Warszawa - Wyścigi Służewiec
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej Edda, zostawiłem Arka pod bramą Wyścigów, żeby Cię nie przegapił, a sam przybiegłem do kompa, żeby spytać czy mamy dalej czekac, czy pobiec sami?
Aktualizacja: dopiero przeczytalem posta w skrzynce. Nieporozumienie. Nastepnym razem pójdzie jak z nut.
Za tydzień w niedzielę Kabaty. 25km. I nie ma to tamto.

Aktualizacja: dopiero przeczytalem posta w skrzynce. Nieporozumienie. Nastepnym razem pójdzie jak z nut.
-
- Zaprawiony W Bojach
powiem tylko tyle - nie ma jak moja orientacja w tereniePele68 pisze:Hej Edda, zostawiłem Arka pod bramą Wyścigów, żeby Cię nie przegapił, a sam przybiegłem do kompa, żeby spytać czy mamy dalej czekac, czy pobiec sami?![]()
-
- Rozgrzewający Się
Cześc
Od której strony można wejsc na tor, ja moge biegac tylko rano - przed 6
Pozdrawiam
Ada
GG:212392

Pozdrawiam
Ada
GG:212392
-
- Zaprawiony W Bojach
jeśli chodzi o ten temat, to aktualnie fundujemy sobie długie wybieganie w niedziele - godzina 10-12 w zależności od dystansu i osobistych planów. Dystans to 20 km i więcej w tempie nieco ponad 6min/km. A i miejsce jest różne. Ostatnio spotykamy się na kabatach - pętla po lesie, wilanów itd.
Każdy z nas realizuje zapewne jakiś konkretny plan do startu docelowego, jedni biegają bardzo rano, inni późno w nocy. Stąd ograniczamy się do niedzielnego biegu, bo takie ponad 2-godzinne bieganie akurat jest elementem zbieżnym.
Jeśli interesuje Cię niedziela, to zapraszamy
Każdy z nas realizuje zapewne jakiś konkretny plan do startu docelowego, jedni biegają bardzo rano, inni późno w nocy. Stąd ograniczamy się do niedzielnego biegu, bo takie ponad 2-godzinne bieganie akurat jest elementem zbieżnym.
Jeśli interesuje Cię niedziela, to zapraszamy
-
- Dyskutant
[quote="adriankapa"]Cześc
Zgodnie z informacją od pana struża wyscigi sa otwarte cała dobę, tylko trzeba wejść wejściem które jest trochę dalej od Puławskiej. Główna brama jest najczęściej zamknięta.
Pozdrawiam,
Arek

Zgodnie z informacją od pana struża wyscigi sa otwarte cała dobę, tylko trzeba wejść wejściem które jest trochę dalej od Puławskiej. Główna brama jest najczęściej zamknięta.
Pozdrawiam,
Arek