Panowie- temat dot. zegarka Fenix 2. Wchodzę na forum by poczytać o nim, jego bolączkach i nowych możliwościach, softach, a nie o Suunto, pauzach i żonach. Faktem jest, że ostatni soft sporo zmienił w temacie dokładności śladów. I tu mam właśnie pytanie- miałem dłuższą przerwę od biegania po tym nowym sofcie. Ostatnio wróciłem i wszystko fajnie śmiga, tylko zastanawiam się czy to zasługa tego softu czy raczej gołych gałęzi... jak to u Was wyglądało jak jeszcze liście były? Bo jeżeli chodzi o inne problemy typu zawieszki, resety i niezapisywane treningów to nigdy tego problemu nie miałem ( choć mam ten pierwszy rzut 2QA)
Dokladnosci moze az tak nie poprawil (moze ja tego nie widze bo nigdy nie mialem wiekszych problemow), ale na pewno wprowadzili wiecej wygładzania (smoothing) danych i to jest dla mnie zauwazalne. Przestalem nawet uzywac footoda jako zrodla dla predkosci.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
Mi też się nie podoba. Mam nadzieje ze nie podążą tą drogą designu przy fenixie 3.
Do tego miałem nadzieje na mozliwosci przynajmniej jak w FR305, czyli mozliwosc wrzucania waypointow z PC. Niezlym fakupem jest tez brak mozliwosci ladowania podczasu uzytkowania...
No nic, mam nadzieje ze ktos z forumowiczow bedzie mogl pochwalic sie sladami zapisanymi za pomoca 920xt.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.