niemniej wykres ładnieszy, pokazuje jakby dokładniej i wogóle ach i och.
tylko kurna, wciąż nie biega za mnie

Też to zauważyłem!cichy70 pisze:ano mam i wgrałem wczoraj. dzisiejsze zawody na 10km pokazał mi z dokładnością do 1 m. trasa atestowana. ale po wgraniu chyba 1.1.6, dystans zaczął się chrzanić i od 1.1.8 ma recznie ustawiony faktor na 102.3 bodajże.
niemniej wykres ładnieszy, pokazuje jakby dokładniej i wogóle ach i och.
tylko kurna, wciąż nie biega za mnie
keiw pisze:U mnie z dzisiejszych zawodów na 10 km jest tak:
A dokładnie:
Ja nie jestem w grupie beta testerów, mam oficjalny soft 1.1.2.
Dokładność wręcz poraża - pozytywnie
już widzę Kun wypytuje następnych o to.blazko pisze: Też to zauważyłem!
Przy biegu ok 5:00/km stryd pokazuje ok 5:30/km. Zaniża też przebyty dystans oraz spadły mi kalkulacje mocy.
Napisałem właśnie na forum stryda pytanie czy ma to związek z betą...
A biegłeś zawody po chodniku, czy po wewnętrznej części drogi, a może po zewnętrznej linii drogi - pytam z czystej ciekawości.cichy70 pisze:już widzę Kun wypytuje następnych o to.blazko pisze: Też to zauważyłem!
Przy biegu ok 5:00/km stryd pokazuje ok 5:30/km. Zaniża też przebyty dystans oraz spadły mi kalkulacje mocy.
Napisałem właśnie na forum stryda pytanie czy ma to związek z betą...
fakte jest, że zanim wgrałem betę nie miałem najmniejszych problemów, a podkusiło mnie zapisać sie na betatestera no i od razu tempo i dystans poszedł się ...
natomiast po kalibracji, dziś na zawodach na 10km piknął min 1okm dokładnie na lini pomiaru czasu, no ale to czysty przypadek mysle, bo trochę zygzakiem też biegłem
Poczekam jeszcze z dzień / dwa i poproszę chłopaków o powrót do wersji stabilnych.cichy70 pisze: już widzę Kun wypytuje następnych o to.
fakte jest, że zanim wgrałem betę nie miałem najmniejszych problemów, a podkusiło mnie zapisać sie na betatestera no i od razu tempo i dystans poszedł się ...
natomiast po kalibracji, dziś na zawodach na 10km piknął min 1okm dokładnie na lini pomiaru czasu, no ale to czysty przypadek mysle, bo trochę zygzakiem też biegłem
Ja biegam z Polar V800 i mam ustawiony współczynnik kalibracji na "1.000" czyli czyta to co mu Stryd podaje.thomekh pisze:...
Jaką kalibrację masz ustawianą? U mnie z zawodów na dychę wychodzi pomiędzy 97.2 a 97.5
Ale kogo pytasz, mnie?thomekh pisze:Jakiego masz smartphone? Jak któryś z huawei i podobnych to sprawa jest jasna....