Musiało boleć ;Dtombzd74 pisze:Przeczytałem wszystko całe 122 strony.
Może powiem tak - cenię to co robi DC. Pamiętajcie jednak o jednej rzeczy - wszelkie bugi nie wyjdą z sikora czy czegokolwiek po 1-5 treningach. DC prezentuje dość sensownie wszlkie funkcje danego modelu. Ciężko o ocenę dokładności GPS, stabilności, itp. Po prostu DC dostaje sprzęt tuż przed wprowadzeniem go na rynek, robi prezentację, i tak to się kręci.tombzd74 pisze:DC - temu kolesiowi nie można kompletnie ufać, warto tylko sprawdzić u niego jak wyglądają parametry na tle innych modeli. reszta to totalna ściema
eeee no jak się przymknie jedno oko to wygląda całkiem, całkiem. A jak się przymknie dwa...ooo Panie Szanowny ;D A co do kolorów - lud tego pragnie.tombzd74 pisze:920 to już totalna klapa, (mówię o wyglądzie) i po co oni wstawiają te kolorowe wyświetlacze?? Strasznie to wygląda i nie idzie w dobrą stronę.
Dla mnie świat telefonów komórkowych skończył się na Nokii 6310i... a sikorów biegowych właśnie gdzieś na FR310XT.tombzd74 pisze:Tak jak zawsze byłem rozwoju telefonii komórkowej i uważam że taki sprzęt powinien się rozwijać, tak zegarki treningowe muszą iść w inną stronę. Czy producenci myślą że smart wach-e są dla nich zagrożeniem?? Masakra jakaś.
miCoach-a od Adaśka. Tylko kupuj tego z ANT+ a nie z bluetooth. Aha i uważaj na modele podejrzanie tanie - ja kupiłem za 50 zł ale franca nie miała tego plastiku do mocowania do sznurówek. Poradziłem sobie stosując fajny, cienki rzep od kabli z serwerowni ;Dtombzd74 pisze:Dajcie znać którego footpod kupić.