Reszta to wzrokowcy, nie będą się wypowiadać póki nie zobacząkatekate pisze:czy reszta forumowiczów sie zgadza? żebym źle nie kupiłaSkoor pisze:Niebieski do stringow, rozowy do skarpet

Reszta to wzrokowcy, nie będą się wypowiadać póki nie zobacząkatekate pisze:czy reszta forumowiczów sie zgadza? żebym źle nie kupiłaSkoor pisze:Niebieski do stringow, rozowy do skarpet
"Zabawny" wierszyk nie był skierowany do Ciebie (w przeciwieństwie do wcześniejszego wpisu, który - mam nadzieję - dało się uznać jako pi razy drzwi konstruktywny) tylko był w zamiarze elementem dygresji natury ogólnej, która jakoś tak w Twoim wątku się rozpoczęła i - sądząc po pokaźnym pęczku świeżych wpisów - ma się dobrzeSammi pisze:hassy, ale ten "zabawny" wierszyk mogłeś sobie darować, w szczególności jeśli zauważyłeś (albo i nie) piszesz do dziewczyny...
Ale na przedwiośniu zaczynasz obnażać ino kostki czy też - o, szalona! - także NADPUPIE??!!!katekate pisze:musisz zaczekać do marca :-P
Tak mówisz, to chyba je łyknę skoro mają być męskie.Biszcz pisze:Witam interesują mnie te buciki, tylko mnie martwi że mi jakoś wyglądają na damskie buty. A jakie jest wasze zdanie?? http://allegro.pl/adidas-duramo-4-m-but ... 68287.html
gorszy dzień czy zawsze taki jesteś? :Dherson pisze:ja bym bardzo prosił o to, żeby nie szerzyć lamerstwa na forumjarek1 pisze:też używam butów Nike Free do chodzenia - zarówno po dworze a drugi model mam na trening. Polecam.
nie od dzisiaj wiadomo, że nike free służą tylko i wyłącznie do treningów i chodzenia w domu