Cześć,
Chciałem zapytać użytkowników Suunto Ambita 3 o kilka kwestii związanych z użytkowaniem tego zegarka przez osoby średnio obeznane w elektronicznym osprzęcie (smartfon itp).
Chce kupić ten zegarek bo ma super GPSa, wygląd i baterie, poza tym oprócz biegania czasem chodzę po górach także bajerki w postaci barometru też mi sie podobają. Jedyna rozterka jaką mam to czy bez większych zabaw na platformie movescount będę mógł z tym zegarkiem zrobić zwykły trening albo interwały i mieć na końcu jego podsumowania. Przeraża mnie trochę opcja grzebania w smartfonie żeby coś tam zmienić w zegarku także chce to ograniczyć do minimum. Czy np. podstawowe interwały zrobię bez platformy movescount?
Chciałem też zapytać czy coś zmienia się w użytecznosci podstawowych funkcji biegowych zegarka bez częstych aktualizacji oprogramowania. Biegam bez smartfona.
Dodatkowa sprawa to jak jest z łączeniem sie ze smartfonem który ma androida (tylko taki mam)? Ta sprawa została już załatwiona przez Suunto czy dalej chodzi tyko na app.?
Druga kwestia czysto estetyczna, czy istnieje możliwość zakupu zegarka z szafirowym szkiełkiem w opcji czarnej, bez tej metalowej obwódki w koło? Przeglądnąłem wiekszość sklepów i pomału zaczynam wątpić heh.
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Maciek