Suunto ambit3 sport movescount

marek777
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,
dwa tematy i jeżeli gdzieś na forum się już pojawiły proszę o info gdzie szukać:
Do swojego konta na movescount podłączyłem przez nieuwagę zegarek żony. W wyniku czego mam teraz jej i swoje aktywności na moim koncie.
Pytanie 1 - jak na moim koncie wykasować jej aktywności
Pytanie 2 - jak zrobić żeby na koncie żony pojawiły się jej aktywności, bo po podłączeniu zegarka i zrobieniu synchronizacji, zachowuje się tak jakby nie widział tych aktywności które zostały już pobrane na moje konto.

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam,

Marek
PKO
Nikonem
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

marek777 pisze: Pytanie 1 - jak na moim koncie wykasować jej aktywności
Pytanie 2 - jak zrobić żeby na koncie żony pojawiły się jej aktywności
ad1 Opcja "usuń urządzenie" (przejdź do ustawienia zegarka na www.movescount.com).
ad2 Urządzenia możesz dodać w aplikacji na komputer (Suuntolink).
P.S. Mam Spartan Ultra, ale chyba będzie tak samo.
khorne
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

marek777 pisze: Pytanie 2 - jak zrobić żeby na koncie żony pojawiły się jej aktywności, bo po podłączeniu zegarka i zrobieniu synchronizacji, zachowuje się tak jakby nie widział tych aktywności które zostały już pobrane na moje konto.
Z tego co wiem to niewiele możesz z tym zrobić. Suunto raz wgrany trening nigdy więcej nie wgra gdzie indziej. Jest to nawet w manualu/faq na ich stronie. Dlatego ja osobiście synchronizuje aktywności tylko przez komputer a nie komórkę (taki tips, niekoniecznie związany z Twoim tematem). Prawdopodobnie zostanie Ci tylko ręczne wrzucenie aktywności (bez mapy itp.), względnie import z czegoś pokroju Stravy/Endomondo itp. o ile MS umożliwia tego typu zabawy (tego nie sprawdzałem).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ