mi się pojawić na Skrze, ale jak już uda mi się zebrać to wezmę aparat.
Pozdrawiam i do zobaczenia,
Zaliczyłem fajną sobotę na SKRZE i to dzięki Wam, dlatego kieruję wielkie podziękowania dla Trenerów za to że poświęcacie dla nas swój czas.
Ze zdjęć już teraz wiem kto ostatnio otworzył większość butelek kubusia i powerade`a - no cóż, pozostaje pewnie wytłumaczenie że to pragnienie
W przyszłą sobotę będzie ciężko mi się pojawić na Skrze, ale jak już uda mi się zebrać to wezmę aparat.
Pozdrawiam i do zobaczenia,
- beata
- Ekspert/Trener
No jak tam, jak tam ?
Pada, ale my biegamy !
Już jutro zapraszamy na zajęcia na warszawską Skrę. Jutrzejsze zajęcia adresowane szczególnie do rodzin, rodziców z dziećmi i po prostu dzieci. Ale nie tylko - każdy będzie mógł pobiegać i zmęczyć się na miarę swoich możliwości .
Zapraszamy!
A dziś piknik rodzinny okazji Dnia Dziecka w okolicach Agrykoli i radiowej Trójki !
Jeśli ktoś ze swoją pociechą da radę dotrzeć - ma pewno warto !
Pada, ale my biegamy !
Już jutro zapraszamy na zajęcia na warszawską Skrę. Jutrzejsze zajęcia adresowane szczególnie do rodzin, rodziców z dziećmi i po prostu dzieci. Ale nie tylko - każdy będzie mógł pobiegać i zmęczyć się na miarę swoich możliwości .
Zapraszamy!
A dziś piknik rodzinny okazji Dnia Dziecka w okolicach Agrykoli i radiowej Trójki !
Jeśli ktoś ze swoją pociechą da radę dotrzeć - ma pewno warto !
- beata
- Ekspert/Trener
O, to szkoda - nie wiedziałam, ale też drugiej strony to dobrze - co to za piknik, gdy leje ... Ech, pogody nie przeskoczysz, no, ale lato przed nami .
Jutro padać już nie powinno, a na pewno nie tak mocno.
Zapraszamy zatem raz jeszcze na wspólny trening !
Jutro padać już nie powinno, a na pewno nie tak mocno.
Zapraszamy zatem raz jeszcze na wspólny trening !