No to daj znać co tam kupisz i jak się sprawuje... Ja poczekam na 920...jaroslavo pisze:No i w odpowiedzi na dzisiejsze moje zgłoszenie i wzburzenie dostałem info o możliwości rozstania się z Garminem. Mam odesłać sprzęt a dostanę zwrot kasy.
Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:10
- Życiówka w maratonie: 3:08
Gorzej jak 920 wyjdzie na tym samym module gps
Ja po kilku próbach, wymianach nowości Garmina kupiłem 910 i nie chce nic innego.
Tylko 305 może dorównać 910 możliwościami i dokładnością (narazie)
Może nie posiada tylu bajerow co nowości ale ma za to coś czegi nowości nie maja, dokładność i niezawodność.
W najtrudniejszych warunkach, gąszczach gdzie 220 gubiła czasami zasięg, dokładność nie przekracza 9-10m max, przeważnie trzyma około 5-8m
W terenie otwartym, polotwartym 3-6m

Ja po kilku próbach, wymianach nowości Garmina kupiłem 910 i nie chce nic innego.
Tylko 305 może dorównać 910 możliwościami i dokładnością (narazie)
Może nie posiada tylu bajerow co nowości ale ma za to coś czegi nowości nie maja, dokładność i niezawodność.
W najtrudniejszych warunkach, gąszczach gdzie 220 gubiła czasami zasięg, dokładność nie przekracza 9-10m max, przeważnie trzyma około 5-8m
W terenie otwartym, polotwartym 3-6m
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Jeśli 920 będzie be.... Pozostanie czekać na F3 albo wrócić konstrukcyjnie wstecz w model którego nigdy nie miałem... 910
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:10
- Życiówka w maratonie: 3:08
Przerobiłem już wiele zegarków garmina ale 910 to jedyny który mnie nie zawodzi i nie mam czego się czepiać.
No może nie jest taki piękny jak F2 czy A2 lub A3 ale to już inna para kaloszy.
Tak na marginesie to mam nadzieje że Garmin po 220, 620 i F2 wyciągnie wnioski i pokaże nam coś ciekawego i naprawdę dobrego.
No może nie jest taki piękny jak F2 czy A2 lub A3 ale to już inna para kaloszy.
Tak na marginesie to mam nadzieje że Garmin po 220, 620 i F2 wyciągnie wnioski i pokaże nam coś ciekawego i naprawdę dobrego.
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Sam myslalem o 910 ale jednak dla mnie brakowalo jednego ficzera z 305 -> waypointy wpisywane z komputera. Do tego tempo chwilowe lepiej bylo pokazywane na 305 dzieki mozliwosci wyboru sily usredniania. Ale od kiedy mam foodpod przestalo miec to takie znaczenie.
edit: dzis forum za bardzo nie przegladalem i nie wiem czy to info juz jest, ale mozna polaczyc endomondo juz z Garmin connect. Teraz po treningu wgranym do GC pojawi sie w endomondo.
edit: dzis forum za bardzo nie przegladalem i nie wiem czy to info juz jest, ale mozna polaczyc endomondo juz z Garmin connect. Teraz po treningu wgranym do GC pojawi sie w endomondo.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Uuuuuuuuuuu a cóż oni z tym zegarkiem zrobili...
- fascik
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Niestety nie, juz wydałem kasęmałymiś pisze:i tak go kupicie...

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
kpisz czy o drogę pytasz?małymiś pisze:i tak go kupicie...

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam A2 i zapewne kolo świat kupie A3 :p
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
No coz wyglada troche odpustowo, ale to jednak rendery
Jesli nie będzie miał lepszy czip gps/antene to i tak bedzie dobrze. Jednak po kształcie widac że nie ma gdzie większej anteny włożyc...

If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt: