Upadek iPhone podczas biegu i rozbity ekran
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Spore nieszczęście. Niestety nie był ubezpieczony. Czytam, że teoretycznie da się wymienić, ale potrzeba sporej precyzji. Czy ktoś już to może przerabiał wcześniej? W sensie wymianę pobitego dotyku w iPhone 6? Ile was to kosztowało?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Po co biegac z telefonem?
To dodatkowy stresor i obciążenie!!!!
Wysłane z mojego DUK-L09 .
To dodatkowy stresor i obciążenie!!!!
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
A zyc bez fejsa i insta ciężko?Arasso pisze:A czym robić fotki na fejsa i insta? Zegarkiem?
Żarcik
Spoleczenstwo jest mega uzależnione i 'chore' od różnorakich smartphonów, phontabletow etc.
Przede wszystkim mlodziez jest chorowita na tego typu wynalazki, teraz zamiast porozmawiac w cztery oczy, to lepiej wyslac SMS do kogos kto jest kilkadziesiat metrow od ciebie!!!!.
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
- b@rto
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: brak
Idź po prostu do jakiegoś serwisu (na żywo) i zapytaj - a jak już to prościej tego się dowiedzieć np. na elektroda.pl albo forum dla posiadaczy ajfonów niż na forum o bieganiu. Jakbyś pobił podczas naprawy samochodu czy nawet podczas jazdy to byś poszedł na forum dotyczące marki samochodu?ilion pisze:Spore nieszczęście. Niestety nie był ubezpieczony. Czytam, że teoretycznie da się wymienić, ale potrzeba sporej precyzji. Czy ktoś już to może przerabiał wcześniej? W sensie wymianę pobitego dotyku w iPhone 6? Ile was to kosztowało?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52 min
- Życiówka w maratonie: 4:15:12
Da sie wymienic w miare prosto. Wpisz w googlach "Iphone 6 screen replacement" i dostaniesz instrukcje jak to zrobic krok po kroku.ilion pisze:Spore nieszczęście. Niestety nie był ubezpieczony. Czytam, że teoretycznie da się wymienić, ale potrzeba sporej precyzji. Czy ktoś już to może przerabiał wcześniej? W sensie wymianę pobitego dotyku w iPhone 6? Ile was to kosztowało?
Ja wymenialem juz w kilku telefonach. Przy zakupie screena dostawalem tez komplet narzedzi. W zasadzie niezbedny jest jeden nietypowy srubokret, bez reszty mozna sobie poradzic. Ja kupowalem ekran w Chinach i kosztowal okolo 120 zl, pewnie mozna zamowic na alibabie, tylko trzeba bedzie poczekac.
Ekran do 6 i 6s jest inny, wiec uwazaj przy zamawianiu.