Nie uświadczyłem tego problemu.kony pisze:Problem z obcieraniem w Garminach dotyczy paska do pomiaru tętna a nie paska od zegarka.Srubaa pisze:2. Pasek mnie nie obciera. Widocznie to kwestia nadgarstka.
To chyba kwestia indywidualna.
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Nie uświadczyłem tego problemu.kony pisze:Problem z obcieraniem w Garminach dotyczy paska do pomiaru tętna a nie paska od zegarka.Srubaa pisze:2. Pasek mnie nie obciera. Widocznie to kwestia nadgarstka.
U mnie też tak było aż w końcu mi padł.tomasir pisze:mój delikatnie paruje przy niskich temperatura i dużej wilgoci (jak leje też biegam), ale od razu po biegu "odparowuje". Nie stwierdziłem by powodowało to jakieś dodatkowe problemy
No średnie to średnie. Całkowity czas treningu/pokonany dystans.PanTalon pisze:Witam,
jak jest liczone to tempo. Bieżące wiadomo, tak samo jasne jest dla mnie tempo okrążenia a średnie?
Nie, ale te informacje masz na Garmin Connect. Dane pobiera chyba z lotnisk. U siebie mam EPWR czyli oznaczenie lotniska we Wrocławiu.roberturbanski pisze:Witam, pytanie: czy 210-tka "zbiera" informacje o pogodzie? Czy jest to zależne od czegoś innego niż modelu?