dane z polara v800

Gagasia
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zgrywam dane z zegarka bezprzewodowo do polara flow w tel z androidem,ale potem nie mam ich w programie na kompie.czemu? Muszę do każdego urządzenia zgrywać osobno? To bez sensu: (
PKO
kerech
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a masz telefon podłączony do Internetu żeby mogły zostać przesłane dane z telefonu do aplikacji???
Gagasia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Tak.mam Wi-Fi i czasem korzystam.muszę mieć net w chwili wysyłania danych do tel z zegarka?
moisz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jest wątek o polar V800, dlaczego tam nie zadajesz pytań, jeśli masz jakiś problem, tylko co chwilę zakładasz nowy? Po co robić śmietnik z zilionem wątków.
Gagasia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Uważam,ze tak jest czytelniej:)
kerech
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Gagasia pisze:Tak.mam Wi-Fi i czasem korzystam.muszę mieć net w chwili wysyłania danych do tel z zegarka?
Nie musisz mieć w danej chwili (tj. w momencie synchronizacji zegarka z telefonem), ale potem jak już jesteś w zasięgu sieci w telefonie to musisz zsynchronizować apkę z www. Nie ma innej opcji. Samo się nie prześle :]

I faktycznie proponuje kontynuacje tematu w wątku o v800
Gagasia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A jak to zrobić?co to znaczy apka?android?
pehop
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 82#p773782 to najpierw poczytaj, a potem pytaj - tak będzie przejrzyściej...
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
Gagasia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Przeczytałam,ale tam są info jak sparowac zegarek z tel,a nie aplikacje z www.
pehop
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale Ty tak serio? Ja wiem, że czytanie ze zrozumieniem to umiejętność zanikająca w narodzie, ale podobno bieganie poprawia zdolności umysłowe (http://bieganie.pl/?cat=123). Której części z tego linku (http://www.polar.com/e_manuals/V800/Pol ... yncing.htm)nie rozumiesz?
Czy tej informacji:
Po synchronizacji pulsometru V800 z aplikacją Flow dane treningowe zostaną również automatycznie zsynchronizowane z serwisem internetowym Flow za pośrednictwem połączenia internetowego.
Czy może 2 pierwszych kroków wymagań wstępnych:
Przed synchronizacją upewnij się, że:
1. Utworzyłeś konto Polar i zainstalowałeś aplikację Flow.
2. Zarejestrowałeś pulsometr V800 w serwisie internetowym Flow oraz co najmniej raz zsynchronizowałeś dane za pomocą oprogramowania FlowSync.
3. Funkcja Bluetooth została włączona, a tryb samolotowy nie jest aktywny w Twoim telefonie.
4. Pulsometr V800 zostało nauczone z Twoim telefonem. Więcej informacji znajduje się w części Łączenie
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
Gagasia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja wszystko rozumiem.chyba Ty masz problem jakiś:)
Wszystko niby ok a jednak dane nie są przesyłane.rozumiesz czemu?
Awatar użytkownika
prorok
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bo nie ma dżemu.
Przesyła raz na 10 prób i tyle. Wyłącz bt, zrób hard reset polara, albo soft reset, odinstaluj apkę, znowu zainstaluj, odłącz zegarek od telefonu, znowu skojarz, kombinuj dziewczyno. To jest wyższa elektronika.
pehop
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z tego co można wyczytać w pierwszym poście, to zegarek przesyła dane do aplikacji, ale dalej już nie. Wg mnie poszła na żywioł - zrobiła konfigurację nie w tej kolejności i teraz płacz, zgrzytanie zębów i zawracanie dupy...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ