Poznań
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
propos udka kenijskiego. silne czworogłowe to na pewno skarb, ale gdzieś słyszałem, że dysbalans mięśniowy może łatwo przyczynić się do kontuzji stawów. w takim razie może warto także zadbać o dwugłowe?
pozdrawiam.
pozdrawiam.
-
- Dyskutant
Moja prawa noga mowi ze moge sie przed sobota upic... co gorsza, moja lewa noga sie z nia zgadza tak wiec w sobote moge sie zająć liczeniem okrazen, o ile Pan Trener nie wymaga abstynencji do tej czynnosci
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję za wskazówki technologiczne, chyba się nie podejmę tego zadania, nie mam suwmiarki
Ale mogę przynieść materiał wyjściowy jeśli treneiro rączki ma chwilowo nieobtarte.
Nie wiem czy już w sobotę, leczę kontuzję ale są postępy. Tylko kuper po 2 tygodniach nic nierobienia (poza masażem i rozciąganiem) chyba by mnie zabił. Z otłuszczenia. Nic to jak powiedział Pan Wołodyjowski podkręcając wąsa.
Ale mogę przynieść materiał wyjściowy jeśli treneiro rączki ma chwilowo nieobtarte.
Nie wiem czy już w sobotę, leczę kontuzję ale są postępy. Tylko kuper po 2 tygodniach nic nierobienia (poza masażem i rozciąganiem) chyba by mnie zabił. Z otłuszczenia. Nic to jak powiedział Pan Wołodyjowski podkręcając wąsa.
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję za wskazówki technologiczne, chyba się nie podejmę tego zadania, nie mam suwmiarki
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Ja ruszę kupra choćby dla zabawy.
-
- Zaprawiony W Bojach
ponieważ sobotni test mi wyszedł b. fajnie, przypieprzę w ten kuper
jak kuper mi odda, to bez krępacji polegnę.
jak kuper mi odda, to bez krępacji polegnę.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiaj bardzo dobrze poszło Emi i Robertowi na grzybach. Progres jest błyskawiczny. Cieszę się.
Kluczem do sukcesu jest powtarzalność czyli właściwy rytm i rozluźnienie. Ćwiczenie tego elementu na dużym zmęczeniu, uczy ekonomiki ruchu.
Za tydzień chcę zrobić 2x600m, a za dwa tygodnie spróbujemy zaliczyć całą pętlę.
Kluczem do sukcesu jest powtarzalność czyli właściwy rytm i rozluźnienie. Ćwiczenie tego elementu na dużym zmęczeniu, uczy ekonomiki ruchu.
Za tydzień chcę zrobić 2x600m, a za dwa tygodnie spróbujemy zaliczyć całą pętlę.
-
- Rozgrzewający Się
widzę, że mnie sporo minęło i jeszcze więcej minie, bo póki co biegam po lekarzach zamiast po ścieżynach - prawa noga wyśmiała mój plan przygotowawczy do półmaratonu :]
zdrowia wszystkim i do zobaczenia oby jak najwcześniej
Marta
zdrowia wszystkim i do zobaczenia oby jak najwcześniej
Marta
Don't you know that Rome wasn't built in a day?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przypominam o numerach startowych. Jeśli ktoś ma z poprzedniego testu, to niech go weźmie do ponownego wykorzystania. Czy wszyscy uczestnicy jutrzejszego testu, podpisali zgodę na pobranie narządów w razie nie ukończenia biegu?
Ekologia i risajkling, to teraz bardzo modne kierunki.
Ekologia i risajkling, to teraz bardzo modne kierunki.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Czy zgodę trzeba podpisać nawet na uszkodzone narządy?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:05
- Życiówka w maratonie: 2:58:55
Kuper mnie nie boli po teście Coopera więc jest ok. Nawet nie wiedziałem, że potrafię biegać poniżej 4:00/km i jestem ciekaw jak teraz trenować żeby na wiosnę takie tempo utrzymać na 10km
10km - 40:05
21,097 km - 1:24:56
42,195 km- 2:58:55
10km - 40:05
21,097 km - 1:24:56
42,195 km- 2:58:55
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Żałuj żeś nie była. Pacemaker, dźwięk bębna nad stadionem. Pełna profeska.