Witam!
Zaczynam biegać, ale samemu to wiecie, krócho troche czasami z motywacją.
Jeżeli chciałby ktoś biegać nad Wisłą (Dąbie-Galeria Kazimierz-Salwator), to piszcie!!!
Mam nadzieję, że fajnie będzie z kimś pobiegać.
P.S. Zapraszam do biegania zarówno osoby doświadczone, jak i nie zaprawione w bojach, czyt. niedoświadczone - jak ja
Wisełka Kraków
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Wszystkim Krakusom (uczestnikom ostatniej edycji CM przypominam o mozliwości wyjazdu do Frankfurtu). Więcej informacji na stronie KKB Dystansu.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
gregoz
-
- Rozgrzewający Się
hej, ja zaczynam biegać od jutra;p wprawdzie juz kiedyś ćwiczyłam, ale króko i teraz mam formę do... jaśli nadal chcesz to może zacznijmy od błoni- będzie wiadomo ile przebiegliśmy;) mam 19 lat, tel- 507 55 69 33
Rituś;p
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Może najlepiej będzie jak załozycie temat: Kraków-Błonia ?
W środy i niedziele biegają tam Nikeowcy - ale w inne dni - będzie wam łatwiej się spotkać, zintegrować. To przeciez popularne miejsce do biegania.
W środy i niedziele biegają tam Nikeowcy - ale w inne dni - będzie wam łatwiej się spotkać, zintegrować. To przeciez popularne miejsce do biegania.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
ja też chętnie pobiegałbym z kimś początkującym,
właściwie to dopiero chce zacząć regularne bieganie i przydałby się ktoś kto jest w podobnej sytuacji do mojej,
chciałbym biegać po parku Jordana i Błoniach
właściwie to dopiero chce zacząć regularne bieganie i przydałby się ktoś kto jest w podobnej sytuacji do mojej,
chciałbym biegać po parku Jordana i Błoniach
- Kazim
- Stary Wyga
Na ścieżki nike przychodzi dużo początkujących. Treningi na błoniach są w środę o 18-tej i w niedzielę o 10-tej. Ewentualnie zapraszam na AWF największa liczba osób. zawsze potem można się umówić z kimś na wspólne bieganie w inne dni. Nie samym nikem człowiek żyje
-
- Rozgrzewający Się
Witaj , zaczynam biegac juz od 3 tyg. gdzie i o której godzinie są te biegi na błonach ?Kazim pisze:Na ścieżki nike przychodzi dużo początkujących. Treningi na błoniach są w środę o 18-tej i w niedzielę o 10-tej. Ewentualnie zapraszam na AWF największa liczba osób. zawsze potem można się umówić z kimś na wspólne bieganie w inne dni. Nie samym nikem człowiek żyje