Dodatkowo fajnie się sprawdza jeśli chcemy w nocy monitorować swoje tętno i uzyskać poranne tętno spoczynkowe

Fenix sobie leży na stoliczku i zapisuje tętno z paska w którym śpimy. Polecam zrobić czasem taki test

Kiedyś tak mierzyłem w ambicie2 tętno spoczynkowe, dostałem zjebki tu na forumjedz_budyn pisze:Start/Stop ->Indoor (bez gps) ->custom i mamy na szybko profil pod siłownię czy fitness.
Dodatkowo fajnie się sprawdza jeśli chcemy w nocy monitorować swoje tętno i uzyskać poranne tętno spoczynkowe
Fenix sobie leży na stoliczku i zapisuje tętno z paska w którym śpimy. Polecam zrobić czasem taki testmożna się wiele dowiedzieć co się z nami dzieje podczas snu
A po Polsku to będzie tak jak pisałem ?Start/Stop ->Indoor (bez gps) ->custom
Tak teraz myślę że poprzedni użytkownik musiał wgrać trening z GC, widzę tam ustawienia typu:rowerowyninja pisze:Nie wiem z czego to wynika, bo ja konfigurując zegarek wyłączyłem tylko "widzialność" opcji, z których nie korzystam typu jazda na nartach. Natomiast z treningu w pomieszczeniu /własne korzystam czasem na gimnastyce czy jodze i ta opcja była od początku w takiej postaci. Po wybraniu w pomieszczeniu mam opcje bieg/rower/własne/trening.
Tak patrzę teraz, to w konfiguracji nie ma opcji zmian menu 'w pomieszczeniu' w ogóle.