Buty minimalistyczne

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

yacool pisze: A po co taka wiedza leszczowi? Choćby po to żeby nie lecieć na takie kokieteryjne laurki.
Bracie Yacool coś mi się zdaje, że manipulowałeś przy dacie tego artykułu :oczko:
Wydaje mi się, że tam powinna być data 14-11-2012 a nie 14-11-2014 :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

yacool pisze:Przerostem formy nad treścią jest ta reklama, która niczym specjalnie nie różni się od reklam butów maksymalistycznych.
W ogóle niczym się nie różni, a nawet do niej nawiązuje. Swoją drogą, kto i kiedy "ochcił" ten sezon "sezonem butów maksymalistycznych"?
Trochę mnie nie było i ominęło mnie wiele donośnych wydarzeń: mistrzostwo świata w siatkówce, wygrana z Niemcami w kopanej, chrzest sezonu butów maksymalistycznych :-D
Inna sprawa, że te patałachy z agencji reklamowej nawet nie wiedzą jak się nazywa towar, dla którego piszą laurkę.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Próbowałem przytulić też crivity, ale wyraźnie nie było mięty.
Poza kalenji jest jeszcze spora liczba innych, przelotnych znajomości, ale istotnie, to kalenji rżnę na potęgę.
Awatar użytkownika
HeavyPaul
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przypuszczam, że zwiększyłeś sprzedaż Ekidenów bardziej niż jakakolwiek recenzja sprzedaż innego modelu :hahaha:
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM :)
Keri
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 2:59:50

Nieprzeczytany post

Bo to "nasz" trendsetter jest.
:sss:
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ekideny mają poważną wadę. Są za tanie. To główna przyczyna, na podstawie której nawet Doktor Zenon nie podbije sprzedaży.
Awatar użytkownika
HeavyPaul
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Yacool, oryginalne są tanie, ale pocięte można spokojna sprzedawać za ponad dwie stówy :taktak:
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aby dojrzeć idee Zenona trzeba wychylić się na chwilę z merkantylnego pociągu. Celem jest bowiem pokazanie świadomemu biegaczowi możliwości samodzielnego dopasowania pod siebie obuwia. Dostajesz informację jak to zrobić i na co zwracać uwagę. Ewentualnie więc płacisz za wiedzę, a nie produkt, który przy odrobinie dobrej woli i zaangażowaniu, sam dopracujesz do perfekcji, czyli komfortu użytkowania.
Awatar użytkownika
HeavyPaul
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tyle fajnych butów na rynku, a ci ciągle niezadowoleni i ciąć muszą :bum: Widać niektórzy mają większe potrzeby :P
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wszystko zależy jak pojmujesz słowo hobby.
Jeżeli twoje zainteresowania nie wykraczają poza kreowane przez rynek potrzeby, to dajesz tym samym przyzwolenie na tandetę i niski poziom.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

HeavyPaul pisze:ciągle niezadowoleni i ciąć muszą :bum: Widać niektórzy mają większe potrzeby :P
Chyba mniejsze, aby nie powiedzieć minimalistyczne?
Awatar użytkownika
HeavyPaul
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja po prostu nie dostrzegam potencjału Zenków, a dorabianie sobie do nich takiej ideologii, to już według mnie śmieszność. Szczerze mówiąc, ciężko nawet mi się odnieść do tego co piszesz. Wywody na temat Zenków urastają u Ciebie do miana (pseudo)naukowych wywodów i krucjaty w poszukiwaniu buta idealnego. A ja nie wiem co Zenki mogą mi zaoferować, czego nie dają mi niepocięte buty... Wiem, wiem, co naiszesz - dopasowanie do moich potrzeb :niewiem: A jeżeli jestem zadowolony z butów dostępnych na rynku to znaczy, że jestem leszczem, który po prostu ulega marketingowi :chrap: Bawcie się dalej :hahaha:
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czytaj ze zrozumieniem, to zaczniesz się tym też bawić.
Keri
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 2:59:50

Nieprzeczytany post

yacool pisze:deny mają poważną wadę. Są za tanie. To główna przyczyna, na podstawie której nawet Doktor Zenon nie podbije sprzedaży.
yacool pisze:Aby dojrzeć idee Zenona trzeba wychylić się na chwilę z merkantylnego pociągu. Celem jest bowiem pokazanie świadomemu biegaczowi możliwości samodzielnego dopasowania pod siebie obuwia. Dostajesz informację jak to zrobić i na co zwracać uwagę. Ewentualnie więc płacisz za wiedzę, a nie produkt, który przy odrobinie dobrej woli i zaangażowaniu, sam dopracujesz do perfekcji, czyli komfortu użytkowania.
Yacool, nie było jeszcze takiego bohatera, który zabiera jednym biednym i dawał drugim (pomijając państwo socjalne :ble: ).
Tak, zenki, a właściwie ekideny 50 są "nieprzyzwoicie" wręcz tanie i są/ mogą być znakomitą bazą wyjściową do przeróbek.

W świecie merkantylnym, wsad ma być jak najmniej kosztowny, by nie powiedzieć wręcz tani, a cała reszta to otoczka, wliczając w to know-how, który czasami jest totalnym bzdetem, ale jakże pięknie zapakowanym. :bum:

To co ty sugerujesz to działania Adam Słodowego w obszarze obuwia, ale tak na prawdę to nie but tu jest clou lecz powód takiego działania. Hm ... ciekawe ile osób to łapie?
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

yacool pisze:Czytaj ze zrozumieniem, to zaczniesz się tym też bawić.
Ja to prosty braciszek jestem... ale ja to widzę tak, że brat Wielki Paweł wQrwiony jest, że mu się tu autopromocja rozłazi, bo jakiś świr (czytaj dr Zenon) mu tu z własną wersją (znaczy się skrojoną na potrzeby każdego minimalisty indywidualnie) "minimalizmu" wyjeżdża... Widać już brat Wielki Paweł zapomniał jak u zarania minimum marketingowego bełkotu brodaty brat z Ameryki na pamiętnej reklamie skrobał nożykiem buty, dążąc do nowej równowagi... :spoczko:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ