i go mebów nie mają

No właśnie, dzięki. Zostałem zmotywowany, by to gdzieś pomacaćharti pisze:no niestety tak kolorowo z trwałością nie jest :/
mam na myśli GoRun2
@jabbur: z przodu szeroko, to dla mnie jedno z głównych kryteriów przy wyborze bo w najszerszym miejscu stopy mam 12,5 cm
Na Amazonie można od 30-tu paru zielonych wyhaczyć. Z transportem będzie ze 150 właśniekachita pisze:Ja pisałam o trwałości jedynek, dwójek ani trójek nie miałam okazji używać. Dwie pary jedynek mam z promocji, po 150-170 zeta (sarenza i tkmaxx)Tutaj: viewtopic.php?p=670585#p670585 można sobie obejrzeć, jak moje jedynki prezentują się po 1000 km. Gife u siebie na blogu też robił dokumentację fotograficzną.
+ 22% VATjabbur pisze:Na Amazonie można od 30-tu paru zielonych wyhaczyć. Z transportem będzie ze 150 właśniekachita pisze:Ja pisałam o trwałości jedynek, dwójek ani trójek nie miałam okazji używać. Dwie pary jedynek mam z promocji, po 150-170 zeta (sarenza i tkmaxx)Tutaj: viewtopic.php?p=670585#p670585 można sobie obejrzeć, jak moje jedynki prezentują się po 1000 km. Gife u siebie na blogu też robił dokumentację fotograficzną.
23%fantom pisze:+ 22% VAT
cóż, najważniejsze żeby buty miały rozmiar europejskijabbur pisze:w wysokości amerykańskiej
Z cla nie z VAT-u. Oczywiscie jak sklep napisze ze to "gift" to nie zaplacisz ale generalnie jest to oszustwo i moga cie zawezwac do zaplaty.f.lamer pisze:23%fantom pisze:+ 22% VAT![]()
ale przesyłki do wartości 45 euro mogą być zdaje się z vat zwolnione
no, chyba że jesteś eksprezydentem. wtedy ze sprzedaży/zakupu butów raczej nie musisz się nikomu tłumaczyćfantom pisze: generalnie jest to oszustwo