Wrocław !!!

neutrino
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wróciłem już do Wrocławia i miałem jechać do Grecji, ale wszystkie plany mi pokrzyżowała choroba. Na razie nie biegam, ale jak dojdę do siebie, to dam znać, bo jak najszybciej chcę wrócić na biegowe ścieżki. Na razie to mogę sobie tylko biegać po internecie. :) Jak będę już gotów to podeślę sms-a, żeby się umówić na jakieś kółeczko. Pozdrawiam
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
ArturR
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wracaj do zdrowia i daj znać. Ja biegałem trochę, nawet zaliczyłem całą wyspę+kawałek przez Opatowicki i drugą stronę Odry - dodatkowe 40-45 minut. Teraz oglądam Olimpiadę, niezłe są walki pływaków i gimnastów jak na razie. Ostatnio też trochę pływałem - 2 razy w tygodniu. Mam problem z nogami - po 50 minutach pływania dokuczają mi skurcze.
Czekam na wspólne biegania.

Pozdrawiam
ArturR
neutrino
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

W następnym tygodniu wznawaim treningi. Dopadł mnie jakiś srasznie paskudny wirus i leczenie się bardzo wydłużyło. Już jest wszystko w porządku, ale ponieważ zmuszony byłem brać antybiotyki, postanowiłem po całej kuracji odpocząć przez tydzień. Forma pewnie mocno spadnie, bo to już około 3 tygodni bez treningów. Możemy się umówić na jakieś bieganie w następnym tygodniu, czwartek?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ArturR
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

OK, czwartek może będzie dobry - spróbujmy...
Zdzwonimy się.

ArturR
ArturR
ODPOWIEDZ