Suunto Ambit 3
-
Maciejunio
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Potwierdzam wydłużenie czasu pracy baterii,
w Szczawnicy wytrzymał 17h z próbkowaniem co 1 s., po zatrzymaniu treningu zostało jeszcze 15%.
w Szczawnicy wytrzymał 17h z próbkowaniem co 1 s., po zatrzymaniu treningu zostało jeszcze 15%.
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Jeszcze raz proszę o pomocvincec pisze:Spróbuj tutaj sobie zrobić taki trening http://www.ambitintervals.com/#!/
Otóż trzeba zrobić dwie zakładki
1. DURATION APP
2. TARGET APP
I teraz planuję trening na
1.Wtorek Przykładowo bieg ciągły w tempie 5min/km. Tworzę tryb sportowy o nazwie wtorek i zaciągam z apki te dwa parametry.
Ale teraz od razu chcę stworzyć całkiem inny trening na środę powiedzmy interwały. I znowu tworzę w tej apce trening interwałowy środa i zaciagam Duration i target. Ale jak podłącze zegarek aby zapisać środę to mi zmienia od razu wtorek. Jak to rozwiązać
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

przepraszam za pytanie, ale ty chcesz się bawić w aplikacje i przesył danych i któryś dzień rozkminiasz to na forum po to, żeby pobiec CIĄGŁY PO 5 MIN/KM?
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Podałem to dla przykładu aby jakoś łatwo i sensownie opisać. Przecież nie wkleję tu opisu 3 godzinnego biegu w Gorcach gdzie poukładałem sobie tempo i tętno w zależności od nachylenia terenu.Qba Krause pisze:żeby pobiec CIĄGŁY PO 5 MIN/KM?
Jakoś sobie poradziłem otóż target oznaczyłem dniami tygodnia. I stworzyłem dodatkowe kopie. Wybierając dany target z moich aplikacji nie zmieniają pozostałe już zaplanowane dni.
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

3 godzinnego biegu w Gorcach gdzie poukładałem sobie tempo i tętno w zależności od nachylenia terenu
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Bez takich mi tuQba Krause pisze:3 godzinnego biegu w Gorcach gdzie poukładałem sobie tempo i tętno w zależności od nachylenia terenu
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

chodziło mi o to, że napisałeś, że ułożyłeś sobie tempo i tętno? w sensie zaplanowałeś z jakim tempem/tętnem będziesz pokonywał dany odcinek w zaleznosci od nachylenia?
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
No bawię się zegarkiem 
-
macdrolas
- Rozgrzewający Się

A czy ktoś może mi powiedzieć co zrobić z dwoma tymi arkuszami z ambitintervals? W sensie jest tam: DURATION APP i TARGET APP. Skopiowałem tylko DURATION APP do tworzonej przeze mnie aplikacji, bo jak skopiowałem obydwa to występował mi błąd, więc skopiowałem tylko DURATION APP i w związku z tym mam sygnał pikania po każdym interwale, ale się sam nie przełącza. Stąd moje dwa pytania:
1) Czy trzeba wklejać obydwa, jeżeli tak to jak?
2) Co zrobić, żeby same interwały się zmieniały, a nie przyciskiem BACK/LAP?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Te dwa arkusze tworzy się pod dwiema różnymi nazwami w kreatorze aplikacji. Następnie ustawiasz plan treningu. Potem kopiujesz kod źródłowy i wklejasz to aplikacji i sprawdzasz czy jest poprawny. POtem w trybie sportowym wklejasz te dwie stworzone zakładki i tyle.macdrolas pisze:A czy ktoś może mi powiedzieć co zrobić z dwoma tymi arkuszami z ambitintervals? W sensie jest tam: DURATION APP i TARGET APP. Skopiowałem tylko DURATION APP do tworzonej przeze mnie aplikacji, bo jak skopiowałem obydwa to występował mi błąd, więc skopiowałem tylko DURATION APP i w związku z tym mam sygnał pikania po każdym interwale, ale się sam nie przełącza. Stąd moje dwa pytania:
Co do działania chyba trzeba za każdym razem po skończonej sesji wciskać lap aby przejść do następnej.
- spietrza
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 48:50
- Kontakt:
Na google play nie widać appki.
Triathlon to moje hobby
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Jak dla mnie mało ważna aktualizacja. No chyba że będzie kompatybilny z androidem.Movescount App for Android will be available today. In a few hours we'll publish an update to Ambit3 watches and the Android app itself.
-
vincec
- Wyga

jest i apka
https://play.google.com/store/apps/deta ... nt.android
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Z moim nexus 4 nie działa znaczy nie łączy się. Niby napisane beta co nie zmienia faktu że lipa