Wyprzedaże
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: brak
Chyba jednak coś jest na rzeczy.wysek pisze:Na dzień dzisiejszy to zdecydowanie plotki.brujeria pisze:Wysek, jeśli mogę zapytać - nie wiesz czasami, czy w Bydgoszczy będzie ten Decathlon w końcu, czy to znowu jakieś plotki?
express bydgoski, chyba wczorajszyZ kolei przy ul. Jasinieckiej w sąsiedztwie „Leroy Merlin” i „Auchan” wyrośnie „Decathlon”. Będzie można tam kupić przede wszystkim sprzęt i odzież sportową. Sklepy tej sieci są znane z oferowania akcesoriów do mniej popularnych dyscyplin, takich jak na przykład golf czy łucznictwo. Prace mają rozpocząć się jeszcze w tym roku. W nowych sklepach w tym roku prace znajdzie około 300 bydgoszczan. Najwięcej zatrudnionych zostanie w obiekcie na Fabrycznej. Inwestor nie podaje jednak konkretnych liczb. Spożywcze dyskonty najczęściej oferują ok. 20 nowych etatów. W sklepie „Decathlon” pracować będzie 50 - 70 osób.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
-
- Rozgrzewający Się
Ja polecam sklep internetowy Intersportu. Sporo przecenionych rzeczy, a Asicsy GT 2160 kupiłem przed chwilą o ponad 100zł taniej niz w innych sklepach. Dodatkowo udało mi się kupić numer 48... W Decathlonie też przecenili Asicsy, ale wybór jest niewielki.
Z drugiej strony nie za barrdzo wiem skąd się wzięła początkowa cena grubo ponad 400zł - nigdzie na świecie takiej nie widziałem...
Z drugiej strony nie za barrdzo wiem skąd się wzięła początkowa cena grubo ponad 400zł - nigdzie na świecie takiej nie widziałem...
-
- Wyga
Melduję, że aktualnie Decathlon ma Nimbusa 12 w dobrej (jak na Polskę) cenie: 449zł. Tylko że z rozmiarami robi się krucho - np. 45 była dziś rano tylko 1 ostatnia para w całej Warszawie ... i już czeka w szafce na mój jutrzejszy trening
N E G I U
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Te ceny są przerażające, w USA nimbusy 12 kosztują 220zł a z przesyłką do Polski 270
-
- Wyga
Co się niesamowicie przekłada na średnie BMI amerykańskiego obywatelaDuncan pisze:Te ceny są przerażające, w USA nimbusy 12 kosztują 220zł a z przesyłką do Polski 270
A tak na serio: mogłem bez problemu kupić w D o 10 ojro (40pln) taniej, ale wolałem w PL z gwarancją realizowaną na miejscu.
N E G I U
-
- Wyga
Polecę jeszcze gatki mojej ulubionej firmy odzieżowej "pro touch":
http://esklep.intersport.pl/pl/product/ ... lin-166952 - rewelacyjny stosunek ceny do jakości.
http://esklep.intersport.pl/pl/product/ ... lin-166952 - rewelacyjny stosunek ceny do jakości.
N E G I U
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
Widziałem że bardzo dużo fajnych rzeczy jest teraz na promocji w sklepie tanisport.pl
Myślę że jak przyjrzycie się dokładnie ich ofercie to znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie, w końcu wybór mają ogromy i mają rzeczy wszystkich znanych marek.
Myślę że jak przyjrzycie się dokładnie ich ofercie to znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie, w końcu wybór mają ogromy i mają rzeczy wszystkich znanych marek.
-
- Zaprawiony W Bojach
Grzesiek, odpuść z tymi pseudoradami, naprawdę.
Albo otwarcie występuj jako przedstawiciel konkretnych sklepów.
Trochę szacunku dla forumowiczów proszę.
Albo otwarcie występuj jako przedstawiciel konkretnych sklepów.
Trochę szacunku dla forumowiczów proszę.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Już była tu jedna taka "pseudoforumowiczka" co ten pseudo "tanisport" reklamowała, skończyło się banem... i to jest jedynie słuszna droga, bo jak chcą się reklamować, to niech reklamę wykupią na bieganie.pl
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.