Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
chciałeś na czołówce zaoszczędzić?herson pisze: a już myślałem, że faktycznie zaświeci jak latarka

Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Wczoraj mialem dziwna sytuacje. Wystartowalem jak zawsze przy dokladnosci ok 10m. Wszystko ok, tempo stabilne i w ogole. Nagle w lesie zaczela mi spadac predkosc, przy 8 min/km zatrzymuje sie i patrze a tutaj:
Wygladalo na to jak by modul gps sie na chwile zawiesil i zresetowal. Co dziwne na mapie nie widac tego babola ale na wykresach juz tak. Dodam ze nie mialem informacji o utracie sygnalu z satelitow.
No nic biegne dalej. Jakies 20s pozniej wszystko wrocilo do normy (dokladnosc 12-15, las) tylko kolejny kilometr mialem duzo srednio znacznie szybszy (gdy dodalem oba km i podzielilem przez dwa wychodzila prawidlowa predkosc)Wygladalo na to jak by modul gps sie na chwile zawiesil i zresetowal. Co dziwne na mapie nie widac tego babola ale na wykresach juz tak. Dodam ze nie mialem informacji o utracie sygnalu z satelitow.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mike, nie chciałbym być złośliwy, ale w którym miejscy to była dziwna sytuacja ?MikeSpy pisze:….Wczoraj mialem dziwna sytuacje...

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
cichy ej no weź 
swoją droga liczyłem na to, że poprawka 4.0 wniosła zauważalną poprawę pracy zegarka.... no nic, po raz kolejny okazało się, że nadzieją płonną jest
Na sobotnim GP w biegach przełajowych (trasa wokół jeziora Rusałka - las liściasty) pokazał takie cuda, że koniec. policzył dystans 5,49 gdzie u każdego innego maksymalne odchylenie to 60-90m. Tempo średnie z odcinka... "szał". Ślad - szkoda gadać.
Fenix2 to straszna padlina i żadna poprawka tego nie zmieni
F2 to pikny zegarek - znacznie ładniejszy niż babski ambit (oczywiście o gustach się nie dyskutuje). Szkoda tylko, że zasadniczo nie nadaje się do niczego więcej jak używanie go w roli codziennego zegarka. Na pewno ostatnią rzeczą jaka mu dobrze wychodzi to udawanie zegarka multisportowego

swoją droga liczyłem na to, że poprawka 4.0 wniosła zauważalną poprawę pracy zegarka.... no nic, po raz kolejny okazało się, że nadzieją płonną jest

Na sobotnim GP w biegach przełajowych (trasa wokół jeziora Rusałka - las liściasty) pokazał takie cuda, że koniec. policzył dystans 5,49 gdzie u każdego innego maksymalne odchylenie to 60-90m. Tempo średnie z odcinka... "szał". Ślad - szkoda gadać.
Fenix2 to straszna padlina i żadna poprawka tego nie zmieni

F2 to pikny zegarek - znacznie ładniejszy niż babski ambit (oczywiście o gustach się nie dyskutuje). Szkoda tylko, że zasadniczo nie nadaje się do niczego więcej jak używanie go w roli codziennego zegarka. Na pewno ostatnią rzeczą jaka mu dobrze wychodzi to udawanie zegarka multisportowego

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Rozgrzewający Się
Chcecie mieć porządny pulsometr- Polecam bardzo udany model Garmit 310 XT. Kupiłem nowy, cena 2x mniejsza od tu testowanego. Kto nie jest snobem (pogoń za najnowszymi nowinkami technologicznymi), ten doceni sprzęcik. Ktoś może napisać, że to cebula- na rynku od ok. 6 lat, ale b. stabilnie działa-również w lesie super się spisuje. Od wejścia na rynek upłynęło już kilka lat, ale Garmin nadal na swej www ciągle go rekomenduje-nie bez powodu 
Pozdrawiam biegaczy

Pozdrawiam biegaczy
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
mówisz? 
no popatrz, przed fenixem miałem 310xt, która w niecałe półtorej roku lądowała 3 razy w serwisie, 4 egzemplarza już nawet nie rozpakowałem tylko od razu sprzedałem. Dobry zegarek, jak każdy garmin
poza tym kolego nazywanie kogoś snobem tylko dlatego, że kupił fenixa a nie znając powodów dla jakich go kupił (wyobraź sobie, że ludzie nie tylko do biegania potrzebują zegarki i w takim przypadku 310xt można wiesz gdzie sobie wsadzić..., ciekawe co nie?) jest delikatnie nie na miejscu

no popatrz, przed fenixem miałem 310xt, która w niecałe półtorej roku lądowała 3 razy w serwisie, 4 egzemplarza już nawet nie rozpakowałem tylko od razu sprzedałem. Dobry zegarek, jak każdy garmin

poza tym kolego nazywanie kogoś snobem tylko dlatego, że kupił fenixa a nie znając powodów dla jakich go kupił (wyobraź sobie, że ludzie nie tylko do biegania potrzebują zegarki i w takim przypadku 310xt można wiesz gdzie sobie wsadzić..., ciekawe co nie?) jest delikatnie nie na miejscu

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
wiem wiem, nie będę kopał leżącegoPiechu pisze:cichy ej no weź
F2 to pikny zegarek - znacznie ładniejszy niż babski ambit

ze niby ambit brzydki
Patryk ej no weź

mój babski Ambit:

Twój męski garmin:

- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
Dla mnie właśnie w tym ze sobie mimo zwieszki modułu poradził i nie były potrzebne jakieś resety i inne pierdolety
Generalnie nie mam z moim egzemplarzem problemów 
Ewidentnie fenix ładniejszy :-P
Ostatni HM policzył dokładniej niz brata 310xt z którym bieglem ramie w ramię

Ewidentnie fenix ładniejszy :-P
Ostatni HM policzył dokładniej niz brata 310xt z którym bieglem ramie w ramię
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Robert... pogrążasz się.... na tym zdjęciu Srambit wygląda jeszcze bardziej babsko niż zwykle 
Tylko owłosiona łapa ratuje to zdjęcie

Tylko owłosiona łapa ratuje to zdjęcie

- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Tego oliwkowego kojarzę z forum garmina. Wygląda przegenialnie 

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
to ja już wolę zostać tęczowym Ambitowcem, niż taką genialność nosićPiechu pisze:Tego oliwkowego kojarzę z forum garmina. Wygląda przegenialnie

ps
a co powiesz na ten mój sprzęt kupiony chyba w 1993 ?