Marki, Pustelnik
- Dreamer
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
12 lat temu,kiedy biegalem na dolnym slasku, to ludzie byli tak zaskoczeni widokiem biegajacego czlowieka, ze wpatrywali sie we mnie jak w kosmite. Ci mlodzi, glupkowaci zaczepiali i wysmiewali sie. Dziwne to bylo. Tu w Londynie, wychodzisz na ulice i widzisz ludzi biegajacych z taka czestotliwoscia jak tych co spaceruja. Oni maja taki styl zycia, dlatego dobrze sie tu czuje.cleo1223 pisze:Mam wrażenie, że jestem jedyną biegającą istotą w moich stronach...
MOze znajdz jakiegos kumpla do biegania?
"The more I run, the more I want to run, and the more I live a life conditioned and influenced and fashioned by my running. And the more I run, the more certain I am that I am heading for my real goal: to become the person I am."
-
- Rozgrzewający Się
Ja biegam w lesie w okolicach puszczy Słupeckiej - przy końcowym 718, czasami spotykam innych biegaczy, choć dosyć rzadko. Mam 32 lata, rekord w półmaratonie 1.54, w maratonie 4.33.
czasem sobie pobiegam
-
- Rozgrzewający Się
nie jestem specjalnie przywiązany do tych okolic, po prostu nie moglem znalezc nic ciekawszego w poblizu, wciaż szukam - mam w planach sprobowac trase na Horowe Bagna (sciezka rowerowa, chyba kolor zielony, moze niebieski), poza tym z psem musze raczej biegac po lasach
czasem sobie pobiegam
-
- Stary Wyga
Horowe bagno, to na pewno szlak zielony (www.marki.pl) - super miejsca do biegania.
Ja na razie biegam w okolicy zwałki w Markach, ale to też na razie. Muszę się rozbiegać.
Ja na razie biegam w okolicy zwałki w Markach, ale to też na razie. Muszę się rozbiegać.
-
- Dyskutant
ja biegam troche na zachod od Was - po terenach Białołęki - pomiędzy kanałem żerańskim i Markami. Jest tu jeszcze co najmniej 4 biegających facetów.
Jak sie wzmocnie przez zimę to może na wiosnę pobiegnę przez las do Marek na razie mam za mały zasięg
Jak sie wzmocnie przez zimę to może na wiosnę pobiegnę przez las do Marek na razie mam za mały zasięg
--------------------------------------
Where no man has run before.
-
- Stary Wyga
i o zasięg właśnie chodzi....
mój też jest za mały (jak na razie);
Ja jestem tak po środku. Do Strugi to pewnie już niedługo dobiegnę, Białołęka troszkę dalej - ale trasa jest fantastyczna.
mój też jest za mały (jak na razie);
Ja jestem tak po środku. Do Strugi to pewnie już niedługo dobiegnę, Białołęka troszkę dalej - ale trasa jest fantastyczna.
-
- Dyskutant
no to jak sie rozbiegam, to dam znac. Na oko mam z 5 km do ul. Grunwaldzkiej z mojej strony do lasu wbiegne na wysokości Zdziarskiej.
-
- Stary Wyga
... ja z ul. Piłsudskiego (na wysokości Wspólnej) wbiegam do lasu i robię kólko - do Grunwaldzkiej, wokół jeziorka i wybiegam na Okólną, gdzie na wysokości Spacerowej wbiegam do lasu na niebieski szlak.
nie wiem tylko czy to Wojdyńska, czy Zdziarska;)
nie wiem tylko czy to Wojdyńska, czy Zdziarska;)
-
- Dyskutant
ostatnio zabłądziłem w tym małym lesie - miałem zrobić pętelke i wrócić na Zdziarską -a tu nagle ZONK - cmentarz w Markach.
Okazało się jednak, że droga powrotna jest prosta - szeroki trakt przy bramie cmentarza zaprowadził mnie wprost na Zdziarską
niechcący, mimochodem i przy okazji - ale do Marek więc dotarłem.
pozdro
Okazało się jednak, że droga powrotna jest prosta - szeroki trakt przy bramie cmentarza zaprowadził mnie wprost na Zdziarską
niechcący, mimochodem i przy okazji - ale do Marek więc dotarłem.
pozdro