Warszawa, Praga Płn, ZOO-Wileniak. Amatorsko bez szaleństw

Dżek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej wszystkim. Szukam kogoś chętnego do biegania amatorsko wieczorami. Krótkie dystanse, jestem początkujący.
Najlepiej rejon Wileniak, Szwedzka, Tesco lub w drugą stronę ZOO, Jagiellońska.
New Balance but biegowy
5_monika
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jak nie znajdziesz nikogo z tych okolic, to może znajdziesz czas na sobotni BbL Osir Targówek przy Polonezie 9.30, to rzut beretem :taktak: , a może już byłeś ?
Dżek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

5_monika pisze:jak nie znajdziesz nikogo z tych okolic, to może znajdziesz czas na sobotni BbL Osir Targówek przy Polonezie 9.30, to rzut beretem :taktak: , a może już byłeś ?
Nie byłem. Ale już czytałem na forum że co sobotę można tam pobiegać. :taktak: Mam plan wybrać się tam. W najbliższą sobotę to nie dam rady bo kończę pracę ok 10rano ale w kolejną sobotę może się uda. :taktak:
Awatar użytkownika
lobuz
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Polecam bieganie wzdłuż Wisły np. do Mostu Świętokrzyskiego bądź Grota-Roweckiego, jeśli akurat chcesz coś dłuższego - powinieneś spotkać jakiegoś biegacza bądź biegaczkę i się podłączysz :)
Ja biegam tą trasą 6x w tygodniu i zawsze kogoś spotykam.
Obrazek
Dżek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

lobuz pisze:Polecam bieganie wzdłuż Wisły np. do Mostu Świętokrzyskiego bądź Grota-Roweckiego, jeśli akurat chcesz coś dłuższego - powinieneś spotkać jakiegoś biegacza bądź biegaczkę i się podłączysz :)
Ja biegam tą trasą 6x w tygodniu i zawsze kogoś spotykam.
Mam zamiar tak robić ale to dopiero początek i dużych dystansów nie robię. :oczko:
Pomiędzy Świętokrzyskim a Gdańskim można śmigać po ścieżce/trawie czy na chodnik trzeba uciekać ?
tomekwapisz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No raczej na chodnik. Ja również nie robię dużych dystansów. Jakoś trundno mi jest wejść na wyższy poziom. Nie chce biegać szybciej, a dłużej.
Dżek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

tomekwapisz pisze:No raczej na chodnik. Ja również nie robię dużych dystansów. Jakoś trundno mi jest wejść na wyższy poziom. Nie chce biegać szybciej, a dłużej.
Jutro z rana zrobię rozeznanie. Szkoda że tam jest tak ciemno bo pewnie ścieżką/alejką rowerową nikt ok 21 nie biega.
Dżek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jakby co to wciąż aktualne. :taktak:
Mańka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

chetnie sie dolacze. ale co to znaczy bez szaleństw? ;) cross wchodzi w gre? lub interwały? Moj mail: butchergirl77@gmail.com Piszcie, dogadamy sie mailowo. Jestem z pragi płd wiec akuratnie tereny dobre. pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ