Suunto Ambit 3

manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Uruchamiam apkę w telefonie. Włączam bluethoth na ikonie w apce. Następnie uruchamiam synchronizację w zegarku. Po trzech minutach telefon jest połączony z zegarkiem. Czy to długo czy krótko nie wiem. W każdym bądź razie zanim skończę rozciąganie trening jest już przesłany na serwis bez użycia kabla.
PKO
zaslonka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 50:01

Nieprzeczytany post

Panowie i Panie

Mam Fenixa 3 i chciałem się zapytać czy wymienilibyście go na Ambita 3 gdybyście mieli okazję ??
Awatar użytkownika
spietrza
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zaktualizowałem oprogramowanie na zegarku i sparował się w moment. Jedynie synchronizację musiałem powtarzać z 4 razy aby doszło do 100%
Mam Androida 5.0.2.

Raz przy przeglądaniu sportowych trybów zwiesiła się apka, ale ponownie sama uruchomiła :) Dodatkowo przy konfigurowaniu nowych widoków nie widzę wszystkich swoich aplikacji jakie napisałem i powinny być dostępne/widoczne tak jak to się dzieje na kliencie webowym.
zaslonka pisze:Panowie i Panie

Mam Fenixa 3 i chciałem się zapytać czy wymienilibyście go na Ambita 3 gdybyście mieli okazję ??
To wszystko zależy do czego chcesz zegarek wykorzystać. Są plusy i minusy w obu zegarkach.
Triathlon to moje hobby
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wybór trochę jak coca-cola czy pepsi.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:wybór trochę jak coca-cola czy pepsi.
Z tych dwóch whisky :-)
Awatar użytkownika
LoveBeer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34.00
Kontakt:

Nieprzeczytany post

to tak jakbys zapytal posiadaczy mercedesow czy gdyby mieli okazje wymienic bmw na mercedesa to czy by wymienili. gdyby chcieli bmw to nie kupowaliby mercedesa przede wszystkim ;)
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nietrafione porównanie
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LoveBeer pisze:

to tak jakbys zapytal posiadaczy mercedesow czy gdyby mieli okazje wymienic bmw na mercedesa to czy by wymienili. gdyby chcieli bmw to nie kupowaliby mercedesa przede wszystkim ;)
Posiadacz mercedesa, nie wymienilby bmw na mercedesa bo nie ma bmw tylko mercedesa ;)

Druga sprawa jest taka, ze jestem bylym posiadaczem mercedesa ktory jezdzi bmw i zaznaczam jeszcze, ze gdy posiadalem tego mercedesa, a ktos zaoferowalby mi wymiane na bmw to najprawdopodobniej bym sie zgodzil mimo, ze mercedesa chxialem kupic :hej:
Ostatnio zmieniony 06 maja 2015, 21:34 przez Skoor, łącznie zmieniany 1 raz.
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Macie problem :-) Ja mam toyotę corollę z 99 r i nie zamieniłbym ani na mercedesa ani bmw chyba że oba naraz :-) Na marginesie ta apka doprowadza mnie do szału raz się łaczy moment a raz 10 minut i nic. Nie mówiąc że non stop sie wysypuje przy przeglądaniu trybów sportowych.
Awatar użytkownika
embe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:52
Życiówka w maratonie: 3:23:30

Nieprzeczytany post

Problem z ambit3 run:
Po treningu zrobiłem (w zasadzie to "chciałem zrobić") synchronizację przez bluetooth - wysypało się raz i drugi (synch failed, czy jakoś tam). Olałem więc smartfona, zapiąłem klipsa i wpiąłem się do laptopa by USB - moveslink pomyślał, poprzesyłał coś tam i wrąbało mi ten ostatni bieg. W zegarku aktywność jest, w serwisie movescount.com - nie ma... I nie da rady tego zaciągnąć. Przeinstalowałem moveslink - nie pomogło
Czy są jakieś metody na re-upload brakującej aktywności do serwisu?
Obrazek
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam to samo choć trening jest w zegarku w żaden sposób nie chce przejść do move.
Awatar użytkownika
spietrza
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ponownie podłączyć aż do skutku. Na kablu tez się tak dzieje czasami ze aktywności nie widzi. Raz dopiero synchronizował mi aktywność po 10 podłączeniu.
Triathlon to moje hobby
rolba
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Przecież to wersja BETA :). Nie wiem czemu dziwicie się, że coś wam nie działa. Dobrze, że Suunto pracuje nad jej market releasem, fajnie że jest ona testowana juz przez użytkowników. Przynajmniej widac, co im zostało do dorobienia :).
Awatar użytkownika
embe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:52
Życiówka w maratonie: 3:23:30

Nieprzeczytany post

Ja się nie dziwię, tylko pytam o radę
Obrazek
Agata Christie
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

rolba pisze:Przecież to wersja BETA :). Nie wiem czemu dziwicie się, że coś wam nie działa. Dobrze, że Suunto pracuje nad jej market releasem, fajnie że jest ona testowana juz przez użytkowników. Przynajmniej widac, co im zostało do dorobienia :).
Jasne, to tylko wersja beta, ale nawet jak na bete jest mocno niedopracowana - ja bym to nazwała raczej wczesna alfa...
Nie zmienia to faktu, ze skoro juz pojawila sie w koncu wersja na androida, to jest dobrze - teraz Suunto juz na pewno bedzie
dalej ciagnac projekt.

BTW - w moim przypadku aktualizacja firmware do 1.5 pomogla o tyle, ze zegarek daje sie juz sparowac z androidem (za x razem),
z poziomu movescount udaje sie nawet dobrac do ustawien, ale po wylaczeniu BT nie potrafie kolejny raz (bez rozparowywania)
polaczyc komorki z programem :(
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ