Najwyraźniej ciśnienie zaczęło spadać.Pawel_W pisze:byłem wczoraj w Tatrach, całkiem dokładnie mierzył wysokość - przez pierwszą połowę trasy dokładnie tyle co na znakach, później coraz bardziej się rozstrajał (przy ostatnim pomiarze podał prawie 30m za dużo)
ktoś wie czym to mogło być spowodowane?
Suunto Ambit 2 Black - mini recenzja:)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Noooo, ja wczoraj podczas morsowania wykonywalem podbiegi na ponad 6000m z 300m depresji 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
a to lód musi być?
- GoUltra.pl
- Wyga
- Kontakt:
Biegi Ultra i testy sprzętu www.GOULTRA.pl
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Jak to jest z interwałami? Widziałem w ustawieniach na movescount że jest ale jak to poustawiać?
Uruchamiamy to w zegarku już podczas treningu jak mamy zamiar wykonać interwały czy inaczej?
Uruchamiamy to w zegarku już podczas treningu jak mamy zamiar wykonać interwały czy inaczej?
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Pierwsze opinie są całkiem dobre. Z tego co widzę to Epson atakuje rynek od razu 3 modelami.
Swoją drogą dziwie się Casio ze jest w tym temacie daleko, skoro już firma kojarzona głównie z sprzętem biurowym bierze się za segment fitness
Bateria ma trzymać rzekomo 30h, w pełni programowalne interwaly, funkcja tap znana z Polara
http://www.epson.co.uk/gb/en/viewcon/co ... 1215/#navi
Swoją drogą dziwie się Casio ze jest w tym temacie daleko, skoro już firma kojarzona głównie z sprzętem biurowym bierze się za segment fitness
Bateria ma trzymać rzekomo 30h, w pełni programowalne interwaly, funkcja tap znana z Polara
http://www.epson.co.uk/gb/en/viewcon/co ... 1215/#navi
Ostatnio zmieniony 10 lis 2014, 18:51 przez rockduck, łącznie zmieniany 1 raz.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Ktoś pomoże ?kuczlaw pisze:Jak to jest z interwałami? Widziałem w ustawieniach na movescount że jest ale jak to poustawiać?
- norkun
- Stary Wyga
W zegarku nie ustawisz interwałów. Jedynie przez stronę (i to jest jedyny jak dla mnie minus Suunto). W Movescount przy dyscyplinie wchodzisz w ustawienia zaawansowane. Zaznaczasz licznik interwałów. Ja mam ustawione tak, że w górnym mam 1km w dolnym ustawiony czas 4:31 i 5 powtorzeń. Zaczynam normalnie trening. Zakładam rozgrzewkę 1km. Potem długie wciśnięcie Next. Wchodziszw Activate. Masz opcję Interval tim.... Wciskam i lecę 1km pilnując tempa 4:31. Sygnał dzwiękowy, 4:31 min spokojnie, sygnał dzwiękowy..... i tak 5 razy. Opcji ustawienia rozgrzewki i schłodzenia nie ma, albo nie potrafię ustawić.kuczlaw pisze:Ktoś pomoże ?kuczlaw pisze:Jak to jest z interwałami? Widziałem w ustawieniach na movescount że jest ale jak to poustawiać?
Są też jakieś apki.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:21
- Kontakt:
nie wiem czy ktoś miał też taki problem, ale... zegarek zgubił mi 2 treningi
zgrałem dzisiaj aktywności z tygodnia i widzę, że brakuje jednego biegania i jazdy na rowerze
mieliście takie przypadki?
zgrałem dzisiaj aktywności z tygodnia i widzę, że brakuje jednego biegania i jazdy na rowerze
mieliście takie przypadki?